My little girls
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
-
Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Re: My little girls
Jakie śliczne panienki!
Ileś tam stron temu pisałaś, że kupiliście im zjadalne domki (takie ala hawajskie wyspy). Ostały się, czy już nie ma? Fajnie wyglądały w klatce. 
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

stoją, stoją
paszczaki je ponadgryzały w rogach i używają teraz do mieszkania ..za co im chwała bo drogie to cholernie a świetne
ja aż się nawet cofnęłam by obejrzeć ten cudny domek
no normalnie hawaje -wino, kobiety i śpiew
nie mogę za często do was zaglądać, bo te twoje brudnonoski..oh i ah,
tylko wpadać i staropolskim zwyczajem za pazuchę i do domu
reszta równie cudowna, ale..hmm, no wiesz..
a i całowania ile jest...kochanego ciałka do całowania
no normalnie hawaje -wino, kobiety i śpiew
nie mogę za często do was zaglądać, bo te twoje brudnonoski..oh i ah,
tylko wpadać i staropolskim zwyczajem za pazuchę i do domu
reszta równie cudowna, ale..hmm, no wiesz..
a i całowania ile jest...kochanego ciałka do całowania
...czyż nie dobija się koni...?
lepiej nie zapraszaj mnie nigdy do siebie bo Ci wszystkie ogonki ukradne:)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
przyszła paczka z zooplusa, moje dzieciątka wniebowzięte po części dlatego ze już nie muszą jeść rat nature versele- laga..przyszła ulubiona karma JR Farm Wellness i dropsy (dużo dropsów
) i darmowy koszyczek z pysznościami i worek tropikalnej uczty tez za free
( a dokładniej za punkty) no i miseczka bo wredna pańcia zbiła stara podczas mycia 
i tosty serowe,no ba!
ostatnio odwiedzili nas znajomi..i....zakochali sie w ciurach, chcieli wynieść Suzi i Agusie pod pazuchami
..nie oddam...... tak łatwo
przyszły tez hamaki i inne cuda od Anusi , podobają się bardzo bardzo..ja się już zastanawiam nad kolejnymi cudami
to wszystko,over
i tosty serowe,no ba!
ostatnio odwiedzili nas znajomi..i....zakochali sie w ciurach, chcieli wynieść Suzi i Agusie pod pazuchami
przyszły tez hamaki i inne cuda od Anusi , podobają się bardzo bardzo..ja się już zastanawiam nad kolejnymi cudami
to wszystko,over
śłicznosci 
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
łoo, ale sie uwiesiła na tym koszyczku, czy co tam jest. Fajjjneee 
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Słodziaki 
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Moje do tego koszyczka po prostu sikały... najwidoczniej Twoje baby są bardziej ucywilizowanei darmowy koszyczek z pysznościami
...i piękne niezmiennie, nie dziwię się znajomym nic a nic
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Miło , że znów się pokazałaś
i fajnie coś przeczytać i zerknąć na fotki; ta szczurza akrobatyka też mi się bardzo spodobała
Całusy i miziaństwo dla wszystkich , tym razem bez wyróżniania brudnonosków bo nie chcę się narażać

Całusy i miziaństwo dla wszystkich , tym razem bez wyróżniania brudnonosków bo nie chcę się narażać
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
dziękujemy za zachwyty
cały czas byłam ale nie miałam weny żeby pisać ani czasu za bardzo..już nadrabiam
cały czas byłam ale nie miałam weny żeby pisać ani czasu za bardzo..już nadrabiam
a czumu ak malo foteczek ?
otrzymuje minimum jak nie zero pomocy w domowych obowiązkach ostatnio wiec idę strajkować od jutra .... i będzie wtedy więcej zdjęć