Klimatyczna Szajka
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
- Kontakt:
Re: Klimatyczna Szajka
ja cały czas rozmawiam z mamą, ona mówi, że z dzieciakami była u mnie w pokoju i że nie otwierały klatki..
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Strasznie współczuję!!! Dla Łatki [*]
2,5 roku to i tak długo, a u Ciebie miała jak w raju. A Majeczka na pewno w końcu się znajdzie
2,5 roku to i tak długo, a u Ciebie miała jak w raju. A Majeczka na pewno w końcu się znajdzie
Ze mną: już żaden szczurek... 
Oraz piesek Czika, tymczas Antoś, tymczas kotek Oczko
Za TM [*]: Schizia, Tequila, Ciapek, Nina, Sepsa, Kokaina, Heroina, Emi, Sonic, Juna, Filiżanka, Jacky
I dwa skoki Kleopatra i Nefretete [*]

Oraz piesek Czika, tymczas Antoś, tymczas kotek Oczko

Za TM [*]: Schizia, Tequila, Ciapek, Nina, Sepsa, Kokaina, Heroina, Emi, Sonic, Juna, Filiżanka, Jacky
I dwa skoki Kleopatra i Nefretete [*]
Tak mi przykro..
[*]

-
- Kontakt:
Łatusia ma temat w Odeszły..
http://szczury.org/viewtopic.php?f=23&t=25831
przyznam szczerze, że myślałam nad założeniem tam tematu Majusi... bo ja już przestaję wierzyć..
ale nie mogę tego zrobić. nie wiem, czy Maleńka żyje czy nie.. z szaf nie wychodzi, nie widać żadnych oznak szczura poza klatką...
http://szczury.org/viewtopic.php?f=23&t=25831
przyznam szczerze, że myślałam nad założeniem tam tematu Majusi... bo ja już przestaję wierzyć..
ale nie mogę tego zrobić. nie wiem, czy Maleńka żyje czy nie.. z szaf nie wychodzi, nie widać żadnych oznak szczura poza klatką...

bez szczurków...
-
- Kontakt:
Masakra,co się dzieje tu u Ciebie???Klima,normalnie szczurki nie znałam,a pobeczałam się przed komputerem...Trzymaj się gadzinko moja,musisz być teraz silna,bo kto się zajmie resztą stadka?No i małego uciekiniera trzeba znaleźć...Kurcze,niech Ci wreszcie słońce zaświeci!
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
-
- Kontakt:
małego uciekiniera dalej nie ma... obawiam się, że nie zobaczę Jej już...
jak narazie wiszą nad nami czarne chmury i cholernie boję się, że jeszcze długo będą wisieć..
a ja już mam dość wszystkiego
jak narazie wiszą nad nami czarne chmury i cholernie boję się, że jeszcze długo będą wisieć..
a ja już mam dość wszystkiego

bez szczurków...
Klimuś...
Tak strasznie mi przykro... Wchodzę sobie poczytać o waszym szczęśliwym stadku, a tu takie wieści...
Dla Łatki [*], pięknego wieku dożyła.
Nie przestawaj wierzyć, pamiętaj, że nadzieja zawsze umiera ostatnia. Może Majka wróci... na pewno wróci, siedzi sobie gdzieś i wrednie się uśmiecha... Bo przecież jak mogła po prostu zniknąć?!

Dla Łatki [*], pięknego wieku dożyła.
Nie przestawaj wierzyć, pamiętaj, że nadzieja zawsze umiera ostatnia. Może Majka wróci... na pewno wróci, siedzi sobie gdzieś i wrednie się uśmiecha... Bo przecież jak mogła po prostu zniknąć?!

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Niech Majusia już wyjdzie pocieszyć
Łateczka była cudowną babcią, biega teraz z siostrzyczką.. [*]
Bądź dzielna, Klimejszyn!

Łateczka była cudowną babcią, biega teraz z siostrzyczką.. [*]

Bądź dzielna, Klimejszyn!
-
- Kontakt:
przed chwilą pochowaliśmy Łatusię.. 

bez szczurków...
co chwile wchodze do Twojego tematu by moc przeczytac,ze Majusia sie znalazla i wiem ze w koncu to przeczytam, wyjdzie zaspana jakby nigdy nic. nie przestawaj wierzyc kochana
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Trzymaj się mocno klimka!
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
-
- Kontakt:
Klimuś,Nietoper z całych sił woła małą uciekinierkę,żeby wróciła łajza jedna(bo MUSI wrócić) i odprowadza Łatuchę myślami tam,gdzie wszystkie szczurasy idą...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Tak smutno jeszcze tu nigdy nie było
.
Nich to się los odwróci i chociaż malutką odda. No!

Nich to się los odwróci i chociaż malutką odda. No!
-
- Kontakt:
tylu łez co od wczoraj to jeszcze nigdy nie wypłakałam..
czuję się okropnie.. mówię sobie cały czas, że Łatka nie cierpi, że teraz będzie już zawsze szczęśliwa..ale mimo wszystko nie mogę się pogodzić z jej odejściem..
a Maja.. co z nią ? Majeczko, gdzie jesteś...? boję się tak strasznie, że coś jej się stało.. że już nigdy jej nie zobaczę....
czuję się okropnie.. mówię sobie cały czas, że Łatka nie cierpi, że teraz będzie już zawsze szczęśliwa..ale mimo wszystko nie mogę się pogodzić z jej odejściem..
a Maja.. co z nią ? Majeczko, gdzie jesteś...? boję się tak strasznie, że coś jej się stało.. że już nigdy jej nie zobaczę....

bez szczurków...
- Paul_Julian
- Kontakt:
Majusiu, wracaj głuptasku
Spróbuj wyniesc resztę ogonów i wtedy szukać z dobrym pachnącym jedzonkiem. gdzies musi być , nie wsiąkła przecież. Za okno by się pewnie bala wyjśc , za pokojem to by ją pies oszczekał .
Trzymaj się !

Spróbuj wyniesc resztę ogonów i wtedy szukać z dobrym pachnącym jedzonkiem. gdzies musi być , nie wsiąkła przecież. Za okno by się pewnie bala wyjśc , za pokojem to by ją pies oszczekał .
Trzymaj się !
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha