Moderator: Junior Moderator
ja też Cie lov Iwona!Wentzowa pisze:aj low ju Iwona!!
A ja Was wszystkich low ju!!!Jessica pisze:http://img22.imageshack.us/i/dscn9895i.jpg/ nie no nie moge.... pękłam! że ja tego wcześniej nie widzialamja też Cie lov Iwona!Wentzowa pisze:aj low ju Iwona!!
No bo Nikuś to taki wagowo nawet bardziej kotek niż ogoniasty gryzoń...alken pisze:Niko w łapkach dziecięcia wygląda jak kotek nie jak szczur
Dziwne to jest,nie?Niby nie nasze szczury,niby jakieś tylko znane ze zdjęć,daleko,daleko stąd...A jednak tu na forum nie ma znaczenia,czy to mój,twój,czyiś...Wszystkie są nasze,przez to,że ciągle o nich piszemy,o tych wszystkich wspólnych,czasem radosnych,czasem smutnych,innym razem śmiesznych wspólnych z nimi chwilach...Taka jedna,wielka,szczurza rodzina porąbańców...alken pisze:A ja taki głupol jestem że najpierw wyłam bo się dowiedziałam o Pistolu a zaraz potem po Mu...ech
Koledzy i koleżanki tak,ale sąsiedzi wytykają mnie palcami i szepczą pod blokami na ławeczkach,jak widzą taką mamuśkę z rozwichrzonym włosem,biegającą za synkiem ze szczurem na ramieniu...Pewnie myślą,że karaluchy w domu też mamy,no bo przecież szczury są takie fee,brudne i w ogóle obrzydliwe...manianera pisze: Potężny masz zasób futra, wszyscy koledzy muszą dzieciom zazdrościć takiej zaszczurzonej mamy!
Ale my tu w ogóle dziwaczymy- leczymy, zamiast kupić nowego, adoptujemy zamiast wysępić od kogoś, płaczemy jak odejdzie zamiast się cieszyć, że klatka przyda się teraz karaluchom (ze względu na wielkość). Świry!Nietoperrr... pisze:Dziwne to jest,nie?Niby nie nasze szczury,niby jakieś tylko znane ze zdjęć,daleko,daleko stąd...A jednak tu na forum nie ma znaczenia,czy to mój,twój,czyiś...
Kto wie, może tak jak oni nie mają pojęcia o szczurach- my nie mamy pojęcia o inteligencji karaluchów?Nietoperrr... pisze:Koledzy i koleżanki tak,ale sąsiedzi wytykają mnie palcami i szepczą pod blokami na ławeczkach,jak widzą taką mamuśkę z rozwichrzonym włosem,biegającą za synkiem ze szczurem na ramieniu...Pewnie myślą,że karaluchy w domu też mamy,no bo przecież szczury są takie fee,brudne i w ogóle obrzydliwe..
Weź,bo mi się to będzie śniło!!!sr-ola pisze: Już to widzę: w jednym pokoju mąż z dziećmi, w drugim Wspaniali a w trzecim wytresowane karaluchy. I Nietoperrr biegający między jednymi a drugimi z kawą w kroplówce i trzecią ręką na plecach robiącą na szydełku dla relaksuAle mnie fantazja ponosi..
No właśnie dlatego,że Iwonka pije za dużo kawy,a potem lata po forum nocami...sr-ola pisze:Coś mnie chyba ominęło.. Dlaczego Nietoperrr... ?
No a jak,w końcu to chluba mojego Menża!Pudziana z niego zrobił i się tym szczyci...
No właśnie,wszyscy tu szok,że Nikuś taki wielki,a Figo reksiowy tylko parę gramów lżejszy...Mój mały świnek morski...Tylko po wadze odróżniam go od Mc Bobka...sr-ola pisze:Aha... jeszcze jedno... macie nową świnkę morską? http://img43.imageshack.us/i/dscn0151m.jpg/![]()
![]()