I to w odpowiednim układzie - tak by nie ciekło im na głowy...tosiakks pisze:padlamprosze jakie zdolne, jak umieją sobie przestrzeń zagospodarować
![]()
![]()
Sysiątka
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Mój zwierzyniec
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
marnuja sie! jako architektow wez poślij! zarobisz na tym jeszcze,zobaczyszdenewa pisze: tosiakks napisał(a):padlamprosze jakie zdolne, jak umieją sobie przestrzeń zagospodarować
![]()
![]()
I to w odpowiednim układzie - tak by nie ciekło im na głowy...
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Kurczaki, a ja ich nie doceniałam i uważałam za dziwaczne flejtuchy! Najwyraźniej mój geniusz nie dorasta do ich geniuszu.. Życie...

jeszcze masz szanse naprawic to:) wyslij na jakies zajecia dodatkowe,bo naprawde maja potencjalSysa pisze:Kurczaki, a ja ich nie doceniałam i uważałam za dziwaczne flejtuchy! Najwyraźniej mój geniusz nie dorasta do ich geniuszu.. Życie...![]()
Sysu, nie zaglądać do innych tematów! wracać do swojego i dać znak życia! prosimy!
to tak zwana propozycja nie do odrzucenia
to tak zwana propozycja nie do odrzucenia
...czyż nie dobija się koni...?
Hehehe, właśnie ostatnio taką mam fazę na milczkowe podglądanie co tam u innych słychać, bo chodzę tak styrana, że mi mózg nie działa zupełnie 
najważniejsze, żeby aparat działał prawidłowoSysa pisze:bo chodzę tak styrana, że mi mózg nie działa zupełnie
ej no, a zrobisz to dla sołzy i napiszesz co tam u was?
Dla Ciebie to nawet zdjęcia będą w tym tygodniu 
U nas dobrze, choć Beza zarobiła 2 niegroźne dziabnięcia w kark
Ale to chyba dlatego, że się czarnulki kłócą często ostatnio, a ona zaraz leci je rozdzielać i miziać, żeby w klatce panowała miłość.. Musiała dostać za niewinność.. To chyba tyle z nowości
U nas dobrze, choć Beza zarobiła 2 niegroźne dziabnięcia w kark
Ale to chyba dlatego, że się czarnulki kłócą często ostatnio, a ona zaraz leci je rozdzielać i miziać, żeby w klatce panowała miłość.. Musiała dostać za niewinność.. To chyba tyle z nowości
dla mnie też? <prosi>Sysa pisze:Dla Ciebie to nawet zdjęcia będą w tym tygodniu
ooooo jak miłoSysa pisze:Dla Ciebie to nawet zdjęcia będą w tym tygodniu
bialutka niewinność- takie kochane...u nas te same historyje- Mu oberwała po boczku i mamy długą rysę pod futerkiemSysa pisze:a ona zaraz leci je rozdzielać i miziać, żeby w klatce panowała miłość.. Musiała dostać za niewinność..
całe szczęście, że to zagajalne
Wreszcie trochę samokrytyki i skruchySysa pisze:Kurczaki, a ja ich nie doceniałam i uważałam za dziwaczne flejtuchy! Najwyraźniej mój geniusz nie dorasta do ich geniuszu.. Życie...![]()
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
I dla Ciebietosiakks pisze:dla mnie też? <prosi>
Czasem nie mogę patrzeć jak się dziewczyny kłócą.. Nawet był pomysł rozdzielenia Idzii, żeby się uspokoiła trochę i wyciszyła, żeby zaczęła stado doceniać...sssouzie pisze: bialutka niewinność- takie kochane...u nas te same historyje- Mu oberwała po boczku i mamy długą rysę pod futerkiem![]()
całe szczęście, że to zagajalne
O nieeeeeee! To na pewno nie ja pisałam! Ktoś mi się normalnie włamał na konto! Skandal!denewa pisze:Wreszcie trochę samokrytyki i skruchySysa pisze:Kurczaki, a ja ich nie doceniałam i uważałam za dziwaczne flejtuchy! Najwyraźniej mój geniusz nie dorasta do ich geniuszu.. Życie...![]()
![]()
SYSU........ mialy byc zdjecia 
Przepraszam, ale na razie biegam po lekarzach i nie bardzo mam czas czekać sto lat na wgranie zdjęć
Ale zaraz się postaram 
Trochę zdjęć...
Piotrek moim chłopakiem będący, miłośnik szczurów absolutnie się do tego nie przyznający oraz Idzia z Laurą i ich wybitne miny zniesmaczenia, że się je trzyma w rękach zamiast puścić na podłogę

Próby ucieczki.

Laura i jej wyskubane przez Bezę futerko przy oczku..

Mała niewinna panienka Idzia.

Laura zębulec grubasek.

Beza

Idzia, Beza, Laura. Nasza trójca.

Piotrek moim chłopakiem będący, miłośnik szczurów absolutnie się do tego nie przyznający oraz Idzia z Laurą i ich wybitne miny zniesmaczenia, że się je trzyma w rękach zamiast puścić na podłogę

Próby ucieczki.

Laura i jej wyskubane przez Bezę futerko przy oczku..

Mała niewinna panienka Idzia.

Laura zębulec grubasek.

Beza

Idzia, Beza, Laura. Nasza trójca.