a tam zaraz pedalska ! w paseczki....sssouzie pisze:hahaa ja ich doskonale rozumiem! co to za faworyzowanie dziewcząt? to że mają jajka to już nie zasługują na bluzę?klimejszyn pisze:za to chłopcy sie obrazili, bo zamiast ciepłego polarkowego hamaczka dostali zwykłą, cienką koszulkę
powinni dostać jakąś męską bluzę z kapturem z napisem ADIDOS, a nie pedalską obcisłą koszuleczkę![]()
Klimatyczna Szajka
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- 
				klimejszyn
 - Kontakt:

Re: Klimatyczna Szajka
bez szczurków... 
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..

aa że niby to marynarska? nie no męska, męskaklimejszyn pisze:a tam zaraz pedalska ! w paseczki....
...czyż nie dobija się koni...?

A ja mam do Klimki pytanie!
Jak ty to robisz, że ustawiasz te.. dekoracje, czy plan zdjęciowy, jak zwał tak zwał
 i szczury Ci z tego nie uciekają? W ogóle gdzie ty to rozstawiasz?
Moje chłopy od razu by zlazły, oni nawet na kolana nie chcą być brani. Jak głaskanie, to tylko w klatce, w innym miejscu nie ma mowy! Z każdego miejsca w jakie je usadze uciekają.. uh. A chciałbym im takie sesyjki ładne porobić!

Jak ty to robisz, że ustawiasz te.. dekoracje, czy plan zdjęciowy, jak zwał tak zwał
Moje chłopy od razu by zlazły, oni nawet na kolana nie chcą być brani. Jak głaskanie, to tylko w klatce, w innym miejscu nie ma mowy! Z każdego miejsca w jakie je usadze uciekają.. uh. A chciałbym im takie sesyjki ładne porobić!
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
- 
				klimejszyn
 - Kontakt:

ustawiam pod biurkiem taką bambusową łąweczkę, o szufladę zahaczam materiał, kładę dekorację - kwiatki czy owoce, szczura na to kładę i focę 
 chcą złazić, ale u mnie nie ma zmiłuj. dopóki chociaż jedno zdjęcie nie wyjdzie łądne, to muszą siedzieć  

bez szczurków... 

Jesteś okrutna XD
Wypróbuję to dziś.. tylko jakiś materiał muszę znaleźć, mam nadzieję, że w domu jakiś mamy.. albo jaki obrus jednolity, czy coś..

Wypróbuję to dziś.. tylko jakiś materiał muszę znaleźć, mam nadzieję, że w domu jakiś mamy.. albo jaki obrus jednolity, czy coś..
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..

Diabeł - gdzieś tam..
- 
				klimejszyn
 - Kontakt:

wiem, że jestem okrutna... 

ja raz nawet zasłonę brałam, więc z materiałem nie powinieneś mieć problemu

ja raz nawet zasłonę brałam, więc z materiałem nie powinieneś mieć problemu
bez szczurków... 

- 
				klimejszyn
 - Kontakt:

coś u nas ostatnio zdjęć nie ma.. 

ale nie mam czasu latać z aparatem nawet
  w przyszłym tygodniu postaram się coś wrzucić.
jutro jedziemy do weta na kontrolę z Fetką i Keiko, przy okazji zabieram Fobię, bo chrumczy.
w sobotę jedziemy po klatkę dla chłopców, więc będzie zabawa w urządzanie.
po Bożym Ciele mieliśmy mieć transport dla Fluffyego, kiedy dokładnie nie wiem. czekam na wiadomość z informacją co i jak.
nie mogę się doczekać kluska

ale nie mam czasu latać z aparatem nawet
jutro jedziemy do weta na kontrolę z Fetką i Keiko, przy okazji zabieram Fobię, bo chrumczy.
w sobotę jedziemy po klatkę dla chłopców, więc będzie zabawa w urządzanie.
po Bożym Ciele mieliśmy mieć transport dla Fluffyego, kiedy dokładnie nie wiem. czekam na wiadomość z informacją co i jak.
bez szczurków... 

- Mucha321
 - Kontakt:

Miłej zabawy w projektanta wnętrz.  

Czekam na zdjęcia Fluffy'ego.
 I wieści o szybkim zaklimatyzowaniu i zaprzyjaźnieniu się z męskim stadem. 

Czekam na zdjęcia Fluffy'ego.
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA

z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
To prawda! Czekamy z niecierpliwością!  

Wcale się nie dziwię!po Bożym Ciele mieliśmy mieć transport dla Fluffyego, kiedy dokładnie nie wiem. czekam na wiadomość z informacją co i jak.
Hahah, znowu ty, ja i abRa będziemy mieli rodzeństwo..
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..

Diabeł - gdzieś tam..
- 
				klimejszyn
 - Kontakt:

faktycznie !  

bez szczurków... 

- 
				klimejszyn
 - Kontakt:

byliśmy dzisiaj u weta.
Fetce po lekach się poprawia, wiec kontynuujemy leczenie Bemecorem i Furosemidem.
Fobia ma te same objawy co Feciak, są z jednego szczepu, więc jest praktycznie pewne, że to również wada serduszka. dźwięki wydaje takie same jak Feta przed leczeniem. leczymy tak samo jak Fetkę.
co do Keiko.. pani Dr mówiła, że gdyby to faktycznie było zapalenie mózgu to już by nie żyła. na zdjęciu, które było poprzednio robione ucho środkowe mogło wyjść bez zmian, a teraz mogłoby pokazać coś innego, ale już nie robiliśmy rtg. zmieniliśmy lek (nie mam siły wstać z łóżka po kartkę z nazwą) i idziemy do kontroli w czwartek.
dziewczyny podczas mojej nieobecności (wizyty u weta) napędziły stracha mojemu tacie. wychodząc z lecznicy odbieram telefon, a tata przerażony mówi, że nie zamknęłam klatki. 'pięknie' - pomyślałam. kazałam mu wyłapać te, które wyszły z klatki i przeliczyć, że ma być 15. tata trochę wkurzony, ale ok. okazuje się, że dziewczyny stłukły szklankę. no nieważne, co tam szklanka.
dojechałam do domu, przeliczyłam dziewczyny, wytaplałam się w siuśkach podnosząc laptopa i ujrzałam pięknie wylizany talerz po obiedzie..

jutro jedziemy po klatkę dla chłopców, po drodze wstąpimy do weta, jeśli będzie otwarty, po Furosemid. u weta na sztuki wychodzi taniej niż w aptece

Fetce po lekach się poprawia, wiec kontynuujemy leczenie Bemecorem i Furosemidem.
Fobia ma te same objawy co Feciak, są z jednego szczepu, więc jest praktycznie pewne, że to również wada serduszka. dźwięki wydaje takie same jak Feta przed leczeniem. leczymy tak samo jak Fetkę.
co do Keiko.. pani Dr mówiła, że gdyby to faktycznie było zapalenie mózgu to już by nie żyła. na zdjęciu, które było poprzednio robione ucho środkowe mogło wyjść bez zmian, a teraz mogłoby pokazać coś innego, ale już nie robiliśmy rtg. zmieniliśmy lek (nie mam siły wstać z łóżka po kartkę z nazwą) i idziemy do kontroli w czwartek.
dziewczyny podczas mojej nieobecności (wizyty u weta) napędziły stracha mojemu tacie. wychodząc z lecznicy odbieram telefon, a tata przerażony mówi, że nie zamknęłam klatki. 'pięknie' - pomyślałam. kazałam mu wyłapać te, które wyszły z klatki i przeliczyć, że ma być 15. tata trochę wkurzony, ale ok. okazuje się, że dziewczyny stłukły szklankę. no nieważne, co tam szklanka.
dojechałam do domu, przeliczyłam dziewczyny, wytaplałam się w siuśkach podnosząc laptopa i ujrzałam pięknie wylizany talerz po obiedzie..
jutro jedziemy po klatkę dla chłopców, po drodze wstąpimy do weta, jeśli będzie otwarty, po Furosemid. u weta na sztuki wychodzi taniej niż w aptece
bez szczurków... 

szczurza zmywarka do naczyńklimejszyn pisze:ujrzałam pięknie wylizany talerz po obiedzie..![]()
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/

."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Jessica pisze:szczurza zmywarka do naczyńklasa energetyczna A+A+A+A+A+A (NAJNOWSZY MODEL) ZUŻYCIE WODY,PRAWIE ŻADNE, BEZ ŚRODKÓW CHEMICZNYCH
ze mną: leszek, kendrick 
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Szybko by sie uwinęłynastępnym razem wrzuć całą 15 do zlewu z naczyniami
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..

Diabeł - gdzieś tam..