Sysiątka
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Mój zwierzyniec
swietne masz te zwierzaki
napewno w domu masz wesolo i nie daja Ci sie nudzic 
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Sysa ile Ty masz zwierzaczków
Szczurki i tak najpiękniejsze
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Uśmiałam się strasznie jak zobaczyłam to zdjęcie i podpis! Każdy inny szczur wyglądałby normalnie z taką mocą w łapie, ale Beza... Ten ciapciak i piskuła... Płaczę ze śmiechu...
Nie dają mi się nudzić i nie dają mi spać! Zero wolnego czasu, bo się domagają uwagi łobuzy wszystkietosiakks pisze:swietne masz te zwierzakinapewno w domu masz wesolo i nie daja Ci sie nudzic
Mam... Za mało!denewa pisze:Sysa ile Ty masz zwierzaczków![]()
I prawie się zgadzam, bo najpiękniejsza jestem ja hahahah
Sysa, za mało.. za mało..

A jakżeby inaczejI prawie się zgadzam, bo najpiękniejsza jestem ja hahahah
To zasługa mego "szczurzego pyska"Babli pisze: A jakżeby inaczej
Dziewczyny przeżyły swoją pierwszą wyprawę na dwór. Pojechałyśmy pociągiem do domu TŻ, gdzie dziewczyny szerzyły miłość i pokój oraz namawiały do sprowadzenia samotnej szczurzycy koleżanki. Potem była możliwość pobiegania po trawie, ale na to skusiła się tylko Laura. Idzia ledwo wystawiła nos poza transporter, Beza za to zakopała się w polarku i czsem wyściubiła z niego nos, bo jednak świeże powietrze piechotą nie chodzi
w transporterku
wielkie otwarcie transporterka z brązowym dywanem z kup

Laura nieśmiało wychodzi na świat
coraz śmielej, ale pod kontrolą...

wszędzie dobrze, ale w domu (przejściowym) najlepiej...
ostatnie skubnięcie trawy
i zaczerpnięcie świeżego powietrza
Poza tym pożegnał nas bojownik Stefan, pozostawiając akwarium ślimakom...
w transporterku
wielkie otwarcie transporterka z brązowym dywanem z kup 

Laura nieśmiało wychodzi na świat
coraz śmielej, ale pod kontrolą...
wszędzie dobrze, ale w domu (przejściowym) najlepiej...
ostatnie skubnięcie trawy
i zaczerpnięcie świeżego powietrzaPoza tym pożegnał nas bojownik Stefan, pozostawiając akwarium ślimakom...
plener
jak Wam zazdroszczę, u mnie jest jeszcze zbyt chłodno, zwłaszcza ziemia jeszcze zimna, no i dziołchy dopiero się do mnie przyzwyczajają
ze mną: Quanti Novell z Emerald Moon, Maruna Jukka z SunRat's, Miss Tili
[*] Gabi, Zorka, Azumi [*]
Przyznam się, że ja jednak miałam dużego stresa czy przypadkiem któraś z dziewczyn nie postanowi uciec, dlatego wszędzie na zdjęciach widać moje nogi, ręce i wszystko pilnujące, żeby dziewczyny nie odeszły dalej niż 50cm od transportera 
Spacerowałyśmy po Jaktorowie, a to od Ciebie chyba już rzut beretem? Niedługo i u Ciebie ziemia odmarznie
Miss Tili ciekawe jak się zachowa... Beza to jest straszna ciapa... 
Spacerowałyśmy po Jaktorowie, a to od Ciebie chyba już rzut beretem? Niedługo i u Ciebie ziemia odmarznie
plener,,, plener.. u nas też za chłodno jeszcze..
Sysa wybierasz sie na spotkanie wawskie?
Sysa wybierasz sie na spotkanie wawskie?
...czyż nie dobija się koni...?
A powiem, ze nic nie wiem o tym spotkaniu, bo widocznie oczy mnie w taki temat nie zaniosły...
I będzie się ciepło rozchodzić, takie ciepło mojej miłości od Włoch do Was wszystkich
I będzie się ciepło rozchodzić, takie ciepło mojej miłości od Włoch do Was wszystkich
Łeeee, już znalazłam i będę w pracy 
http://s997.photobucket.com/albums/af96 ... C01888.jpg Kung Fu Szczur 
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
Sysa pisze: Miss Tili ciekawe jak się zachowa...
przyznam, że jeszcze jej zbytnio nie ufam, z nią bym nie ryzykowała, ale maluchy pewnie świetnie by się spisały
ze mną: Quanti Novell z Emerald Moon, Maruna Jukka z SunRat's, Miss Tili
Ale to może chociaż na chwilkę uda Ci się wpaść, a może uda się z kimś zamienić? Co?Sysa pisze:Łeeee, już znalazłam i będę w pracy
Czadowy rozkrok, jak się łapeczkami tylnymi trzyma
http://s889.photobucket.com/albums/ac94 ... C06044.jpg
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Ja to mam same szczury z super mocamitosiakks pisze:http://s997.photobucket.com/albums/af96 ... C01888.jpg Kung Fu Szczur
No właśnie też się trochę bałam o Bezę, a ona rozwiązała mój problem kitrając się w polarku na amenmarlena pisze: przyznam, że jeszcze jej zbytnio nie ufam, z nią bym nie ryzykowała, ale maluchy pewnie świetnie by się spisały
U nas to tylko za zgodą kierownika, a przez moje studia tak teraz kombinowałam, ze nie będzie chciał mnie widzieć przez sto latdenewa pisze:Ale to może chociaż na chwilkę uda Ci się wpaść, a może uda się z kimś zamienić? Co?![]()
Czadowy rozkrok, jak się łapeczkami tylnymi trzyma![]()
http://s889.photobucket.com/albums/ac94 ... C06044.jpg
Zdjęcie chyba pomylone, ale chyba wiem, o które chodzi