Moderator: Junior Moderator
A czy ta Twoja koleżanka nie jedzie właśnie pociągiem z Wrocławia do Wawy czasem ?LaCoka pisze:A ja dzisiaj odbieram bezjajcarzy i ich koleżankę ;>
To tak: wejdź w folder, gdzie są te foldery. Potem Widok ---> WYbierz szczegóły -- > zaznacz nazwaWentzowa pisze:Sprzątałam sobie folder ze zdjęciami, Mała łaziła po biurku, zeskoczyła na klawiaturę, coś wcisnęła i nie pokazują mi się nazwy folderówKto wie jak to naprawić?
Właśnie jedzieDK! pisze:A czy ta Twoja koleżanka nie jedzie właśnie pociągiem z Wrocławia do Wawy czasem ?LaCoka pisze:A ja dzisiaj odbieram bezjajcarzy i ich koleżankę ;>
Pochwal się! Pokaż fotkimatrix360 pisze:Za 5 minut wyciągam kolby z piekarnikaah, zobaczymy czy chłopakom będzie smakowało
Moje też, ale mają 'nowe' klatkiPaul_Julian pisze:Moje nie cierpią posprzatanej klatki.
To w takim razie razem z Twoją szczurką jedzie mój myszLaCoka pisze:Właśnie jedzieDK! pisze:A czy ta Twoja koleżanka nie jedzie właśnie pociągiem z Wrocławia do Wawy czasem ?LaCoka pisze:A ja dzisiaj odbieram bezjajcarzy i ich koleżankę ;>będzie ok 22 a bezjajcarze ok 18-19
ODK! pisze:To w takim razie razem z Twoją szczurką jedzie mój mysz
A jak sie przywraca taki ekran do normalnosci?sssouzie pisze:mi raz Mu wskoczyła na klawiaturę i przekręciła cały ekran do góry nogami
musiałam położyć monitor i szukać, gdzie to się odwraca..ile ja się naszukałam...a jakie trudne było sterowanie na tuchpadzie..nie polecamteraz się naumiałam i wiem gdzie się szuka, więc szybko znajduję, ale nadal nie znam tego skrótu klawiaturowego