sama wybieram się na kontrole z moimi ogonami do brynowa w przyszłym tygodniu

Moderator: Junior Moderator

), zwracał się do zwierzaka po imieniu i ogólnie potraktował nas poważnie. Naprawde polecam.
), zwracał się do zwierzaka po imieniu i ogólnie potraktował nas poważnie. Naprawde polecam.
 Ma bardzo dobre podejście do pacjentów i ich właścicieli, uwielbia szczury. Zna się na tych zwierzętach.
 Ma bardzo dobre podejście do pacjentów i ich właścicieli, uwielbia szczury. Zna się na tych zwierzętach. )
  )  mój pies ostatnio (jak mieliśmy awaryjna sytuacje i musiał nas przyjmować Lebuda) mu o tym przypomniał
 mój pies ostatnio (jak mieliśmy awaryjna sytuacje i musiał nas przyjmować Lebuda) mu o tym przypomniał 
Niestety popieram. Ja też niezbyt dobrze wspominam dr. Lebudę, chociaż przyjmował mnie tylko raz, nagły przypadek w weekend (Koko['] z dusznościami). Zero delikatności, zarówno w traktowaniu pacjenta, jak i opiekuna.julia i stefan pisze:jedynym minusem tej lecznicy jest dr Lebuda nie przypadł mi do gustu jak tylko go zobaczyłam i nie ma podejścia do zwierząt takie jak ma dr Paczkowska. poza tym to jest (nie wiem możne mi się to tylko zdarzyło ) nie delikatny.

No, może z maleńkim miusikiem, ale okej. Chociaż przy klasie dr Paczkowskiej wszyscy wymiękają, potwornie życzliwa i ciepła osoba, ma fantastyczne podejście.
 No, może z maleńkim miusikiem, ale okej. Chociaż przy klasie dr Paczkowskiej wszyscy wymiękają, potwornie życzliwa i ciepła osoba, ma fantastyczne podejście. 

Inaczej być nie może, 'krysa' to po rosyjsku szczurPani doktor Krysa jest sympatyczna i delikatnie obchodzi się ze szczurami