No zauważyłam, bo im zdjęć nie zrobiłaś żadnych. :[ a klimejszyn'owym dziewuchom całą sesję!denewa pisze:No ja zdecydowanie chłopaczkami zainteresowana nie byłam
Oni <3 // Разом нас багато. нас не подолати !!!
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- Mucha321
- Kontakt:
Re: Oni <3
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
Ups
Nie no ja zrobiłam klimkowym dziewuchom bo klimka by mnie zatłukła gdybym im paru fotek nie zrobiła...
Nie no ja zrobiłam klimkowym dziewuchom bo klimka by mnie zatłukła gdybym im paru fotek nie zrobiła...
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
-
klimejszyn
- Kontakt:
zatłukłabym, zatłukłabym...
Muszka, jak będziesz już z moimi chłopaczkami to wycałuj ich porządnie i powiedz im, że tęsknię
a za Ciebie trzymam kciuki mocno od rana !
Muszka, jak będziesz już z moimi chłopaczkami to wycałuj ich porządnie i powiedz im, że tęsknię
a za Ciebie trzymam kciuki mocno od rana !
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Jak będziesz napisz jak tam chłopcy, czy doatarli bezpiecznie itd
I najlepiej też wrzuć foty zeby się pochwalić
I NIE PRZEJMUJ SIĘ MATURĄ.
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Fiona Filipinka -(Myszor) Felicity
[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
-
klimejszyn
- Kontakt:
moje maluchi
Veerena, ucałuj ich od babci
bez szczurków...
- Mucha321
- Kontakt:
Kameliowa, dzięki, dałam radę.
Jakoś. Matura nie taka straszna wcale.
Veerena, dzięki za zdjęcia. Miło, że Sezamek wystawia mi swą zjawiskową dupkę. To z miłości.
Jutro odbieramy 5 dzieciaków. Maturka z matematyki a zaraz później autobus do Wrc.
Veerena, dzięki za zdjęcia. Miło, że Sezamek wystawia mi swą zjawiskową dupkę. To z miłości.
Jutro odbieramy 5 dzieciaków. Maturka z matematyki a zaraz później autobus do Wrc.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
+ RESZTA TOWARZYSTWA
-
Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
O, to trzymam kciuki za maturę! 
A mogę prosić o fotki Ananaska
? W ogóle to przydałoby się, żebyś strzeliła portretówki dla każdego swojego ogonka i je opisała, bo ja to się już daaawno pogubiłam. 
A mogę prosić o fotki Ananaska
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Ja od razu ze swojej stronki Mucha dodam, że mogę trochę później przyjechać, bo wcześniej muszę zaliczyć weta 
- Mucha321
- Kontakt:
Katarzyno, do 18.30 się wyrobisz? :>
Nakasha, zbieram usilnie na cyfrówkę i dużo mi nie brakuje więc niedługo ujawnię wszystkich moich mężczyzn. Każdego z osobna.
Ananaskowi zrobię sesję specjalną. Pożyczę aparat w tym tygodniu od przyjaciółki, bo w piątek mam wolne akurat więc coś wykombinuję.
Słoneczko siwe.. Jeden z niewielu, które nie żrą przez pręty.
Większość chwyta, niektóre mocniej, inne słabiej a on tylko lizu lizu zrobi.
Pocieszne stworzonko. Nie wiedziałam, że szczurki rasowe są tak świetnie zsocjalizowane.
klimejszyn'owa, oczywiście, że ucałuję.
Za wszystkie czasy..
Razem z Sezamem, Demusiem, Denisem i Be Be trafi do Nas samczyk od Veereny, ojciec miotu, który urodził się u niej. Spontaniczna decyzja i drobny wpływ Veereny. Troszkę nieśmiały i bojaźliwy ale myślę, że doceni u Nas towarzystwo innych szczurów i otworzy się na kontakt z nimi.
Wklejam zdjęcie Nemeziuszka (Fajne imię, co?
). Mam nadzieję, że mi Veerena głowy nie utnie za kradzież.

Kastraty + Ivan i Snowi zamieszkają w nowej klatce w osobnym pomieszczeniu. Nie wiem, co się dzieje z Amonem. Robi się coraz agresywniejszy i użarł mnie dzisiaj do krwi. Inne szczurki rownież zaczynają mu przeszkadzać i trochę obrywają. Niektóre dotkliwiej, bo nie umią się wybronić. Bracia i Ivan również w strupkach chodzą ale oni się nie dają i odpierają ataki więc zostawię ich z Amonem. Będą mieszkać w 5-cio szczurkowym stadku.
W następnym tygodniu dojedzie do Nas nowa klatka (zaje.. świetna
) i wtedy zrobimy przekwaterowanie.
Nakasha, zbieram usilnie na cyfrówkę i dużo mi nie brakuje więc niedługo ujawnię wszystkich moich mężczyzn. Każdego z osobna.
Ananaskowi zrobię sesję specjalną. Pożyczę aparat w tym tygodniu od przyjaciółki, bo w piątek mam wolne akurat więc coś wykombinuję.
Słoneczko siwe.. Jeden z niewielu, które nie żrą przez pręty.
klimejszyn'owa, oczywiście, że ucałuję.
Razem z Sezamem, Demusiem, Denisem i Be Be trafi do Nas samczyk od Veereny, ojciec miotu, który urodził się u niej. Spontaniczna decyzja i drobny wpływ Veereny. Troszkę nieśmiały i bojaźliwy ale myślę, że doceni u Nas towarzystwo innych szczurów i otworzy się na kontakt z nimi.
Wklejam zdjęcie Nemeziuszka (Fajne imię, co?

Kastraty + Ivan i Snowi zamieszkają w nowej klatce w osobnym pomieszczeniu. Nie wiem, co się dzieje z Amonem. Robi się coraz agresywniejszy i użarł mnie dzisiaj do krwi. Inne szczurki rownież zaczynają mu przeszkadzać i trochę obrywają. Niektóre dotkliwiej, bo nie umią się wybronić. Bracia i Ivan również w strupkach chodzą ale oni się nie dają i odpierają ataki więc zostawię ich z Amonem. Będą mieszkać w 5-cio szczurkowym stadku.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
+ RESZTA TOWARZYSTWA
Do 18.30 spokojnie
Tylko, że umawiałyśmy się na 17.30 i chodziło mi o moje opóźnienie jakieś 5 - 10 minut, bo wszystko zależy od weta i autobusów 
-
Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Ja moim ciągle pcham palce przez pręty to są przyzwyczajone.
A dawno byli kastrowani? Może jeszcze im hormony szaleją...
A dawno byli kastrowani? Może jeszcze im hormony szaleją...
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij

- Mucha321
- Kontakt:
matrix, ok, zaczekam.
Nakasha, dawno, kilka miesięcy wstecz. W czerwcu skończą 2 lata więc najmłodsi nie są. Może na starość robią się zgryźliwi, bo mają dość skaczących i dokuczających im młodziaków?
Nakasha, dawno, kilka miesięcy wstecz. W czerwcu skończą 2 lata więc najmłodsi nie są. Może na starość robią się zgryźliwi, bo mają dość skaczących i dokuczających im młodziaków?
+ RESZTA TOWARZYSTWA
+ RESZTA TOWARZYSTWA
- Mucha321
- Kontakt:
http://szczury.org/viewtopic.php?f=23&t=26295

Zdałam tą cholerną matmę. Zdałam, a on mnie zostawił. Serduszko nie wytrzymało. Było wielkie ale słabiutkie.
Dojechaliśmy. Sezam, Demio, Denis, Be Be i Nemeziusz rozrabiają z młodziakami. Bawcie się.
Pancia musi się wyryczeć w poduszkę.
Zdałam tą cholerną matmę. Zdałam, a on mnie zostawił. Serduszko nie wytrzymało. Było wielkie ale słabiutkie.
Dojechaliśmy. Sezam, Demio, Denis, Be Be i Nemeziusz rozrabiają z młodziakami. Bawcie się.
Pancia musi się wyryczeć w poduszkę.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
+ RESZTA TOWARZYSTWA