a podchody no cóż.... w trakcie czytania sikam ze śmiechu ale jak sobie potem wyobrażę jak się bidulko męczysz nad pazurkiem to już mi mniej do śmiechu

wyczochrać bandę od nas proszę

Moderator: Junior Moderator
moje tez tak zrobily z kanapą w salonie :/ od tamtej pory mam zakaz wprowadzania ich tamol. pisze:Inna nowina zapowiada rychły koniec bytu pewnego mebla w miom pokoju: Pistol odkrył, że cały tapczan składa się z gąbki, nie tylko te dwa tunele co już są wydrążone - CAŁY ! CALUTEŃKI!
Ząbki można zatopić GDZIE-KOL-WIEK
przepraszam ale musiałam jeszcze wrócić do tego fragmentu wątku, bo strasznie mnie rozśmieszył, wyobraziłam sobie Pistola, który pączkujealbo przygotowują się do rozmnażania przez podział ...
Gratulujemy Pistolowiol. pisze: Inna nowina zapowiada rychły koniec bytu pewnego mebla w miom pokoju: Pistol odkrył, że cały tapczan składa się z gąbki, nie tylko te dwa tunele co już są wydrążone - CAŁY ! CALUTEŃKI!
Ząbki można zatopić GDZIE-KOL-WIEK
wcale nie trudno, prawda ?Akka pisze:wyobraziłam sobie Pistola, który pączkuje![]()
w zasadzie to nie wiem, co nim kieruje; chyba uważa, że wylizywanie paznokci jest mimo wszystko bardziej szykowne niż ich obgryzanieA kiedyś oglądałam program o takim panu co sobie hodował takie długie zakręcone pazury na kciuki, może ten program zainspirował Hermana?
au ! au ! już mnie boli i gnieciedenewa pisze:To co teraz chyba jakiś materacyk tylko przyjdzie kupić... albo gołą dechę - przynajmniej zdrowo![]()
Ol. nie martw się nie będziesz spać na gołej desce - położysz sobie prześcieradło... no i kołdrę podwiniesz pod kuperol. pisze:au ! au ! już mnie boli i gniecie![]()
Oj tak, takie widoki są najcenniejsze.ol. pisze:Ale po ostatnich przejściach całkiem inaczej zaczęłam takie dni doceniać. I mam ochotę zatrzymać sobie także te widoki, których obiektyw nie uchwycił:
no wiesz ol...ja tak śpię..i jakoś żyję jeszczedenewa pisze:Ol. nie martw się nie będziesz spać na gołej desce - położysz sobie prześcieradło... no i kołdrę podwiniesz pod kuperol. pisze:au ! au ! już mnie boli i gniecie![]()
![]()