A idź Ty w cholerę...pin3ska pisze:A sie pochwale - mi sie sciąga 200 MB w nieco ponad minute![]()
![]()
.
Mi w przypływie dobroci w 10 - 15 min ściągnie... ale na ogół dobry dla mnie nie jest...
Moderator: Junior Moderator
A idź Ty w cholerę...pin3ska pisze:A sie pochwale - mi sie sciąga 200 MB w nieco ponad minute![]()
![]()
.
Landrynka pisze:lektor to zło.
nie ma zwłaszcza- żadnego. no ja wiem o co chodzi w "zwłaszcza", ale wszelki lektor dla mnie jest okropny, zwłaszcza ten pospolity beznamiętny...grrr.matrix360 pisze:Landrynka dobrze prawisz. Szczególnie przy 'Upiorze w Operze"..
yyy, a po co się wrzuca takie zdjęcia na nk? pochwalić się? toż to dawno przestało być czymś wyjątkowym taki wyjazd do Wawy...matrix360 pisze:Ale w tym sensie, że jest głupi czy coś.. po prostu chciałam zataić coś przed matką (nasz wyjazd do wawy) a on musiał wrzucić na nk zdjęcie biletów na których jak byk pisze miejsce i data oO'
Czy już mówiłem, zmień faceta ? Albo neich teraz on sie tłumaczy przed Twoją matką?matrix360 pisze:Ale w tym sensie, że jest głupi czy coś.. po prostu chciałam zataić coś przed matką (nasz wyjazd do wawy) a on musiał wrzucić na nk zdjęcie biletów na których jak byk pisze miejsce i data oO'