mnie. śmiesz bić się z kobietą ?antek21 pisze:sssouzie- jak to wierna? Komu?! Kogo muszę pokonać w pojedynku na śmierć i życie, ażeby poznać Twe oblicze?

Moderator: Junior Moderator
mnie. śmiesz bić się z kobietą ?antek21 pisze:sssouzie- jak to wierna? Komu?! Kogo muszę pokonać w pojedynku na śmierć i życie, ażeby poznać Twe oblicze?
umarłam.pikle pisze:<koniec offtopu>
nie przebrnąłbyś. jeden groźny przeciwnik i kilkanaście śmiercionośnych szczurów. coś tam przenosiły. bodajże dżumę.antek21 pisze:sssouzie- jak to wierna? Komu?! Kogo muszę pokonać w pojedynku na śmierć i życie, ażeby poznać Twe oblicze?
Tili ale taki wypadek jak przypadek zdarza się rzadkoTili pisze:antek malo jeszcze widziales i czytales, przypadek juz sie przyzwyczail i chce jeszcze
bądź mężczyzną! z płaksami się nie umawiam!antek21 pisze: Becia23- jest bardzo niemiła dla mnie..
ależ lavena - przecież tu mamy istną przypadkową kopię przypadka z tym, że ten chce truc szczury różową viagrą a przypadek chce je skarmiac...lavena pisze:Tili ale taki wypadek jak przypadek zdarza się rzadkoTili pisze:antek malo jeszcze widziales i czytales, przypadek juz sie przyzwyczail i chce jeszcze