Dzisiaj dwa nieprzygotowania w szkole... Nie mogę się na niczym skupić. A teraz mam dużo sprawdzianów...
Marudnik vol. 2
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Marudnik vol. 2
Lavena, psujesz nastrój!
Dzisiaj dwa nieprzygotowania w szkole... Nie mogę się na niczym skupić. A teraz mam dużo sprawdzianów...
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Nie mogę znaleźć tytułu piosenki, którą mam nagraną, a której tytułu ni wykonawcy nie znam. A chcem znać noo 
I w ogóle ehh.
Wszystko mnie wkurza. Jak zwykle zresztą
.
I w ogóle ehh.
Wszystko mnie wkurza. Jak zwykle zresztą
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
zle sie dzis czuje i spac mi sie chce cały czas 
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Pamiętacie może, co było na sprawdziane z biologii?... skleroza...
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
nowe gg jest dziadowskie, musze wyłączać całkiem, bo mi 50% procka zabiera i komp mi muli strasznie 
Tlena se zainstaluj. Rewelacyjny jest.
- Paul_Julian
- Kontakt:
Ja tam nie lubię tlena . Uzywam gg 6.1 . Ale słyszałem , ze zrobili takie cos , że stare gg nie "widzi" nowych numerów.
Ale sa jeszce inne rózne zamienniki do gg
Ale sa jeszce inne rózne zamienniki do gg
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
- Paul_Julian
- Kontakt:
Jak znasz kawałek refrenu , to wpisz w googleVicka211 pisze:Nie mogę znaleźć tytułu piosenki, którą mam nagraną, a której tytułu ni wykonawcy nie znam. A chcem znać noo
I w ogóle ehh.
Wszystko mnie wkurza. Jak zwykle zresztą.
Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
-
klimejszyn
- Kontakt:
ja używam aqq, bo gg sie często pieprzyło. z aqq jestem niesamowicie zadowolona 
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
No ja właśnie się w nią wsłuchiwałam godzinami, ale jakoś nie mogłam wyciągnąć sensownego zdaniaPaul_Julian pisze:Jak znasz kawałek refrenu , to wpisz w googleVicka211 pisze:Nie mogę znaleźć tytułu piosenki, którą mam nagraną, a której tytułu ni wykonawcy nie znam. A chcem znać noo
I w ogóle ehh.
Wszystko mnie wkurza. Jak zwykle zresztą.
ja tak robie .
Ale już mi się udało
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
Jak mi sie dzis na zajecia nie chce isc to szok.. . Niby tylko 2 godziny, ale jednak...
- Dulcissima
łe.. jutro na 7 rano do pracy muszę iść, w niedzielę tak samo
kto w ogóle takie barbarzyńskie godziny wymyślił?
kto w ogóle takie barbarzyńskie godziny wymyślił?
Za TM: jedna psia i 25 szczurzych duszyczek ['] ['] [']
Moje stadko: Carbon, Freja, Perełka, Gruba Berta, Fuf & Mort, Wiesio, Pyrek & Skwarek <3
Moje stadko: Carbon, Freja, Perełka, Gruba Berta, Fuf & Mort, Wiesio, Pyrek & Skwarek <3
Palec mnie boli, złamałam sobie paznokcia, nie mam z kim iść do kina, wszyscy mnie olali, wrócił metal z tłustymi włosami, Armia mnie gryzie, próbowałam sobie zrobić przerwę od forum.
... ale bez forum to jak bez wody.
... ale bez forum to jak bez wody.
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
- Dulcissima
<ziewa>
no i pobudka... 5 rano, a ja jestem jak zombie... za godzinkę czas wychodzić do pracy i przez 8 godzin tam siedzieć...
dobrze, że chociaż jest net w komórce, to sobie na forum pozaglądam co jakiś czas.
no i pobudka... 5 rano, a ja jestem jak zombie... za godzinkę czas wychodzić do pracy i przez 8 godzin tam siedzieć...
dobrze, że chociaż jest net w komórce, to sobie na forum pozaglądam co jakiś czas.
Za TM: jedna psia i 25 szczurzych duszyczek ['] ['] [']
Dwa sprawdziany w poniedziałek.. Z jednego wiem mniej więcej jakie pytanie będą, ale z drugiego jak podawali pytania to Katarzyna oczywiście sobie siadziała jak paniusia z nogą na drugiej i wywyższała nad innymi oO'