Marudnik vol. 2
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Marudnik vol. 2
Zaraz sie porzygam.. niedobrze mi
Od 3 dni. Beznadzieja.

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Zimno mi, brzuch mnie boli, Rusek mi mówi, że jest niedźwiedziem, jutro muszę jechać do Łodzi a taaaaaaaak mi się nie chce wstawać o piątej i jechać długo busem .. 

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
-
Jutro diagnoza z matmy.. Po co, pytam się, po co

A coz to jest diagnoza z matmy? Jakis egzamin?matrix360 pisze:Jutro diagnoza z matmy.. Po co, pytam się, po co![]()
![]()

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 

Sprawdzian sprawdzający nasze informacje od początku pierwszej podstawówkipin3ska pisze:A coz to jest diagnoza z matmy? Jakis egzamin?

zgubiłam komórkę
szukam cały czas z nadzieją, że szukam tradycyjnie, czyli patrzę a nie widzę.
ale pięćdziesiąty raz po kolei przeszukiwanie miejsc w których byłam i to musi być prawda.
jakby nieszczęść było mało, moja siostra miała przyjechać. pewnie dzwoniła do mnie, a że nie "odebrałam" wkurzyła się i nie wiem co z nią. a jeśli nie, to siedzę cały czas w kuchni, jutro na rano do pracy i nie mogę się za bardzo spać położyć.
no żesz, zaraz mnie rozniesie. ona wściekła bo ja nie odbieram, ja wściekła, bo zginął telefon, bo nie mogę się nijak skontaktować, bo nie mogę spać, choć padam na nos. ciekawe co z nią? czy wraca wściekła z powrotem do wawy? (1 h drogi)
budzika nie mam nawet. noooooo!!!

szukam cały czas z nadzieją, że szukam tradycyjnie, czyli patrzę a nie widzę.
ale pięćdziesiąty raz po kolei przeszukiwanie miejsc w których byłam i to musi być prawda.
jakby nieszczęść było mało, moja siostra miała przyjechać. pewnie dzwoniła do mnie, a że nie "odebrałam" wkurzyła się i nie wiem co z nią. a jeśli nie, to siedzę cały czas w kuchni, jutro na rano do pracy i nie mogę się za bardzo spać położyć.
no żesz, zaraz mnie rozniesie. ona wściekła bo ja nie odbieram, ja wściekła, bo zginął telefon, bo nie mogę się nijak skontaktować, bo nie mogę spać, choć padam na nos. ciekawe co z nią? czy wraca wściekła z powrotem do wawy? (1 h drogi)
budzika nie mam nawet. noooooo!!!

...czyż nie dobija się koni...?
Za chwilę 2 polskie. A później dwie historie z najgorszymi "nauczycielkami" w szkole

Ze mną: już żaden szczurek... 
Oraz piesek Czika, tymczas Antoś, tymczas kotek Oczko
Za TM [*]: Schizia, Tequila, Ciapek, Nina, Sepsa, Kokaina, Heroina, Emi, Sonic, Juna, Filiżanka, Jacky
I dwa skoki Kleopatra i Nefretete [*]

Oraz piesek Czika, tymczas Antoś, tymczas kotek Oczko

Za TM [*]: Schizia, Tequila, Ciapek, Nina, Sepsa, Kokaina, Heroina, Emi, Sonic, Juna, Filiżanka, Jacky
I dwa skoki Kleopatra i Nefretete [*]
Bee, wolne a ja sie biologi uczę. 

Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
błeeeeee dziś to jakiś dzień pecha
1. poklocilam sie z Adamem ( moim chłopakiem) 2. mialam test gimnazjalny -.- 3. OKRES 4. musialam jechac do arkadii a deszcz padaa 5. złapłał mnie kanar 6 . przyczepił sie do mnie jakis zbol 7. cieżarowka oblała mnie błotem -.-
mamooo!!!!
Dzisiejszy dzień można tylko zatytułować tak ~> ŻAL!!
1. poklocilam sie z Adamem ( moim chłopakiem) 2. mialam test gimnazjalny -.- 3. OKRES 4. musialam jechac do arkadii a deszcz padaa 5. złapłał mnie kanar 6 . przyczepił sie do mnie jakis zbol 7. cieżarowka oblała mnie błotem -.-
mamooo!!!!
Dzisiejszy dzień można tylko zatytułować tak ~> ŻAL!!
no i dupa.. zaspałam na autobus ;/
Znowu testy T^T Ja chcę już angielski 

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
No i się k... zaczyna...
Gigantyczna osa wleciała mi do pokoju... mam jakąś ześwirowaną fobię... najpierw uciekłam, potem się prawie rozpłakałam a następnie cała w nerwach pokonałam ja lakierem do włosów... Dzielna jestem...
Gigantyczna osa wleciała mi do pokoju... mam jakąś ześwirowaną fobię... najpierw uciekłam, potem się prawie rozpłakałam a następnie cała w nerwach pokonałam ja lakierem do włosów... Dzielna jestem...

ja mam tak samo tyle że ja najpierw płaczę potem uciekam i wzywam posiłki i nie wchodzę do pomieszczenia dopóki teren nie będzie czysty.lavena pisze:No i się k... zaczyna...
co prawda nigdy mnie taki stwór nie ugryzł, nie wiem też, czy mam uczulenie na jad (mam na komary), ale i tak się boję, że umrę jak mnie użre

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?