iwonakoziarska pisze:klimejszyn pisze: Hinnoya jest siamese ze znaczeniem husky

AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!<wrzeszczy,wije się,umiera i dalej wrzeszczy z zachwytu>
Zabijasz mnie,moje oczy,moje wnętrze i w ogóle zaczynam Cię nienawidzieć za takie skarby!!!I za to,że masz takich wspaniałych rodziców,że Ci na to wszystko pozwalają...A ja mam PASKUDNEGO,WSTRĘTNEGO MENŻA!!!OSIEM I KONIEC!!!
No jak to tak można,tu epidemia GMR szaleje,Klima taaakie zdjęcia wstawia,ślina cieknie na klawiaturę,a tu..."dupa,dupa,dupa!!!"-jak by to powiedział Ferdynand Kiepski...
u mnie na szczęście GMR ucichło jak długo wyczekiwane pannice przyjechały wreszcie

a fakt, rodziców mam genialnych, uwielbiają szczury

ale śliń się, śliń, niedługo wstawię kolejne zdjęcia
Nakasha pisze:Jakie huskulki śliczne!
Uszate też.

A kiedy będziesz łączyć nowe panny ze stadem?
generalnie boję się łączenia, bo Atirka jest tak mała, że nie wyobrażam sobie jej np w rurze leżącej pod siedemnastoma dużymi, ciężkim i dziewczynami.. to taki okruszek, jest mniejsza od mojego mysza, który kiedyś z nami mieszkał. naprawdę. tak mała jest, że jak ją podnoszę to chwytam w dwa palce. inaczej nie ma jak
ale kto wie, jak jutro będzie ładna pogoda i wyszoruję klatki przed domem, to może wpuszczę dziewczyny do wanny i zobaczymy jak to będzie. później mogę wpuścić na próbę do klatki i obserwować. jakby było coś nie tak, a mała by w klatce ginęła to oddzielę je z posrotem i poczekam aż podrośnie.
ja sama nie mogę się na nie napatrzeć