W skórki i w srodkusssouzie pisze:to była merch i ja![]()
ale czerwone w sensie skórki czy czerwone w środku?
bo właśnie takie z maroka były takowe, że skórki czerwonawe były i w środku też,
ale napis obwieszczał, że to po prostu POMARAŃCZE są.
a ty kupiłaś pomarańcze z tytułu czerwone?
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
sssouzie pisze:to była merch i ja![]()
ale czerwone w sensie skórki czy czerwone w środku?
bo właśnie takie z maroka były takowe, że skórki czerwonawe były i w środku też,
ale napis obwieszczał, że to po prostu POMARAŃCZE są.
a ty kupiłaś pomarańcze z tytułu czerwone?
Ja dopiero w domu zobaczyłam, ze na siatce pisze "czerwone pomarańcze".
napis* miało być.
Truskawki mam ale niestety mrozone 
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Teli, a zamienisz się na mrożone pierożki z kapustką?
Bo moich mrożonych wiśni nikomu nie oddam!
Wszystko moooojeee mniam! 
Bo moich mrożonych wiśni nikomu nie oddam!
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Moge sie zamienic
Reszte gofrow dalam szczurzastym bo ja juz nie moge
Reszte gofrow dalam szczurzastym bo ja juz nie moge
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
A ja frytki robie
Potem do czuytelni pojade, wypozycze ksiazki, stworze cos na prace przejsciową, oddam jutro i bedzie po sesjach 
Załatwiłam dzisiaj dwie poprawki (przy czym o drugiej dowiedziałam się wczoraj po południu), oddałam indeks do dziekanatu, w sumie zabawiając na kochanej uczelni ze trzy godziny z hakiem.
Ale myśl, że w końcu ma się wakacje... Do poniedziałku, kiedy to zaczynam o ósmej...
Ktoś nakarmi biedną studentkę? ^^ Od rana tylko na papierosach jadę
Dorotka - kocham kapustę!
Ale myśl, że w końcu ma się wakacje... Do poniedziałku, kiedy to zaczynam o ósmej...
Ktoś nakarmi biedną studentkę? ^^ Od rana tylko na papierosach jadę
Dorotka - kocham kapustę!
Ja bym nakarmiła, ale za daleko... A palenie szkodzi, nie pal!Zorlis pisze:Ktoś nakarmi biedną studentkę? ^^ Od rana tylko na papierosach jadę![]()
A co do kapusty... Zależy jaka...
Kurde, kiedy przyjedzie ta klatka?! Zaraz mnie rozsadzi! Aaa!
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
- susurrement
mam mega mdłości ;(
a jestem taka głodna.. tyle, że na myśl o jedzeniu mi kiepsko
a jestem taka głodna.. tyle, że na myśl o jedzeniu mi kiepsko
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
A ja zjadłam właśnie z dzieciakami zupkę rybną.
Jakiś typ zadzwonił do domofonu. Byłam przekonana, że to kurier z przesyłką. Jednak w słuchawce rozległ się chłopięcy głos, który pytajał, czy nie potrzebuję cebulki bądź ziemniaczków...
A klatka jest już w Legnicy, tzn była nawet 30 minut temu, więc spodziewam się jej lada chwila.
Jakiś typ zadzwonił do domofonu. Byłam przekonana, że to kurier z przesyłką. Jednak w słuchawce rozległ się chłopięcy głos, który pytajał, czy nie potrzebuję cebulki bądź ziemniaczków...
A klatka jest już w Legnicy, tzn była nawet 30 minut temu, więc spodziewam się jej lada chwila.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
wczoraj, o godzinie 7.30 rano, w województwie małopolskim i śląskim odczuc mozna było wyraźne "wibracje". było to, uwaga: trzęsienie ziemi.
cały dom trząsł się, szklanki dzwoniły.
mi z półek pospadały różne paści i poidło w mysiej klatce. trzęsienie trwało ponoc tylko 5 sekund ale jak dla mnie było to trochę dłużej.
czy u kogoś z Was też cos takiego się stało?
cały dom trząsł się, szklanki dzwoniły.
mi z półek pospadały różne paści i poidło w mysiej klatce. trzęsienie trwało ponoc tylko 5 sekund ale jak dla mnie było to trochę dłużej.
czy u kogoś z Was też cos takiego się stało?
Zalbi, wow. Aż się zapytam przyjaciółki z Sc czy miała podobne odczucia..
Ludzie są niereformowalni! Jestem tak wściekła, że aż mnie nosi!
Uhhh zaraz mnie szlag trafi!
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Omg, pamietam jak kiedyś było trzęsienie. Akurat lekcje trwały. W szkole wszystkie ławki i krzesła się trzęsły..
W I technicznej jakaś dziewczyna jest w ciązy, cała szkoła o tym trąbi. Biedna, zapewne już wie, że w ciągu kilku przyszłych dni/tygodni zostanie wywalona...
Poszedłem na angielski, przed klatką wiedziałem już, że nikogo nie ma, jakieś przeczucie, dzwonię domofonem raz..drugi..nie ma!
W I technicznej jakaś dziewczyna jest w ciązy, cała szkoła o tym trąbi. Biedna, zapewne już wie, że w ciągu kilku przyszłych dni/tygodni zostanie wywalona...
Poszedłem na angielski, przed klatką wiedziałem już, że nikogo nie ma, jakieś przeczucie, dzwonię domofonem raz..drugi..nie ma!
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..