Jutro foty wrzuce, bo juz dzis padam na twarz
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
W koncu spac
Mendy zadowolone, choc starszyzna uwaliła sie jak zwykle na dole w jednej kupie i ani mysli ruszyć dupsko na mozolnie przeze mnie mocowane pięterka
Taka wdzięczność
Tylko mi ta klatka wydaje sie dziwna jakas - taka mała 
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Dzisiaj studniówka... jupi xD Nie lubie... no ale czego sie nie robi 
Chciałam sie wyspać, bo w ciągu najbliższej doby raczej niewiele pośpie i co? Obudziłam sie przed 9 i nie mogłam zasnąć
Chciałam sie wyspać, bo w ciągu najbliższej doby raczej niewiele pośpie i co? Obudziłam sie przed 9 i nie mogłam zasnąć
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
ja chyba chora bede 
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Potrzeba mi pomocy. Mama mówi, że na zewnątrz, pod autem sąsiada jest ptaszek ze złamanym skrzydłem. Chcę go wziąć, ale kto mi powie, czym mogę toto karmić?
- Krejzoolek
chyba ziarnami takimi jakie ptaki jedzą .
Kiki, Dusia [*][/color][/size]
zależne jaki ptaszek, miałem kiedyś takiego który jadł zdechłe ćmy, muchy... Inny może sie zainteresować tylko żywymi... A jak by co to jakieś ziarenka etc.
- Krejzoolek
Wow. Pierwsze słysze żeby takie coś jadł .szczurfan pisze:zależne jaki ptaszek, miałem kiedyś takiego który jadł zdechłe ćmy, muchy... Inny może sie zainteresować tylko żywymi... A jak by co to jakieś ziarenka etc.
Kiki, Dusia [*][/color][/size]
-
klimejszyn
- Kontakt:
ja jak miałam u siebie małego ptaszka to karmiłam ochotką. my mamy żaby więc nie ma z robalkami problemu, ale możesz kupić w zoologu np mrożoną ochotkę, rozmrozić i do dzióbka 
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Robale na pewno, chyba każdy ptak je wcina 
Jak będzie wiadomo co to takiego, to wtedy będzie łatwiej z dietą
Jak będzie wiadomo co to takiego, to wtedy będzie łatwiej z dietą
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
- Krejzoolek
Cokolwiek to jest - jest piękne!
Śmigaj z fotką na jakieś ptasie forum
Śmigaj z fotką na jakieś ptasie forum
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Jakieś konkretne masz na myśli? Bo szukam, ale jakoś.. hm.. no nie wiem 
Nie znam sie na ptasich forach, ale np tutaj: http://klubciconia.avx.pl/forum/
A tu konkretny temat:
http://klubciconia.avx.pl/forum/viewtop ... b141ddfaf0
A tu konkretny temat:
http://klubciconia.avx.pl/forum/viewtop ... b141ddfaf0
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
http://www.ptaki-polski.pl/grafika/rocz ... 6-ok_d.jpg
Podobny??
Czeczotka?
Wpisując nazwę wyskakują fotki już mniej podobne
Podobny??
Wpisując nazwę wyskakują fotki już mniej podobne
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila