Mam dokładnie to samo, pokój dwa razy dziennie zamiatam i układam wszystko na swoje miejsceklimejszyn pisze:a ja przy szczurach nauczyłam się sprzątaćwcześniej tata się wkurzał, że żeby wejść do pokoju trzeba nogą rzeczy z podłogi odgarniać. teraz sprzątam codziennie rano i wieczorem - zanim wypuszczę szczury z klatki i zaraz po tym jak do klatki wrócą
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
- sr-ola
Ja się wzięłam za szorowanie porządnie. Okna, podłogi, pajęczyny.. Mama przyjeżdża w sobotę. Pierwszy raz od ok.3 lat, nawet nie wie jak mieszkam
AHA! Jeszcze trzeba umyć lodówkę, żebym nie zapomniała
A dzisiaj przychodzi nowa klaciocha
Hurraa

Ja już jestem wyczulona na porządek w klatce. Siedzę przy kompie, niucham i... oho! Czas zebrać kupę z półki
Tego się nie da nawet zignorować 
A dzisiaj przychodzi nowa klaciocha
Ja już jestem wyczulona na porządek w klatce. Siedzę przy kompie, niucham i... oho! Czas zebrać kupę z półki
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
A ja dzisiaj jadę po nową klatkę 
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
Ej, ludzie:
http://szczury.org/viewtopic.php?f=48&t ... 89#p647689
Nie wiem jaka dokładnie, bo ojciec ją skombinuje, ale mówi, że wieeelka. Także zastanawiam się nad Fuzją. 
http://szczury.org/viewtopic.php?f=48&t ... 89#p647689
Ha, a ja też będę miała nową!LaCoka pisze:A ja dzisiaj jadę po nową klatkę
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
A ja dostalam nową klatke
W koncu nie bede musiala narazac sie na zwichnięcie kręgosłupa przy probie wygarnięcie szczura z najdalszego rogu gdzie to sie zadekowal bo zauwazyl ze czas na lekarstwa
Na dodatek taki ogon zawsze wejdzie w kupkę innych szczurów i całkiem przypadkowo kupka składa sie zawsze z tych ktore gryzą
Mniej stresu dla obu stron, bo nistety ja do najdlaszego kąta nie bardzo umialam dosięgnąć
...
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
pin3ska ja czasami żeby wyjąć szczura z klatki muszę sama do połowy do niej wejść 
Mam tak samoLaCoka pisze:pin3ska ja czasami żeby wyjąć szczura z klatki muszę sama do połowy do niej wejść
Uff, posprzątane!
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
- Paul_Julian
- Kontakt:
taaak , za to uwielbiam Casitę , za ten otwierany dachpin3ska pisze:A ja dostalam nową klatkeW koncu nie bede musiala narazac sie na zwichnięcie kręgosłupa przy probie wygarnięcie szczura z najdalszego rogu gdzie to sie zadekowal bo zauwazyl ze czas na lekarstwa
Na dodatek taki ogon zawsze wejdzie w kupkę innych szczurów i całkiem przypadkowo kupka składa sie zawsze z tych ktore gryzą
Mniej stresu dla obu stron, bo nistety ja do najdlaszego kąta nie bardzo umialam dosięgnąć
...
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
A propos klatek, dwie sprawy.
Po pierwsze - zaczaiłam się na króliczówkę, 100cm długości, z Poznania, tanio... Wszystko ładnie pięknie, gdyby nie to, że między wyrkiem a szafą, czyli w jedynym miejscu, gdzie mogłabym klatkę postawić, mam jakieś 102 cm
Po drugie - chyba zmienię zdanie o moim ulubionym zoologu. Przeszłam się tam, coby się rozejrzeć, pytam kobitkę o klatki dla szczurów, to mi pokazuje coś dwa razy mniejszego od tego, co mam. Za tym stała "szynszylówka" (60), pytam o cenę, babka zaczęła wypytywać, czemu chcę taką dużą, czy chcę mieć małe, a gdy powiedziałam jej, że mam dwóch samców, bardzo się zdziwiła. "I nie gryzą się...?"
Ręce opadają.
Po pierwsze - zaczaiłam się na króliczówkę, 100cm długości, z Poznania, tanio... Wszystko ładnie pięknie, gdyby nie to, że między wyrkiem a szafą, czyli w jedynym miejscu, gdzie mogłabym klatkę postawić, mam jakieś 102 cm
Po drugie - chyba zmienię zdanie o moim ulubionym zoologu. Przeszłam się tam, coby się rozejrzeć, pytam kobitkę o klatki dla szczurów, to mi pokazuje coś dwa razy mniejszego od tego, co mam. Za tym stała "szynszylówka" (60), pytam o cenę, babka zaczęła wypytywać, czemu chcę taką dużą, czy chcę mieć małe, a gdy powiedziałam jej, że mam dwóch samców, bardzo się zdziwiła. "I nie gryzą się...?"
Ręce opadają.
Niestety, sprzedawcy w zoologach zazwyczaj mają wiedzę minimalną, stereotypową, lub żadną. 
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
Zorlis, ale przynajmniej się zaczęła interesować, a ty mogłaś jej wytłumaczyć.
zazwyczaj sprzedawcy "wiedzą swoje" i w de mają wszelkie sprostowania.
kurde. zrobiłam sobie herbatę w kubku po kawie
zazwyczaj sprzedawcy "wiedzą swoje" i w de mają wszelkie sprostowania.
kurde. zrobiłam sobie herbatę w kubku po kawie
...czyż nie dobija się koni...?
Dzis kąpie paskudników
Nie ma mowy, zeby mi od razu usyfiły nową klatkę
Zresztą juz dawno prania nie było 
czytam "zanim cię znajdę" Irvinga i ten koleś ma nierówno pod sufitem.......... :/
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Niestety teraz, bo na razie siedza w transporterzesssouzie pisze:dziś czyli teraz czy po spaniu?