Nasza brygada

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
sr-ola

Re: Nasza brygada

Post autor: sr-ola »

denewa pisze: Tak w ogóle to muszę kiedyś nagrać filmik jak Diesel postępuje ze swoją ofiarą... przymyka oczy, rozwiera ząbki i zaczyna zbliżać głowę do ogona ofiary. Potem lekko zaciska zęby na ogonie. Ofiara się drze i ucieka. Kiedy widzę, że Diesel zamierza zacisnąć szczękę na ogonie nieszczęśnika to podnoszę głos i mówię jej imię. Od razu wie o co chodzi mendziol jeden.
Aż się zaśmiałam. Wyobraziłam to sobie w zwolnionym tempie, jak w kinie akcji albo dokumentalnym, gdzie modliszka zasadza się na swoją ofiarę ;) ;D
Ale fakt, obiecanki cacanki a my tu czekamy już chyba ze sto lat i wciąż mydlenie oczu.. >:D Dawać tu dowody! :D
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Awatar użytkownika
denewa

Post autor: denewa »

ol. pisze: ano nagraj, nagraj;
myślę, że potrafię to sobie wyobrazić, bo Pistol stosuje podobny mobbing wobec Dżuma, ale zawsze można porównać techniki obu mend :D może mnie trochę pocieszy, że w innym szczurzym królestwie jest gorzej, albo chociaż tak samo nieprzyjemnie ( :-X ::) )
Pistol?? Toż ja go do tej pory uważałam za tego, co tylko pociąga za sznurki... A to taki nerwosol...
To teraz tym bardziej będę polować :D tylko żebym wreszcie wolny weekend miała...
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
ol.

Post autor: ol. »

A ogon to nie sznurek ? :P

(tak, tak, Pistol też swoje ma za uszami :-X )
Awatar użytkownika
denewa

ol. pisze:A ogon to nie sznurek ? :P
Aha :-X No tak... :-X
Skądś to znam ::)
Ciągła obawa, gdy któreś się do jednego kokretnego stwora odwraca tyłem... :-X
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Awatar użytkownika
denewa

sr-ola pisze:Aż się zaśmiałam. Wyobraziłam to sobie w zwolnionym tempie, jak w kinie akcji albo dokumentalnym, gdzie modliszka zasadza się na swoją ofiarę ;) ;D
Sr_ola bardzo dobrze sobie wyobraziłaś :) to się właśnie odbywa w takim zwolnionym tempie :D Autentycznie ::)

Może nie uwierzycie ale ja mam naprawdę problemy logistyczne z opanowaniem tego wszystkiego :D W pracy mam net - nie wyświetlają mi się zdjęci, nie mogę wejść na fotosika czy photobucket. W domu (na działce) mam aparat i kabel, mogę zgrać foty ale nie mam sieci. W domu (mieszkaniu) mam net, ale nie mam aparatu i kabla i bywam tam rzadko. W innych lokalizacjach, gdzie prawie nie bywam (np. u rodziców, tutaj jestem aktualnie), mam net ale nie mam aparatu i kabla... :D ;D
No i tak się wszystko kręci ;D
Awatar użytkownika
Sysa

Post autor: Sysa »

Denewka, Ty się od zdjęć nie próbuj wykręcać, ja ciągle czekam! :P
Awatar użytkownika
denewa

Właśnie się wgrywają ;D
Awatar użytkownika
Sysa

Post autor: Sysa »

CZekam, czekam, czekam, czekam, czekam, czekam, czekam, cze...... :D
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

.......kam (y)
P
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
denewa

Fotek jest tak dużo, że chwilowo udało mi się wgrać tylko fotki Pumy i Katar :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
I brzuchalek Pumy dla ol. ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

przepiękny brzucho :*
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
Justrzna

Post autor: Justrzna »

http://s853.photobucket.com/albums/ab95 ... C_6186.jpg - na czarodziejskim flecie gram, świetne zdjęcie
ol.

Taki czarny, taki mięciutki ! - To teraz jeszcze proszę buziaka na nim złożyć ode mnie :-*

http://s853.photobucket.com/albums/ab95 ... C_6183.jpg - mistrz ścianki
http://s853.photobucket.com/albums/ab95 ... C_6183.jpg - ach te niebieskie cienie do powiek :)
http://s853.photobucket.com/albums/ab95 ... C_6186.jpg - na niewidocznym flecie gram ;)

A jak je rozróżniasz ? Oprócz brzuszka, chyba i po łapkach się da ?
ol.

Justrzna o tym samym pomyślałyśmy :D
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

małpki :-*
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”