Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Ja też się logowałam dopiero co bez kłopotu.
Może warto usunąć istniejące ciastka i sprobować jeszcze raz.
Może warto usunąć istniejące ciastka i sprobować jeszcze raz.
Paul: ale ja lubię moją przeglądarkę..... nigdy nie robił się taki syf :/
ten się nie myli, kto nic nie robi
- Paul_Julian
- Kontakt:
To moze ją odinstaluj i zainstaluj jeszce raz skoro wczesniej tak nei robiło 

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Wpadłam na pomysł szczurzej sesji
Zabrałam sie za realizacje
i co? aparat padł w najmniej odpowiednim momencie 

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Paul: a nie trafi wtedy szlag mojej poczty? w sensie tego co mam w skrzynkach?
- Paul_Julian
- Kontakt:
A co mają skrzynki pocztowe do przeglądarki ? ja uzywam osobno mozilla thunderbird do poczty i do internetu -> Nakładka MAxthon na IE (mam zainstalowany IE i do tego sie instaluje Maxthon) . Moge sobie odinstalować maxthona i zainstalować ponownie i nic sie z pocztą nie dzieje .
Ta , która masz jak np. wchodzisz na wp.pl , z tą też sie nic nie stanie (tak samo jak z wiadomosciami w Twojej skrzynce na tym forum).
Ale ...Wiesz co, moze najlepiej napisz jaką masz przeglądarkę , to wtedy ktoś sie odezwie kto ma taką samą i być moze spotkał sie z tym problemem
Ta , która masz jak np. wchodzisz na wp.pl , z tą też sie nic nie stanie (tak samo jak z wiadomosciami w Twojej skrzynce na tym forum).
Ale ...Wiesz co, moze najlepiej napisz jaką masz przeglądarkę , to wtedy ktoś sie odezwie kto ma taką samą i być moze spotkał sie z tym problemem

Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
Postanowiłam urządzić mieszkanko dla mysza na nowo, ale nie mam pojęcia jakie jeszcze mu atrakcje powymyślać...
?

George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
ja sie chce tulic a chlopaki spia, a potem jak wstana mnie nie bedzie
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Zasypiam...
Dobre chociaż to, że najnudniejsze zajęcia w tym semestrze są w sali komputerowej :]
Dobre chociaż to, że najnudniejsze zajęcia w tym semestrze są w sali komputerowej :]
Paul: operę.
a poczta ma to do przeglądarek, że w operze jest i przeglądarka i program pocztowy.
a poczta ma to do przeglądarek, że w operze jest i przeglądarka i program pocztowy.
Zna się ktoś na laptopach? ;P Bo mam sobie jakiegoś wybrać a nie mam o nich zielonego pojęcia
heeelp

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
a mi dzis przyszedł chinczyk do Vicki z bazarku
Fajny taki na magnesiki 

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Nie ma to jak facet usiłuje Ci udowodnić, że jesteś beznadziejna i do dupy :/ Bosko. To jest ten moment, kiedy mam ochotę wykastrować i wykończyć wszystkich facetów na świecie. Oprócz homoseksualistów.
Nie powinno wrzucać się wszystkich do jednego worka, ale fakt, faceci są, jacy są (pardon, czy nie śmierdzę tu hipokryzją, sama generalizując?); jak dobrze, że od lat nie mam z żadnym do czynienia i mieć nie zamierzamDK! pisze:Nie ma to jak facet usiłuje Ci udowodnić, że jesteś beznadziejna i do dupy :/ Bosko. To jest ten moment, kiedy mam ochotę wykastrować i wykończyć wszystkich facetów na świecie. Oprócz homoseksualistów.

Kastracja - w odpowiedniej formie, oczywiście - przydałaby się i niektórym przedstawicielkom płci lepszej, ale mniejsza o to.

Zorlis pisze:Nie powinno wrzucać się wszystkich do jednego worka, ale fakt, faceci są, jacy są (pardon, czy nie śmierdzę tu hipokryzją, sama generalizując?); jak dobrze, że od lat nie mam z żadnym do czynienia i mieć nie zamierzamDK! pisze:Nie ma to jak facet usiłuje Ci udowodnić, że jesteś beznadziejna i do dupy :/ Bosko. To jest ten moment, kiedy mam ochotę wykastrować i wykończyć wszystkich facetów na świecie. Oprócz homoseksualistów.![]()
Kastracja - w odpowiedniej formie, oczywiście - przydałaby się i niektórym przedstawicielkom płci lepszej, ale mniejsza o to.
Jasne, że generalizować nie wolno, ale ja ma dziś takie nastawienie/ humor. Do jutra pewnie mi przejdzie. Mam takie nastawienie, kiedy mam już tak dość, że postanawiam definitywnie i nieodwołalnie do końca życia zostać lesbijką