Bidulka...
Nasza brygada
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Nasza brygada
Ja również kciukam mocno za maleńką!
Bidulka...
Bidulka...
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Febraczek Wam bardzo dziękuje!
Mam go dogrzewać (jak dojechaliśmy do weta to był zimny i miał sine łapeczki) więc siedzi sobie pod bluzą, a ja ograniczam się ruchowo. Zrobiłam prowizoryczny termoforek do transportera, ale jednak pod bluzą mam ją bliżej, bardziej pod kontrolą. Nie je swoich ulubionych ziarnek słonecznika i dyni. Poszamała jedynie trochę gerberka i ogóra.
Mam go dogrzewać (jak dojechaliśmy do weta to był zimny i miał sine łapeczki) więc siedzi sobie pod bluzą, a ja ograniczam się ruchowo. Zrobiłam prowizoryczny termoforek do transportera, ale jednak pod bluzą mam ją bliżej, bardziej pod kontrolą. Nie je swoich ulubionych ziarnek słonecznika i dyni. Poszamała jedynie trochę gerberka i ogóra.
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
denewa, trzymam kciuki za Febrę bardzo mocno! 
Gerber i ogórek to też dobrze
I jak się ma Febrak dzisiaj ?
Nie przestaję o Was myśleć.
I jak się ma Febrak dzisiaj ?
Nie przestaję o Was myśleć.
Febra ma się już dużo lepiej
Wczoraj wieczorem zrobiliśmy jej trzy zastrzyki, piszczała strasznie
Dziś już pojedziemy do weta żeby on je zrobił bo nie dajemy rady.
Pojadła trochę słonecznika i karmy
Teraz znów wcina gerberka.
Chce wychodzić z transportera, przeszła już po całym łóżku i dwa razy z niego zeszła, nie upilnujesz
Z uwagi na utratę krwi musi jednak odpoczywać w izolatce.
Wszystko powoli wraca do normy...
Dziękujemy bardzo za kciuki
Febra właśnie gryzie transporter od środka, chce żeby ją wypuścić...
Wczoraj wieczorem zrobiliśmy jej trzy zastrzyki, piszczała strasznie
Pojadła trochę słonecznika i karmy
Teraz znów wcina gerberka.
Chce wychodzić z transportera, przeszła już po całym łóżku i dwa razy z niego zeszła, nie upilnujesz
Z uwagi na utratę krwi musi jednak odpoczywać w izolatce.
Wszystko powoli wraca do normy...
Dziękujemy bardzo za kciuki
Febra właśnie gryzie transporter od środka, chce żeby ją wypuścić...
I całe szczęście
Bardzo się cieszę.
Szaloonej przydałoby się małe kazanie, chociaż czy ten typ bierze je do siebie
Na wzrost krwi dobra jest wątróbka, pietruszka i buraki, jeśli lubi.
Szaloonej przydałoby się małe kazanie, chociaż czy ten typ bierze je do siebie
Na wzrost krwi dobra jest wątróbka, pietruszka i buraki, jeśli lubi.
oj! a to Febraczek strachu napędziła! spadła z czegoś? jak to dobrze, że już lepiej. Kazanie, moim zdaniem zbędne- zastrzyki w zupelności wystarczą 
Febra zaczyna szaleć. Staramy się studzić jej entuzjazm ale na niewiele się to zdaje. Podczas kazań parzy prosto w oczy i trze łapkami po uszkach jakby mówiła daj spokój... daj spokój
Odmienna właśnie nadal nie możemy dojść co było przyczyną wypadku i co tak naprawdę się wydarzyło
Dziś byliśmy ponownie u doktor Wojtyś. Enroxil nie skutkuje, dodatkowo Febra jest bardzo osłabiona. Będziemy robić inhalacje z Gentamycyną do piątku. W piątek kontrola i rtg, być może też pobranie krwi (kontrolnie po ostatnim wypadku).
Jeden z labisi mnie dziś trzy razy dziabnął, za co spędził w moim dominującym uścisku pół godziny, a na moim ramieniu - pół dnia. Zaczęły się schodki... Ale musimy pokonać...
Przyczyną tego jest pewnie stres związany z wizytą u weta
Odmienna właśnie nadal nie możemy dojść co było przyczyną wypadku i co tak naprawdę się wydarzyło
Dziś byliśmy ponownie u doktor Wojtyś. Enroxil nie skutkuje, dodatkowo Febra jest bardzo osłabiona. Będziemy robić inhalacje z Gentamycyną do piątku. W piątek kontrola i rtg, być może też pobranie krwi (kontrolnie po ostatnim wypadku).
Jeden z labisi mnie dziś trzy razy dziabnął, za co spędził w moim dominującym uścisku pół godziny, a na moim ramieniu - pół dnia. Zaczęły się schodki... Ale musimy pokonać...
Przyczyną tego jest pewnie stres związany z wizytą u weta
Jak dobrze, ze Febra zaczyna łobuzować
Znak, ze wszystko będzie dobrze
Trzymam cały czas kciuki, nawet jak sobie czytam z ukrycia 
Kurujże się Febro kuruj i do zdrowia powracaj ! Bo jak nie, to nadal będą ci morały prawić i z oka nie spuszczać, kiedy o wiele przyjemniej byłoby ten czas spożytkować na zabawę.
Zdrówka !
Labiś pokazuje ząbki
?
Zdrówka !
Labiś pokazuje ząbki
Zaczyna łobuzować ale schudła strasznie...Sysa pisze:Jak dobrze, ze Febra zaczyna łobuzować![]()
Dziś pokazał po raz czwarty, ale jak ugryzł to ewidentnie ze strachu albo z bólu u weta (miał robiony zastrzyk). Potem już nie kąsał.ol. pisze:Labiś pokazuje ząbki?
Tak więc podsumowując mam skasowany palec wskazujący u lewej ręki, kciuka u prawej i jeszcze dwa ugryzienia na środku prawej. Niestety labisie nabawiły się ranek podczas łączenia no i do weta będziemy jeszcze jeździć kilka razy. To do ilu ugryzień dobijemy...?
mocno kciukam :* wszystko bedzie dobrze :* Februsia nabierze sil i bedzie jak dawniej
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
coś mi się zdaje, że labinki charakterne jak i norweżki
już twój chopak nie będzie mógł narzekać na przygodę z Kamizelką
Może nutridrinkiem Febraczka poczęstować?
ale co ja będę podpowiadać, ty jako dobra mamusia już pewnie wszystkiego dopilnowałaś
ja mogę tylko dużo zdrowia życzyć wam
już twój chopak nie będzie mógł narzekać na przygodę z Kamizelką
Może nutridrinkiem Febraczka poczęstować?
ale co ja będę podpowiadać, ty jako dobra mamusia już pewnie wszystkiego dopilnowałaś
ja mogę tylko dużo zdrowia życzyć wam
...czyż nie dobija się koni...?
Dzięki dziewczyny 
Do tej pory wspomina jak go palec bolałsssouzie pisze:już twój chopak nie będzie mógł narzekać na przygodę z Kamizelką![]()
Dobra rada zawsze w cenie, zaraz po pracy jadę po nutridrinkasssouzie pisze:Może nutridrinkiem Febraczka poczęstować?
kłamczuchujesz!denewa pisze:Do tej pory wspomina jak go palec bolał![]()
sołza zawsze do usługdenewa pisze:Dobra rada zawsze w cenie, zaraz po pracy jadę po nutridrinka
czochrnij tam dziąszki ode mnie. i febraczka nieco lżej, ale nie mniej czule
...czyż nie dobija się koni...?