Myślę, że Twoi też by się (pod)dali obfocić grzecznie..matrix360 pisze:ZazdroszczęBabli pisze: To mam grzeczniutkie szczury, które wiedzą, że lepiej się "poddać" i przeczekać do końca sesji.

Moderator: Junior Moderator
Myślę, że Twoi też by się (pod)dali obfocić grzecznie..matrix360 pisze:ZazdroszczęBabli pisze: To mam grzeczniutkie szczury, które wiedzą, że lepiej się "poddać" i przeczekać do końca sesji.
Może i by dali, ale jak zrobię jakieś nowe miejsca na zdjęcia to mi uciekają, bo nowe to trzeba obwąchać i w efekcie zanim zrobię zdjęcie to już dawno poszli w inne miejsceBabli pisze:Myślę, że Twoi też by się (pod)dali obfocić grzecznie..matrix360 pisze:ZazdroszczęBabli pisze: To mam grzeczniutkie szczury, które wiedzą, że lepiej się "poddać" i przeczekać do końca sesji.
On też! Tylko muchę manausicaa pisze:jeśli romans, to tylko telefoniczny, bo Skinnka bardzo by się wstydziła, ze taka naga przy samcu paraduje:P
No mój Zgredek tylko w muchę ubrany...Babli pisze:On też! Tylko muchę manausicaa pisze:jeśli romans, to tylko telefoniczny, bo Skinnka bardzo by się wstydziła, ze taka naga przy samcu paraduje:PMoże welonik
?