My little girls

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Rhenata

Re: My little girls

Post autor: Rhenata »

no i niedobra pańcia zapomniała o urodzinach niebiesciakow... mam nadzieje ze mi wybacza, 28 stycznia moje dwie tłuścioszki skończyły roczek :) jutro Suzi i Yami także kończą rok ;D

oj mamuniu to już rok...
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
denewa

Post autor: denewa »

Niech się dalej tak dobrze chowają - dużo zdrówka!!! :)
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
merch

Post autor: merch »

Wszytskiego najlepszego dla jubilatow
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
glucjan

Post autor: glucjan »

Rhenata pisze:no i niedobra pańcia zapomniała o urodzinach niebiesciakow... mam nadzieje ze mi wybacza, 28 stycznia moje dwie tłuścioszki skończyły roczek :) jutro Suzi i Yami także kończą rok ;D

oj mamuniu to już rok...
czyli Donek ma urodziny dzisiaj:D ohh a ja nie mam prezentu:( ide go porzadnie usciskac!
Obrazek Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=--1E5fyH57c
Kochany Glutek i Donek za TM...a z nami nasza mala Tatianka:)
Rhenata

moje małe dostały na urodziny nowa kuwetę prosto z Ikea ;D
dziękujemy za życzenia

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek oto jak bardzo sie podobają nowe hamaczki i domki :)
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
glucjan

Post autor: glucjan »

ale wypas maja dziewuszki! Super, a na ostatniej fotce niezle ujecie, mnie sie nigdy nie udalo:DD moi chlopcy dostali nowy domek pod kolejnym lozkiem w kolejnym pokoju, ale coz z tego jak wola na lozku a nie pod...ile ja sie ich ostatnio naszukalam, okazalo sie ze skoro nie wolno im lezec w lozkach, postanowili sciagnac sobie kawalek koldry, zalokowali sie w jej rogu na podlodze rogu i spali sobie w najlepsze...
Obrazek Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=--1E5fyH57c
Kochany Glutek i Donek za TM...a z nami nasza mala Tatianka:)
Rhenata

ObrazekObrazek co sie okazuje moje szczury wola kiedy hamaczek wisi w ten sposób i kieszonka jest od dołu..wtedy uzwaja i kieszonki i hamaczka :)
Obrazektroche klatki, dawno nie było zdjęć klaciochy :P
Obrazek
Obrazek
Rhenata

przedstawiamy dziewczyny 'bikera' :D ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
oraz moja nieustraszona wszędzie sie wspinającą paskudę kochana
ObrazekObrazek slysze od P. szczur na firance, wiec mysle sobie wspina sie na zaslonke..szukam wzorkiem na dole, wyzej..jeszcze wyzej..no nie ma ::) oooO no o takie akrobacje jej nie podejrzewałam...mylila sie pancia ktora myslala ze cokolwiek ciure powstrzyma....
Obrazek
Awatar użytkownika
Dorotka96

Post autor: Dorotka96 »

Ale akrobata! ;D A chodzi po ścianach? Radzę sprawdzić :P
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Awatar użytkownika
zocha

Post autor: zocha »

http://s583.photobucket.com/albums/ss27 ... C_2686.jpg to zdjęcie mnie powaliło ;D , świetnie wygląda... wszystkie fajnie wyglądają :) . Śliczności :-* ...
w sercu: Norman, PJ, Młody, Zenek, Adżi, Noname, Plastek, Biały

Moje kochane urwisy...
Babli

Post autor: Babli »

Muahaha ;D Dziewczyny wyglądają genialnie.
Rhenata

dziękujemy :D

właśnie dostały porcje marchewki, brokuły, kiełki lucerny i brokuła...wygląda na to ze muszę sobie kupić druga kiełkownice ..dla mnie tych kiełek już nie zostanie chyba, zeżarły z takim entuzjazmem ze muszę dać więcej ;D
morda sie aż cieszy jak mi je wyrywały z palcami, na dropsy, miód i inne cuda się tak nie rzucają jak na kiełki .... jakie ja mam prozdrowotne szczury 8)
Obrazek
Rhenata

Agusia wlasnie jest u weterynarza w pobliskiej miejscowości (lecznica calodobowa na szczęście mieli dzisiaj kota i doktor juz tam byla)..jest źle, mała zaczęła bardzo mocno krwawic z waginy i bez zastanawiania sie spakowalam ja i zawiozłam do wetki
Najprawdopodobniej bedzie operacja, najpierw dostanie antybiotyk żeby powstrzymać krwawienie.Wetka podejrzewa guza bardziej niz ropomacicze tyle mogla powiedziec po wstepnych ogledzinach, najpierw musi sie zajac tym biednym kociakiem bo umieral a potem zrobi reszte badan
zadzwoni do mnie za pare godzin
trzymajcie prosze kciuki za mojego grubaska

ryczec mi sie chce jak sobie pomysle jak to sie moze skonczyc :'(
Obrazek
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Dawno do Was nie zaglądałam, dzisiaj otwieram temat i co? Złe wieści :( Trzymamy kciuki!
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Post autor: Ogoniasta »

Trzymam kciuki bardzo mocno!!
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”