A tak na marginesie,to dla każdego,kto nigdy nie miał do czynienia z łysym szczurem,takie TO COŚ,to to jakieś wstrętne takie jest,ale po pierwszym wzięciu(dobrze piszę??...)na ręce,normalnie miłość od pierwszego...dotknięcia!!!
Szczurobajki (mało)polskie
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
-
Nietoperrr...
- Kontakt:
Re: Szczurobajki (mało)polskie..Aluzyjko
Ten skinkowy "wstręciuch",to już nawet moja synowa miała być!Już welon zakładała!Już druchny w tango szły!Zgredek pyta jak to w końcu z tym ślubem...
A tak na marginesie,to dla każdego,kto nigdy nie miał do czynienia z łysym szczurem,takie TO COŚ,to to jakieś wstrętne takie jest,ale po pierwszym wzięciu(dobrze piszę??...)na ręce,normalnie miłość od pierwszego...dotknięcia!!!
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Re: Szczurobajki (mało)polskie..Aluzyjko
Potwierdzam, łysolki są takie cieplutkie i aksamitne w dotykuA tak na marginesie,to dla każdego,kto nigdy nie miał do czynienia z łysym szczurem,takie TO COŚ,to to jakieś wstrętne takie jest,ale po pierwszym wzięciu(dobrze piszę??...)na ręce,normalnie miłość od pierwszego...dotknięcia!!!
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Re: Szczurobajki (mało)polskie
a w dodatku moje stadko na poczatku nie moglo sie przyzwyczaic do lysolka, bo dosc dziwne im sie wydawalo, ze TOTO nie ma siersci i chyba babska stwierdzily, ze to ufok jakis, nie szczur:P
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
Kompletnie nie mam czasu na nic.. Ale szybciutko napiszę tutaj parę słów, cobyśmy nie zniknęli z pamięci.
Stadko żyje wesoło, nieubłaganie zbliża się termin powrotu naus. Jednak myślę, że tak jest najlepiej.
Cieszymy się z każdego Bablisiowego miesiąca..
Widzę, że dziewczyna jest zdrowa, wesoła, skoczna.. troszkę przybita była po odejściu Klee.. Ale Gryzinkowo-Oddziałowe stadko nie pozwoliło jej długo na to... Szczury są cudowne. Przecież one dały jej czas, potem pocieszały.. Kocham je.
4 dzieciuchy pojechały..
Znalazłam mysz.. ee.. złapałam mysz na wychowawczej. Ale jak tylko ją podtuczymy to do adopcji oddajemy. Co gorsze.. czy dziwniejsze może..? Że dzisiaj rano Etashek odszedł..
Mysiak paskudny pobiegł za TM. Będzie mi brakowało tego mini-szczura.
mamy długi weekend, więc jak tylko będzie więcej czasu to porobimy zdjęcia..
Stadko żyje wesoło, nieubłaganie zbliża się termin powrotu naus. Jednak myślę, że tak jest najlepiej.
Cieszymy się z każdego Bablisiowego miesiąca..
4 dzieciuchy pojechały..
Znalazłam mysz.. ee.. złapałam mysz na wychowawczej. Ale jak tylko ją podtuczymy to do adopcji oddajemy. Co gorsze.. czy dziwniejsze może..? Że dzisiaj rano Etashek odszedł..
mamy długi weekend, więc jak tylko będzie więcej czasu to porobimy zdjęcia..
Taaa, obiecanki cacankimamy długi weekend, więc jak tylko będzie więcej czasu to porobimy zdjęcia..
Ale czekamy a jakże ! :*
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Bablis, masz jeszcze miesiac na mizianie Gryzinek, to kawalek czasu. a zawsze mozesz wpadac z wizyta do Ufo-Koali, Gryziako-siuska-Mleko, Agutki do kompletu i faldkowej Skinnki:) ciesze sie, ze moje dziewczyny na cos sie przydaly:)Babli pisze:
Stadko żyje wesoło, nieubłaganie zbliża się termin powrotu naus. Jednak myślę, że tak jest najlepiej.![]()
Cieszymy się z każdego Bablisiowego miesiąca..Widzę, że dziewczyna jest zdrowa, wesoła, skoczna.. troszkę przybita była po odejściu Klee.. Ale Gryzinkowo-Oddziałowe stadko nie pozwoliło jej długo na to... Szczury są cudowne. Przecież one dały jej czas, potem pocieszały.. Kocham je.
![]()
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
Jeszcze miesiąc, ale to już TYLKO miesiąc dla mnie przecież!
Ale owszem, wpadnę :>
I dzisiaj nie będzie fotek. Raczej filmiki, bo nie umiem zrobić ładnej foty tym aparatem...
Ale owszem, wpadnę :>
I dzisiaj nie będzie fotek. Raczej filmiki, bo nie umiem zrobić ładnej foty tym aparatem...
no to na filmiki czekamy a jak! 
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Z oczywistym opóźnieniem przedstawiam Wam:
Caomei - białą podrzutkę:
http://tinypic.pl/solc6yuc3sk2
oraz
Greyerę vel Girgio - nasze szarobureniewiadomoco:
http://tinypic.pl/1hv3tan15la2
Malutko, aaale to dlatego, że dziewuchy są ruchliwe..
No a już niedługo...
Tałdam
Oto Cerreri!
Caomei - białą podrzutkę:
http://tinypic.pl/solc6yuc3sk2
oraz
Greyerę vel Girgio - nasze szarobureniewiadomoco:
http://tinypic.pl/1hv3tan15la2
Malutko, aaale to dlatego, że dziewuchy są ruchliwe..
No a już niedługo...
foto by babcia foczka
Tałdam
Jejciu jakie cuda!!!
Czy Greyera to córeczka Almy?
A mała lakokowa no modelka
Pierwsza jej fotka rzeczywiście wymiata 
Czy Greyera to córeczka Almy?
A mała lakokowa no modelka
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Cudności ! 
Ma cudowne uszy.
Śliczne rączki.
Wszystko rozkoszne.
Przyjdę kiedyś i wymiziam.
Śliczne rączki.
Wszystko rozkoszne.
Przyjdę kiedyś i wymiziam.
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Mm.. Jakie cudne cudności 

Podpinam się pod toDorotka96 pisze:Przyjdę kiedyś i wymiziam.
Zapraszam, zapraszam!
denewa, tak obie to córeczki Alemki. Jedna mniej druga bardziej
denewa, tak obie to córeczki Alemki. Jedna mniej druga bardziej
Caomei i Greyera są piękne...