no pewnie, że będzie !Mal pisze:wygląda na Fluffiego
zdecydowanie Fluffy... jak tak czytam to widzę, że maluch oj będzie rozpieszczony oj będzie

czyli.... wygrywa Fluffy !

Moderator: Junior Moderator
no pewnie, że będzie !Mal pisze:wygląda na Fluffiego
zdecydowanie Fluffy... jak tak czytam to widzę, że maluch oj będzie rozpieszczony oj będzie
no to... nazwe go Fluffy, a u Ciebie niedługo widze kapturkowego maluchaNietoperrr... pisze:Otiś...![]()
![]()
![]()
Jak go tak nie nazwiesz,to będę zmuszona się wbrew Menżowi doszczurzyć i Otisia mieć jakiegoś kapturkowego...No kaptura jeszcze nie mamy...
zakochałby sie od razu i tylko udawał by złego- dla zasadyNietoperrr... pisze:No kaptura to by na pewno zauważył,szczególnie,że spędza w szczurzym pokoju coraz więcej czasu...
Ty nie marudź tylko szukaj maluchaNietoperrr... pisze:No kaptura to by na pewno zauważył,szczególnie,że spędza w szczurzym pokoju coraz więcej czasu...
dokładnie ! tak będzieMal pisze:jak dorośnie może być Fluf poprostuvel Otis Gavin pierwszy
Nienormalni tu jesteście na tym forum,wiecie???I ja razem z wami powinnam być zamknięta w pokoju bez klamek,za to,że ja też pierdzielnięta jestem...Jessica pisze:kochana gratuluje nowego domownika <3 <3 . niedługo bedziemy też gratulować Iwonce![]()
[quote="Nietoperrr...]
[/quote]Mal pisze:jak dorośnie może być Fluf poprostuvel Otis Gavin pierwszy