Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
zalbi

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: zalbi »

Wentzowa pisze:
zalbi pisze:wczoraj, o godzinie 7.30 rano, w województwie małopolskim i śląskim odczuc mozna było wyraźne "wibracje". było to, uwaga: trzęsienie ziemi.

cały dom trząsł się, szklanki dzwoniły.
mi z półek pospadały różne paści i poidło w mysiej klatce. trzęsienie trwało ponoc tylko 5 sekund ale jak dla mnie było to trochę dłużej.

czy u kogoś z Was też cos takiego się stało?
Ta, u nas się trzęsło ;) Ale u nas wszyscy twierdzili, że to od kopalni Piast.
u nas też mówili, że od kopalni. ale dodatkowo to trzęsienie ziemi takie naturalne.

a co do szpitali - byłam już w kilku dosyc długi czas i prawie wszędzie jest tak samo - pielęgniarki są miłe gdy jest ordynator.
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

Dlaczego? Nie mają prawa- każda matka w ciąży może chodzić do szkoły O.o (w każdym razie, tak słyszałam)
Szkoła powinna w takim wypadku pomóc, próbować ją wesprzeć a nie wywalić.. W gim do którego chodziłam 14-latka zaszła w ciąże i szkoła jakoś starała się tą sytuację załagodzić, nie została wyrzucona, oczywiście plotkowali wszyscy ..
Maja prawo. Z naszej szkoły już nie raz ktoś wyleciał za ciążę, jeśli wierzyć starszym klasom. Naprzeciwko mojego brata mieszka dziewczyna która kilka lat temu została wyrzucona, bo była w ciąży.
U nas w gimnazjum w naszej klasie tez jedna zaszła w ciążę, ale nikt jej nie potępiał. Wszyscy starali się pomóc, odwiedzaliśmy ją, potem byliśmy zobaczyć dzieciaczka i w ogóle. Obecnie malec będzie miał już.. uhuhu, 3 lata. I 17-letnią matkę. Jak to szybko mija ::)
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

u mnie z gimnazjum nikogo nie wywalili za ciążę, a jak byłam w 3 klasie to był 3 panny z brzuchami - jedna z 1 gimnazjum i dwie z 3.. w technikum też mamy kilka w ciąży i nikt nawet nie pomyślał, żeby je wywalić..
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Moim zd do takich osob powinno sie podchodzic normalnie. Jak do kazdej innej uczennicy :) .
Tez mielismy w klasie dziewczyne co zaszla w ciaze i to az niesmaczne bylo jak jej w tylek wchodzili. Na koncu wyszlo na to ze bardziej sie oplaca w ciaze zajsc bo latwiej liceum skonczyc. Chore.
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
kulek

Post autor: kulek »

zalbi pisze:u nas też mówili, że od kopalni. ale dodatkowo to trzęsienie ziemi takie naturalne.
Podobno wykluczają trzęsienie ziemi jako naturalne i tłumaczą jako "osunięcie się ziemi", bo w Piaście nie zasypują tych... no, wykopów :P Zresztą, nie wiem, nie znam się.
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Cyklotymia

Post autor: Cyklotymia »

Telimenka pisze:Ale ciastek do garnka nie włożysz ani "siostrzyczko" zamiast siostro ;)
Wiem :D Ale chodziło mi tu o to, że skoro pacjenci potrafią być w porządku wobec personelu, to powinno się ich traktować podobnie, z szacunkiem, nie? :P

Zawsze można wyjechać za granicę - potem będzie dupa blada, bo pielęgniarek i lekarzy będzie brakować, może wtedy zachce się wreszcie państwu zapewnić godziwą zapłatę...
Sheeruun

Ale wiecie, nasza szkoła jest katolicka, a to nie "po bożemu" iść z kimś do łóżka i niechcący tak skończyć.. ::)
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

No można, ale nie zawsze tj takie łatwe , na zasadzie "zawijam kiece i lecę".
No pewnie ze można być miłym ale to już w ogóle zupełnie inny temat.
Niektórzy pacjenci są mili a niektórzy opryskliwi i chamscy, wszystko zależy i tak samo z pielęgniarkami.
Swoją drogą też by mi się nie chciało być milą za takie wynagrodzenie :P
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

Sheeruun pisze:Ale wiecie, nasza szkoła jest katolicka, a to nie "po bożemu" iść z kimś do łóżka i niechcący tak skończyć.. ::)
o tak.. a po bożemu jest wyrzucac dziecko ze szkoły.
inteligencja jak się patrzy.
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Awatar użytkownika
Landrynka

Post autor: Landrynka »

moja szkoła też jest katolicka. wręcz skrajnie katolicka. a przy tym "elitarna". więc nigdy żadnej dziewczyny w ciąży nie było.

dziś jakiś dureń przyszedł na religię. jakbyście nie wiedzieli, polska tokraj katolicki, a dan brown to wcielenie szatana. a i eutanazja i aborcja to prawie to samo co pedofilia (:

inna sprawa, że jak już się "nie po bożemu" z kimś do łóżka idzie, to należy się również "nie po bożemu" zabezpieczyć.
Obrazek
I TAK UMRZESZ.
Cyklotymia

Post autor: Cyklotymia »

Telimenka pisze: Niektórzy pacjenci są mili a niektórzy opryskliwi i chamscy, wszystko zależy i tak samo z pielęgniarkami.
Na razie z mojego doświadczenia wynika, że tych miłych jest zdecydowanie więcej (a jeśli są neutralni, to odpowiednie podejście zmienia ich w miłych ;) )
Sheeruun

Lan, zgadzam się z tobą. Tylko gorzej jak komuś zabezpieczenie nie wyszło.. ale to nie moja sprawa, niech robią co chcą :P

Eutanazja i aborcja? Toż to, wg naszych zakonnic, gorsze od pedofilii! No bo przecież zabicie płodu czy cierpiącego i błagającego o śmierć człowieka, jest gorsze, niż gwałt na dziecku.. ::) Nie rozumiem ich toku rozumowania, ale cóż.
A beatlesi to zdeklarowani sataniści, jak to nam na którejś religii opowiadano.. :D

Czasem zastanawiam się, co ja, ze swoimi poglądami, tam robię..
Stworzenie bezszczurowe.

Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
LaCoka

Post autor: LaCoka »

Tak trochę odbiegnę od tematu ale oglądałam właśnie Buźkę (jakby ktoś nie był w temacie to wcześniej jej właścicielem był Szczurfan ale musiał ją oddać razem z śp. Mordzią. Obie trafiły do chłopaka, który podobno kiepsko się nimi zajmował) i tak ją oglądam i oglądam, widzę, że ranki których miała od groma na łysej szyjce, bródce, karczku i okolicach już się goją i nagle wymacałam dużego strupa na jej brzuszku tuż obok sutka. Może mam jakieś schizy ale w pierwszej chwili pomyślałam, że ktoś mógł ja przypalić papierosem... To pewnie tylko moje urojenia ale co mogłoby jej się stać? Żaden z chłopaków na pewno by jej nie tknął, Mordzia pewnie też nie a strupek wygląda na podgojonego ale nie jest taki hmm powierzchowny tylko głębszy (mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi)
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
Nue

Post autor: Nue »

inna sprawa, że jak już się "nie po bożemu" z kimś do łóżka idzie, to należy się również "nie po bożemu" zabezpieczyć.
Słyszałam kiedyś o lasce, która się nie zabezpieczała, jak szła z facetem do łóżka (bez ślubu oczywiście), żeby mieć mniejszy grzech. W rezultacie dochowała się dwójki dzieci, każde od innego ojca :D
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Awatar użytkownika
kulek

Post autor: kulek »

Sheeruun pisze:Eutanazja i aborcja? Toż to, wg naszych zakonnic, gorsze od pedofilii! No bo przecież zabicie płodu czy cierpiącego i błagającego o śmierć człowieka, jest gorsze, niż gwałt na dziecku.. ::) Nie rozumiem ich toku rozumowania, ale cóż.
Ja w tym momencie nie rozumiem twojego. Zostanę zakonnicą.
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”