Branoc...
Moderator: Junior Moderator
cieplej od razu, nie?iwonakoziarska pisze:No...nareszcie...Aż milej się zrobiło..
no właśnie dlatego nie dam, bo nie oddasz. już ja cie Nietoperu znam!iwonakoziarska pisze:A jak wyjeżdżasz,to dawaj do mnie szczurasy...ZJEM JE!!!
Bo takie superaśne...
kapie z rurki. jak ciepło to kapie częściej, jak chłodniej- rzadziej.Paul_Julian pisze:A czemu CI kapie poidełko ? z rurki czy gdzieś indziej ?
bo u nas moda na nieuczesanie panuje..jak to się mówi..jaka pani takie szczurkiPaul_Julian pisze:A wogole jakies nieuczesane te Twoje dziewuchy
ostatnio i tak przystopowało, bo zdjęć nie robię i wyjeżdżałamkla.kier pisze:Łał. Jak tu się dużo, szybko dzieje
szczure zboczenie, to my, moja droga wszyscy mamykla.kier pisze:Tak patrzę na fotki. Patrzę, patrzę... Cały czas mi ta Enigma niesamowicie wygląda. Moje małe szczurze zboczenie
za komplement dziękujemy wszystkie czterykla.kier pisze:Fajne są te Twoje dziewczyny.
Jak masz takie z drucikiem w kształcie U to spróbuj dać to U niżej lub wyzej- sprawdz palcem czy kulka sie rusza. Nie m,am pojęcia co do tego ma temperatura o_Osssouzie pisze:kapie z rurki. jak ciepło to kapie częściej, jak chłodniej- rzadziej.Paul_Julian pisze:A czemu CI kapie poidełko ? z rurki czy gdzieś indziej ?
próbowałam powiesić pod kątem, ale się nie udaje![]()
kulka się rusza. drucik mam, ale niezależnie jak zrobię- czy wyżej czy niżej, kapie jak kapało.Paul_Julian pisze:Jak masz takie z drucikiem w kształcie U to spróbuj dać to U niżej lub wyzej- sprawdz palcem czy kulka sie rusza.
szczerze mówiąc ja też bym nie wiedziała, ale obserwuję to już jakiś czas.Paul_Julian pisze:Nie m,am pojęcia co do tego ma temperatura o_O