Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
możesz odświeżać, ale mi to trochę zajmie może w weekend się uda
chorutka już nie gada, ma się dobrze. a chciałam jej podać przedwczoraj jeszcze antybiotyk bodajże, ale przestała już chrumczeć. biorę malucha i sobie myślę " co ona nagle taka ciężka? " , poznawałam ją po zaschniętej kropce z porfirynki na prawym uszku - patrzę - jest. ale cholera za ciężka jakaś była. biorę drugą labisię do porównania i jest lżejsza. więc teraz porfirynka rozstrzyga kto dostanie antybiotyk. i patrzę a tu obie mają porfirynkę i obie na prawym uszku! nie..
nagle jedna się 'zaciągnęła' i było tylko "oho, to już wiemy kto dostanie " . ale już nie podajemy antybiotyku
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Łatka i Lilka nauczyły się korzystać ze swojego regału !! właśnie zrzucają miśki z pułek. a ja wrzucam na kompa 287 zdjęć sprzed chwili, niedługo Was nimi zamęczę. ale napewno będzie więcej, przecież to dopiero poczatek dnia...
a Hera stała się strasznie płochliwa, nie wiem dlaczego. gwałtowniejszy ruch, podniesienie ręki, wstanie z łóżka a ona już za klatką się chowa w kącie..
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
jejku, nie wiedziałam, że aż tyle tego wyszło. ale wrzucam tutaj tyle zdjęć, bo tak na codzień nie mam komu ich pokazać, a chciałabym
później wrzucę jeszcze jakieś zdjęcia z dzisiaj.
w ogóle dziewczyny spią w klatce, kiedy wszystkie drzwiczki są otwarte, aż dziwne, chyba pierwszy raz. ale pewnie wymęczyło je odkrywanie regału i wspinanie się na jego najwyższe półki
Więcej was matka nie miała? Nie chce mi sie tego wszystkiego otwierać, leniwa jestem... Nie możesz porobić miniaturek, czy co?
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek. za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
klimejszyn pisze:ależ ja do oglądania nie zmuszam, wiem, że jest ich strasznie dużo, pewnie mnie samej by się nie chciało
No, ale ja chce oglądać
Dobra, jakoś sie zrobi powolutku...
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek. za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.