Diabły i inne cudaki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Damy szczurze - Freya, Elda, Banshee
Ślicznoty
Napisz do jakiegoś moda

Napisz do jakiegoś moda

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
śliczny nowy domownik.
podac nowy temat i wkleic link do tematu 
trzeba napisac do jakiegos ModeratoraaBRa pisze: Kto mnie uświadomi jak zmienić tytuł tematu?

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
-
- Kontakt:
mój maluszek
pięknie wyglądają wszyscy razem,
miziaj miziaj miziaj miziaj miziaj !

pięknie wyglądają wszyscy razem,
miziaj miziaj miziaj miziaj miziaj !

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Relacja z pola walki ;]
Po uprzednim kilkukrotnym spotykaniu się w wannie i innych dziwnych obiektach (typu pudełko po butach) chłopy wczorajszy dzień spędziły stłoczone w akwarium. Asmodeusz stwierdził, że z bachorem zamieszka po swoim trupie i za wszelką cenę usiłował się z akwariumka wydostać nie bacząc na takie drobiazgi jak obijanie się o szybę, deptanie lokatorów i tym podobne. Lucyfer miał lepsze podejście, olał wszystko (dosłownie i w przenośni) i udał się spać. Małe podskakiwało trochę, podrażniło starszych lecz w końcu także udało się na spoczynek. W końcu i Asmi zrezygnował z prób ucieczek i udał się spać. Z grubsza tak minął im dzień.
Wieczorem mroczna trójca została ulokowana w klatce, wymytej i pachnącej aromatem waniliowym. No i Lucek poczuł się chyba zagrożony, co raz atakował małego, a po chwili zwiewał (taki z niego odważny bohater). Asmodeusz poprzewracał małe, poobwąchiwał, było trochę łapoczynów aczkolwiek krew się nie polała z czego jestem nadzwyczaj dumna
Małe niebieskie poczuło się zbyt pewnie i zaczęło naskakiwać mi na starych lokatorów (Udało mu się nawet pokryć Modka), więc nie zdziwię się jak prędzej czy później oberwie.
Wczoraj pierwszy raz w życiu widziałam "pulsowanie oczami" czy jak to się zwie. Asmodeusz leżał na misce i i ruszał oczami :shock: Jak dla mnie wyglądało to strasznie, przeraziłam się, następnym razem dostanę zawału także nie chcę tego więcej widzieć
Po uprzednim kilkukrotnym spotykaniu się w wannie i innych dziwnych obiektach (typu pudełko po butach) chłopy wczorajszy dzień spędziły stłoczone w akwarium. Asmodeusz stwierdził, że z bachorem zamieszka po swoim trupie i za wszelką cenę usiłował się z akwariumka wydostać nie bacząc na takie drobiazgi jak obijanie się o szybę, deptanie lokatorów i tym podobne. Lucyfer miał lepsze podejście, olał wszystko (dosłownie i w przenośni) i udał się spać. Małe podskakiwało trochę, podrażniło starszych lecz w końcu także udało się na spoczynek. W końcu i Asmi zrezygnował z prób ucieczek i udał się spać. Z grubsza tak minął im dzień.
Wieczorem mroczna trójca została ulokowana w klatce, wymytej i pachnącej aromatem waniliowym. No i Lucek poczuł się chyba zagrożony, co raz atakował małego, a po chwili zwiewał (taki z niego odważny bohater). Asmodeusz poprzewracał małe, poobwąchiwał, było trochę łapoczynów aczkolwiek krew się nie polała z czego jestem nadzwyczaj dumna

Małe niebieskie poczuło się zbyt pewnie i zaczęło naskakiwać mi na starych lokatorów (Udało mu się nawet pokryć Modka), więc nie zdziwię się jak prędzej czy później oberwie.
Wczoraj pierwszy raz w życiu widziałam "pulsowanie oczami" czy jak to się zwie. Asmodeusz leżał na misce i i ruszał oczami :shock: Jak dla mnie wyglądało to strasznie, przeraziłam się, następnym razem dostanę zawału także nie chcę tego więcej widzieć

-
- Kontakt:
http://img191.imageshack.us/i/dsc02019w.jpg/ mooojee piękne niebieskie
w ogóle pięknych masz chłopców, uwielbiam łysoli i 'prawie' łysoli

w ogóle pięknych masz chłopców, uwielbiam łysoli i 'prawie' łysoli

bez szczurków...
- Anka.
- Kontakt:
Podpisuje się pod przedmówczynią, wspaniali są ,prosze przystojniaków za uszkiem wydrapać
Imię Serafin kojarzy mi się z jakieś bajki szczurzej,ale nie pamiętam której

Imię Serafin kojarzy mi się z jakieś bajki szczurzej,ale nie pamiętam której

moje marzenie :* http://img191.imageshack.us/i/dsc02019w.jpg/
-
- Kontakt:
piękni panowie, piękni
a może tak jakaś zmiana tematu ?

a może tak jakaś zmiana tematu ?

bez szczurków...
No, no panowie rzeczywiście uroczy!
http://img63.imageshack.us/i/dsc02102i.jpg/ jakie paluszki u stopy zgięte! Jaki faaajny

http://img63.imageshack.us/i/dsc02102i.jpg/ jakie paluszki u stopy zgięte! Jaki faaajny

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
rewelacyjne zwierzaczki
wymiziaj,wycaluj,wyglaszcz...