Nie wiesz, że w tłusty czwartek, wigilię i swoje urodziny się nie tyje?Telimenka pisze:A ja zjadlam dwa paczki i mam potworne wyrzuty sumienia.
Mialam zaczac ograniczac zarcie od poczatku lutego.
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- sr-ola
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Ooo, dzisiaj pączkowy czwartek? Nie wiedziałam! 
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Hmm..trzeba by zapolować na śniadanko na kakao i pączka w takim razie ^^
Ja mam ten plus genetyczny, że utuczenie mnie graniczy z cudem
więc mogę jeść do woli

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
a ja ma dzisiaj wolne =D
za to od poniedziałku czekam na paczkę bo dostałam zamówienie na 200 par kolczyków... na sobotę.
i właśnie zrobiłam wojnę facetowi z allegro, że nie wysyła. facet podkupił ogon przez telefon =P
i zapomniałam co chciałam napisac
za to od poniedziałku czekam na paczkę bo dostałam zamówienie na 200 par kolczyków... na sobotę.
i właśnie zrobiłam wojnę facetowi z allegro, że nie wysyła. facet podkupił ogon przez telefon =P
i zapomniałam co chciałam napisac
A ja nastepnych kilka dni nie robie NIC. Obejrze sobie SATC znowu od pierwszego sezonu 
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Nic mi się nie chceee... Dzisiaj jestem niczym rozmemłany, marudny dzieciuch... Nawet nie mam siły żeby wrzucić fotki nowiuśkiego furecika... A miałam jeszcze jechać na miacho za spodniami...
Ide na obiad...
Ide na obiad...
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
a ja cały piątek, sobota i niedziela się uczę. zdaje semestr z historii.
I matmy i fizyki... nieźle się wkopałam..
I matmy i fizyki... nieźle się wkopałam..
A ja pracuję, usilnie pracuję nad podniesieniem mojej szanownej D w celu załadowania zmywarki (żeby nie było: zmywarkę będę załadowywała naczyniami, nie szanowną D) 
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
jadę zaraz na badania lekarskie niezbędne do podjęcia stażu.
a wiecie co mnie najbardziej wkurza?
mamy tu w Nasielsku 2 przychodnie lekarskie, ale nie, ja muszę KONIECZNIE do KONKRETNEJ w Nowym Dworze.
ta wycieczka po pierwsze kosztuje, a po drugie, komu się chce latać w taką pogodę po nieznanym sobie mieście w poszukiwaniu owej przychodni..?
a wiecie co mnie najbardziej wkurza?
mamy tu w Nasielsku 2 przychodnie lekarskie, ale nie, ja muszę KONIECZNIE do KONKRETNEJ w Nowym Dworze.
ta wycieczka po pierwsze kosztuje, a po drugie, komu się chce latać w taką pogodę po nieznanym sobie mieście w poszukiwaniu owej przychodni..?
...czyż nie dobija się koni...?
To fakt. Ja tez zasuwam do lekarza jeszcze tam gdzuie kiedys mieszkałam. Musze sie w koncu gdzies w Opolu zapisac.
Wczoraj moj chłop dostał propozycje pracy jak specjalista do spraw... Excela
Normalnie oboje zesmy sie ubawili 
Wczoraj moj chłop dostał propozycje pracy jak specjalista do spraw... Excela
Pączek z czekoladą w środku to złooo.. niedobrze mi po nim :X
Gorszy jest z advokatem. Ja lubie pączki z jabłkami 
zalbi, skąd masz takie mega zamówienie?
ktoś cię znalazł czy ty znalazłaś jakieś ogłoszenie np?
przydałoby się
możesz na pw odpowiedzieć, albo mnie spławić, ale serio przydałoby się
przydałoby się
możesz na pw odpowiedzieć, albo mnie spławić, ale serio przydałoby się
ten się nie myli, kto nic nie robi
Mniam, mniam, mam 10pączków dla siebie
tzn zostało już 6 ;>