Kilka zdjęć:
PJ

Noresław

Młody

Noresław z Młodym

I śpiąco, wszyscy

Moderator: Junior Moderator
Oj tak, uwodzić to on potrafi, mnie od pierwszego spojrzenia zauroczył i nadal jestemtosiakks pisze:wszyscy rewelacyjni ale uwiodl mni PJ![]()
![]()
Przekochany jest ten Młody... jest cudownym szczurkiem. Gdyby tylko nauczył się załatwiać tam gdzie trzeba byłby ideał z niegoDorotka96 pisze:Młody jest prześliczny! Aż by się chciało pomiziać...
ol. pisze:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5e6 ... 3db3a.html - super zdjęcie: pełen gracji ukłon dla niewidocznej damyczy Wy też widzicie ten kapelusz z piórem w jego prawej łapce
![]()
fajnych chłopaków masz
Nie wiem jak to jest z kobitkami, ale myślę, że po prostu potrzeba dużo cierpliwości i spokoju. I u Twoich panienek jest może podobnie. Myślę, że to nie jest tak, że one Cię nie lubią po prostu trzeba czasu.Jogi pisze:Haha, zocha, widocznie byliscie sobie przenzaczeni, bo mnie nie lubil i to bardzo![]()
Czy ja jestem jakas okropna, ze mnie wszystkie szczury nie lubia ..![]()
![]()
![]()
Ale to już nie smao to, ale to, że sam Muminek mnie nie lubiłzocha pisze:Nie wiem jak to jest z kobitkami, ale myślę, że po prostu potrzeba dużo cierpliwości i spokoju. I u Twoich panienek jest może podobnie. Myślę, że to nie jest tak, że one Cię nie lubią po prostu trzeba czasu.Jogi pisze:Haha, zocha, widocznie byliscie sobie przenzaczeni, bo mnie nie lubil i to bardzo![]()
Czy ja jestem jakas okropna, ze mnie wszystkie szczury nie lubia ..![]()
![]()
![]()