Moderator: Junior Moderator
Piękna baletnica co to jeden nałóg ma...sssouzie pisze:jaaaaaka...pięęęękna baletnica!
...i puszkę srebrnego napoju - bez tego nie kiwnie palcem w bucie...tosiakks pisze:Dziewczyna ma talent,spraw jej kiecke i na balet
To jest dobry opis Deli - widzę więc, że zdjęcia prawidłowo oddają rzeczywistośćol. pisze:Deli naiwny słodziaczek
mój tata mówił- "złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy"denewa pisze:Myślę, że jej kariera staje w tym momencie pod znakiem zapytania... i tyle lat chodzenia w pointach na darmo...
sssouzie pisze:tej dobrej baletnicy nie przeszkodzi brzuch piwny, którego ni ma![]()
Co ja tu wypisuję... jakiego srebrnego... złotego oczywiściedenewa pisze:i puszkę srebrnego napoju...
denewa pisze:
Wyczytałam u Unipaks, że jej szczurki były bardzo miziaste podczas rujki. Wtedy kiedy Febra pulsowała oczami też miała rujkę, więc chyba to się potwierdza.
unipaks pisze:po tej kropelce wzrok ma taki jakby bardziej ...wyostrzony!![]()
Pewnietosiakks pisze:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/db1 ... e023e.html to bedzie moja nowa tapetamoge?
Co to pisanie na kompie robi z człowiekiem...denewa pisze:...tymbardziej...
denewa pisze:Zrobiłam dziś parę zdjęć... ale malutko... te śpiochy cały czas gdzieś się bunkrują po kątach... susły a nie szczurki
Jak to przeczytałam to zmobilizowana od razu zabrałam się do robotysssouzie pisze:aaaa! to się nazywa...śpiesz się powoli? sama nie wiem, ale wać panna się kiepsko z wrzucania zdjęć wywiązuje![]()