no na serio teraz- na pewno zaraz znajdzie się maluch
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Oleczka, a nie mówiłam? nauczyły się już pływać stylem motylkowym i trza ich szukać
...czyż nie dobija się koni...?
Olu szukasz szybko pod muszlami, kamieniami, itp moja jedna straciła życie pod muszelką dlatego teraz je okopuję dookoła żwirkiem 
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
nie dawalam muszli wlasnie zeby tam nie wplywaly
maja taki ceramiczny korzen i go calego wyjelam i nie ma
kurde no
podloge przeszukalam i jej tez nie widze :/ grrr
biedna zabka 
To może rzeczywiście coś ją zjadło
dlatego mam same żaby, one się nawzajem nie pozjadają
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
ja to widze tylko takie rozwiazanie ze w nocy cos jej sie stalo bo slimak jej nie dogoni :/ mogla gdzies utknac i martwa zjadl slimak
[*] dla mojej zabki
[*] dla mojej zabki
Widzę atak terrarystów na forum się zrobił.
Olu, przykro mi z powodu żabki.. Może jeszcze się znajdzie..^^
A w ogóle co się takim żabom daje do jedzenia..?
Olu, przykro mi z powodu żabki.. Może jeszcze się znajdzie..^^
A w ogóle co się takim żabom daje do jedzenia..?
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
Ja jak miałam bojownika i rano wstałam to nie było go w akwarium :< ..okazało się, że wyskoczył i leżał na podłodze :<
Matrix, żył jeszcze?
No nie, znowu pościel z TLK na allegro. Litości...
No nie, znowu pościel z TLK na allegro. Litości...
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
mojej siostrze tez bojownik wyskoczyl z akwa 
ja moje karmie suszona dafnia
podobno mozna im tez dawac pokarm dla rybek
ja moje karmie suszona dafnia
-
klimejszyn
- Kontakt:
moje żabki jadły tylko i wyłącznie mrożoną ochotkę 
polecam, bo naprawdę lubią i super na nie polują. w wodzie się rozmrozi i tak się przesuwa po dnie. żabki przyczajone i nagle atak
a jak fajnie ciamtają 
polecam, bo naprawdę lubią i super na nie polują. w wodzie się rozmrozi i tak się przesuwa po dnie. żabki przyczajone i nagle atak
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ale jeżeli Oleczka ma np ampularie to one nie zjadają dla samego zjadania. możliwe, że żabka dokonała swojego żywota i wtedy amluparia ją wsysłaLaCoka pisze:dlatego mam same żaby, one się nawzajem nie pozjadają
a muszli ogólnie lepiej nie miec - utwardzają wodę.
Żaby też dawałem do jedzenia dla węża i powiem szczerze, że są niewydajne.. Potrzeba około 4-5 żab aby wąż pięciokilogramowy najadł się.
Ja ta ochotke dawalm rybom, ale pozniej sie dowiedzialam, ze ta woda, w ktorej jest mrozona to taki total shit, wiec pozniej zalewalam wrzatkiem,ale ryby i tak zaczely mi chorowac, wiec wywalilam calkiem.
Niestety, już nieSheeruun pisze:Matrix, żył jeszcze?
Mój brat też kiedyś miał bojownika, też wyskoczył i wysechł
Znajoma opowiadała mi, że jej glonojad z akwa wyskoczył [?] i się przyssał do dywanu. Zdążyła na szczęście go odratować.
Znajoma opowiadała mi, że jej glonojad z akwa wyskoczył [?] i się przyssał do dywanu. Zdążyła na szczęście go odratować.
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema