7 lat temu dokładnie, 14 lutego, ojciec miał ciężką operację, którą nazywa "swoimi drugimi urodzinami". I z tym tylko kojarzy mi się ten dzień, pomijając wszechobecną czerwoną tandetę.
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Chrzanię walentynki odkąd pamiętam. Zaintrygowały mnie tylko pluszowe serducha z napisem "be moine" (dokładnie tak). Po jakiemu to?
7 lat temu dokładnie, 14 lutego, ojciec miał ciężką operację, którą nazywa "swoimi drugimi urodzinami". I z tym tylko kojarzy mi się ten dzień, pomijając wszechobecną czerwoną tandetę.
A ja wczoraj wysłałam chłopa do rodziców a sama sprzątam, choc kiepsko mi to idzie, bo brzuch mnie bolał cały dzien. Jakos te całe walentynki na mnie wrazenia nie robią, choc nie ukrywam, ze z prezentów sie ciesze 
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Ja tam w walentynki zawsze sobie kupuję jakiegoś pluszaka (w tym wypadku facet mi kupuje) i na tym się u mnie walentynki kończą. Bo po co coś innego? Kochamy się codziennie, ten dzień jest niepotrzebny, ale jak już jest to przyjemności sobie nie odmówię 
Mnie zaszkodziły wczorajsze sajgonki i dziś właśnie cierpię przez to...
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
kocha sie caly rok:) ten dzien jest tylko po to by przypomniec ludziom jak wazna jest milosc i troska o nia
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Tylko że większość traktuje to jako znienawidzony dzień
tez prawdamatrix360 pisze:Tylko że większość traktuje to jako znienawidzony dzień
Jak ktos nie znalazl milosci i nie ma z kim swietowac czy to 14.02 czy codziennie to logiczne jest ze znienawidzony.
Wg mnie to komercyjne swieto, ale nie wzbudza we mnie zadnych emocji.
Wg mnie to komercyjne swieto, ale nie wzbudza we mnie zadnych emocji.
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Tosia, każdy dzień jest dobry na takie przypominanie, czyż nie? A to, że lud nie pamięta, to już ich zgorzkniała sprawa...
Oj, zaraz znienawidzony. Jak kilka osób nie obchodzi walentynek to znaczy, że ich nienawidzi?
Oj, zaraz znienawidzony. Jak kilka osób nie obchodzi walentynek to znaczy, że ich nienawidzi?
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
No ok, może przesadziłam.. ale dużo osób pisze/mówi, że nienawidzi.. tym się kierowałam pisząc to 
Wolny kraj
Ja np nienawidze półgłowków, pająków i dzieci jedzących babole oraz zimnego jajka od wczoraj w swieta wielkanocne
.
I co z tego?:D
I co z tego?:D
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
Ta, niby tak. Ale są to osoby zazwyczaj nieszczęśliwie samotnematrix360 pisze:No ok, może przesadziłam.. ale dużo osób pisze/mówi, że nienawidzi.. tym się kierowałam pisząc to
Ja spędzam ten dzień z zaj***** osobą i jest mi z tym dobrze
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
i dobrze,ze dobrze.Wentzowa pisze: Ja spędzam ten dzień z zaj***** osobą i jest mi z tym dobrze
-
Nietoperrr...
- Kontakt:
Przeciwstawiając się tandecie z napisem Love mój men zarapował mi dziś piosenkę"Z kamyczka na kamyczek skacze sobie świnka,mówiła o tobie żeś ładna dziewczynka",machając mi przed nosem flakiem po pasztecie,którego dostałam po występie zamiast kwiatka...
I było to o niebo lepsze (i oryginalniejsze) niż te wszystkie pluszaki z sercami,baloniki z napisem Love,czy drewniane tulipany...he,he!!!
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Twój "Kochany Monż" jest baaardzo pomysłowy!iwonakoziarska pisze:Przeciwstawiając się tandecie z napisem Love mój men zarapował mi dziś piosenkę"Z kamyczka na kamyczek skacze sobie świnka,mówiła o tobie żeś ładna dziewczynka",machając mi przed nosem flakiem po pasztecie,którego dostałam po występie zamiast kwiatka...I było to o niebo lepsze (i oryginalniejsze) niż te wszystkie pluszaki z sercami,baloniki z napisem Love,czy drewniane tulipany...he,he!!!
A wiesz, to jest nawet dziwne, bo ja sama ze sobą czasami czuję się nie fajnie... a dzisiaj jest mi ze sobą dobrzetosiakks pisze: i dobrze,ze dobrze.
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema