Odmienna, jakieś takie jakby opuchnięte stópki ma, ale chodzi normalnie, dupsko ma za tłuste i tyle
Napi tak jak uroczy tak paskudny, jeśli opóźnia się bieganie to on MUSI wyjść z klatki, no musi, kombinuje , kombinuje, aż wyjdzie, otwieranie ma opanowane
Wzięcie Napidła to był impuls, nigdy nie miałam do czynienia z agutem i jakoś mnie nie urzekały, ale teraz myśle, że w stadzie powinno być troszke brązowo.
Byliśmy wczoraj w Toruniu, masakra, niby 50 km, wyszliśmy 14.20, wróciliśmy 22.30... i mzk i międzymiastowe jezdziły sobie jak chciały
Szczuraski wymacane, prawie godzine w gabinecie spędziliśmy!
Hammerth ma na tyle nieznacznie powiększone serduszko,że nie ma potrzeby brać leków, czy będzie brał czy nie , wychodzi na to samo.
Baggins ma już starcze zmiany w płucach, zwłóknienia (?), na razie odpuszczamy, ale kiedyś nadejdzie czas wprowadzenia leków.
Występek jest niewydolny krążeniowo-oddechowo, ma jeszcze wprowadzony lek ułatwiający oddychanie, bo jako jedyny pomaga sobie brzuchem. Serduszko też do kitu. I tu suprajska, bo leki powinien dostawać dwa razy dziennie, a nie raz...
Pohybel, o mamo, tu to dostałam solidny opieprz... Chłopak ma okrutnie poważne entropium, powieki są prawie trzykrotnie zwinięte, rogówki całe porysowane.Jako , ze trwa to już tak długo to zabieg nie polepszy mu widzenia, teraz widzi jak przez mgłe, ale poprawi mu komfort życia. Te wszystkie krople, jakie na nim testowano to są o kant d... rozbić, działają tylko na stan zapalny. Jakoś styczeń/luty będziemy się umawiać na zabieg.
Oczywiście najbardziej okazem zdrowia Napi, a spróbowałby mi chorować, wszelkich wad genetycznych mam dosyć i dlatego padło w końcu na kupno rasiaka.
Przy dobrych wiatrach styczeń/luty dotrą do nas dwaj panowie od
Nakashy, i potem już będe starała się wytrwać w zmniejszeniu stada do 5-6 osobników.
I przy dobrych wiatrach jutro przyjezdza nowy domownik

, podpowiem ,że w wrocławskiego garażu.
[size-85]Komunikacja miedzymiastowa to porażka, dlatego bardzo prosze o kciuki abym w końcu zdała prawo jazdy i żebyśmy się wozili do Torunia własnym rozkładem

[/size]