Eeee tam! Nie robimy tak tylko dlatego, że tort z Bąbla śmierdziałby siuśkami!*Delilah* pisze: Hehehehe, wyobrazilam sobie jak rozbijacie jajka i przelewacie na jego głowę, po czym dekorujecie je dropsami:D:D:D:D niedobrze ze mną...

Moderator: Junior Moderator
Eeee tam! Nie robimy tak tylko dlatego, że tort z Bąbla śmierdziałby siuśkami!*Delilah* pisze: Hehehehe, wyobrazilam sobie jak rozbijacie jajka i przelewacie na jego głowę, po czym dekorujecie je dropsami:D:D:D:D niedobrze ze mną...
Się chłopak rozpływaklimejszyn pisze:super ! Bąbel to musi być szczęśliwy z tyloma pannami..![]()
fotki, fotki !
Aż się uśmiałam! Dokładnie tak! Harem Bąbla oficjalnie powstał!ol. pisze:Ach, ta wizja "wiecznie szczęśliwego Bąbla" krążącego pomiędzy swoimi dziewczynami i mnie uradowała![]()
Teraz jego niespożyte pokłady energii będą miały pole do popisu : "Brunetki, blondynki, ja wszystkie was dziewczynki ..."
Od dzisiaj Ty robisz mi opisy pod zdjęciami nooooo! Gdzie nie spojrzę, to robisz to świetnie, a ja niestety jestem prostym człowiekiem, co to się poetyką parać nie umie i nie powienien umieć
Na razie się nie popisał w tej kwestii, ale zobaczymy, co los przyniesieIHime pisze:Szczęście Bąbla to jedna strona medalu. Tak sobie myślę, że dziewczyny też będą miały trochę radochy z jego obecności.
Zapraszamyklimejszyn pisze:ale...ale Essie ! aaaaaaaaaaaaaaa, porwę ją, porwę !
Hahaha, Bąbel dziękuje i dumnie wypina klatęunipaks pisze:Bąbelku słodki , you are my hero!![]()
Takiego obrońcy mogą malutkiej pozazdrościć wszystkie gwiazdy filmowe![]()
Relacja z łączenia świetna!Idzie to piorunem , oby nie było bijatyk ani awantur![]()
Ale powiedz , jak to zrobiłaś , że nie kłócą się przy jednej misce z gerberkiem?
Hahaha, "zjeść gerberka czy Essie? Obradujmy siostry!"Jessica pisze:http://s997.photobucket.com/albums/af96 ... C02446.jpg - narada okrągłego stołu