Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
lav, a o której będziesz we Wro? ;>
Może by tak ekspresowe mini-spotkanie wrocławskie? ^^
Może by tak ekspresowe mini-spotkanie wrocławskie? ^^
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Albo w czwartek późną nocą przyjadę albo w piątek z samego rana... więc w zasadzie cały dzień do dyspozycji.
- susurrement
walcie się :pLaCoka pisze:Był to kolejny powód przez który go sobie nie zrobiłammatrix360 pisze:a te między-cyce to coraz więcej osób widzę ma..\
ja mam i wcale nie dlatego, że modne czy coś. nigdy taka nie byłam :p
nie robię mu zdjęć, nie pokazuję na prawo i lewo. nie po to go zrobiłam, żeby się nim chwalić.
poza tym wg mnie nie należy patrzeć na to czy coś jest modne, czy robią to sobie emo dzieci czy inne laleczki. moda przeminie, nie kierowałabym się jej obecnością albo brakiem. trzeba pomyśleć czy naprawdę się Wam podoba, czy chcecie to mieć, czy nie znudzi się Wam po jakimś czasie i nie będziecie żałować.
niemniej jednak zrobienie tego kolczyka boli NIEMIŁOSIERNIE. mało sobie wargi nie odryzłam, tak mocno zagryzałam z bólu.
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
-
- Kontakt:
aaa wróciłam z kursu. udało się przekłuć wargę po raz trzeci, zaczynam puchnąć

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Potrzebny jest mi ktoś z photoshopowymi umiejętnościami, żeby mi lekko zdjęcie przerobić...
Pomoże ktoś? Proszę
Pomoże ktoś? Proszę

pusto... 
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)

TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
Z tego co wiem Ogonowa całkiem ładnie przerabiała zdjęcia.
Ja też mogę jakby co, ale zależy w jakim sensie przerobić
Lubie sie bawić w PeEsie 

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Temat pt "Dziwna pupa" poprawił mi humor!

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
-
- Kontakt:
mi też, strasznieOgoniasta pisze:Temat pt "Dziwna pupa" poprawił mi humor!![]()
![]()

bez szczurków...
Mnie też to rozbawiło. samo nie rozpoznanie jajek, to nic, ale kiedy zobaczyłam "ale to samiczka" prawie sturlałam się na klatkę schodową.

Przy takich tematach zawsze zastanawiam się czy to nie troll jakiś...

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
Nawet moja Mamuśka się z tego śmiałaklimejszyn pisze:mi też, strasznieOgoniasta pisze:Temat pt "Dziwna pupa" poprawił mi humor!![]()
![]()
![]()
jeszcze jak wszyscy powiedzieli, że to jajka, a właściciel szczurka " ale to samiczka" , splułam monitor

Susu: ja się strasznie bałam migracji i blizny na środku klatki piersiowej a jeśli chodzi o modę to w momencie kiedy powiedziałam o tym pomyśle kilku osobom połowa "laleczek" z mojej szkoły nagle zaczęła paradować z cycami na wierzchu i kulą między nimi i jakoś wtedy zupełnie mi się ów kolczyk odwidział (tzn przestał mi się podobać a nie "nie zrobię sobie bo one mają") ale kto wie, może jeszcze się w przyszłości przekonam do niego i skuszę ;>
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
-
- Kontakt:
mi się między piersiami podoba microdermal. taka jedna kuleczka bądź dysk, jakoś tak ładniej, a poza tym jest o wiele mniejsze ryzyko migracji 

bez szczurków...
susurrement jeżeli zrobiłaś to dlatego, że chciałaś i to lubisz to resp. Coraz mniej takich osób..
O tym właśnie myślałam w obawie przed migracją ale preferuję raczej kolczyki, które za lat x będę mogła wyjąć jak mi się znudząklimejszyn pisze:mi się między piersiami podoba microdermal. taka jedna kuleczka bądź dysk, jakoś tak ładniej, a poza tym jest o wiele mniejsze ryzyko migracji

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki