Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
ja lubie kolczyki ale blizn tez sie boje :/
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Kumpeli mojej siostry strasznie się babrało między piersiami, wyjęła, i kilka dni później zrobiła w tym samym miejscu. ohydnie to wyglądało, pofioletowawe, jakieś dziwne. Potem w miare jej się wygoiło, ale ma krzywo i perfidnie widać tę bliznę obok, ale ona nie wyjmie tego, bo przecież trzeba robić sobie zdjęcia i wstawić na fotobloga. 

Mi w języku wyemigrował i mam też bliznę (zaczął mnie boleć po zmianie sztangi na krótszą) a te między-cyce to coraz więcej osób widzę ma.. Dziwna moda się robi.. "Chcę być fajny i w ogóle podążać za modą to se zrobię, kit że nie lubię"..
Omg dostałem miśka od sióstr na walentynki : o głupio tak teraz, ja nic dla nich nie mam 

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
Był to kolejny powód przez który go sobie nie zrobiłammatrix360 pisze:a te między-cyce to coraz więcej osób widzę ma..\

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
-
- Kontakt:
O kurcze,a ja na walentynki od mojego Menża dostałam flak po pasztecie i jeszcze piosenkę mi zarapował!Ale mam romantycznego chłopa,nie???

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Uroczyiwonakoziarska pisze:O kurcze,a ja na walentynki od mojego Menża dostałam flak po pasztecie i jeszcze piosenkę mi zarapował!Ale mam romantycznego chłopa,nie???![]()
![]()

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
Walentynki obchodze ze szczurami.
Nigdy nie uznawałam tego święta, o ile można to tak nazwać, bo nie było z kim.
Niektóre moje koleżanki uważają mnie za jakąś 'nie wiem', z powodu takiegoż, że nie miałam nigdy chłopaka.
I tu pytanie: po co mi taki ktoś, na kogo będę musiała tylko uważać, czy mnie nie okłamuje itp, trzeba znaleźć dla takiego czas... A poza tym chłopcy nie dorastają nigdy.
Na sms'a od kolegi o treści 'Co dzisiaj robisz?' odpisałam 'Siedze w chacie i rozmawiam z moim wyimaginowanym przyjacielem, a coś chciałeś ode mnie?
'
Ojejej, kolejne biedne, złamane przez złą Dorotkę, chłopięce serduszko...

Na sms'a od kolegi o treści 'Co dzisiaj robisz?' odpisałam 'Siedze w chacie i rozmawiam z moim wyimaginowanym przyjacielem, a coś chciałeś ode mnie?

Ojejej, kolejne biedne, złamane przez złą Dorotkę, chłopięce serduszko...

Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
- Paul_Julian
- Kontakt:
Emo się lansuje , bo może sobie potem słitaśne fotki wklejać na nk.matrix360 pisze:Mi w języku wyemigrował i mam też bliznę (zaczął mnie boleć po zmianie sztangi na krótszą) a te między-cyce to coraz więcej osób widzę ma.. Dziwna moda się robi.. "Chcę być fajny i w ogóle podążać za modą to se zrobię, kit że nie lubię"..
Walentynek nie cierpię . Ale humor mi sie poprawił jak skojarzyłęm, ze to dzień Vincenta Valentine ! Kto grał w Final Fantasy 7 ten wie o kogo chodzi

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Ej! Dzisiaj jest też dzień osób cierpiących na padaczkę się dowiedziałam. Musi być jakiś związek 

Nie trzeba grać, żeby wiedziećWalentynek nie cierpię . Ale humor mi sie poprawił jak skojarzyłęm, ze to dzień Vincenta Valentine ! Kto grał w Final Fantasy 7 ten wie o kogo chodzi

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
jak sie zakochasz tak naprawde to spedzanie czasu z ukochana osoba bedzie przyjemnoscia a nie obowiazkiemDorotka96 pisze: trzeba znaleźć dla takiego czas...

bedziesz mogla sie wprawiac w role matki he heDorotka96 pisze:. A poza tym chłopcy nie dorastają nigdy.![]()

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
Może z czasem zmienię zdanie, ale teraz, niczym 13 i pół letnia dziewczynka nie mam zamiaru zakochiwać się po raz kolejny... Fajnie jest, jak ktoś się podoba, ale nic więcej, bo potem jest tylko zawód i wgl...
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Kto jest z Wrocławia? Szukam kogoś kto miał by trochę czasu w piątek żeby mi kawałek miasta pokazać?
Odwdzięczę się jakimś piwem czy pizzą
Odwdzięczę się jakimś piwem czy pizzą

Haha. To samo ze mną. Ostatnio plotka po szkole się rozeszła że jestem lesbijkąDorotka96 pisze:Niektóre moje koleżanki uważają mnie za jakąś 'nie wiem', z powodu takiegoż, że nie miałam nigdy chłopaka.