Cola i Mila
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Cola i Mila
Nadal wolałabym, żeby Cola była chłopcem, a imię ma w sumie męskie. Po polsku brzmi jak polskie... Nie mniej, jak to stwierdził mój mąż, jest ono bardzo uniwersalne i wielkiej tragedii w sumie nie ma. Teraz łobuza mała śpi rozwalona w swoim kartonie, nawet nie drgnie jak podejdę, tylko ślepka otworzy i popatrzy. Najadła się gerberka, to jej się nic teraz nie chce. Jutro będę próbować kurczak+ziemniaki+jarzyny  

Cola i Mila
Masz śliczną, zdrową i pełną zycia dziewczynke, nic tylko sie cieszyć 
Dzisiaj przez przypadek zostawiłem Fionie caaaaaały słoiczek Gerberka [ indyk ] Pewnie pomyślała że zwariowałem :roll: Jak wróciłem to połowy słoiczka niebyło a mala próbowała sie odturlać w strone pościeli :lol: Teraz przeżarta nyna u mnie na karku

Dzisiaj przez przypadek zostawiłem Fionie caaaaaały słoiczek Gerberka [ indyk ] Pewnie pomyślała że zwariowałem :roll: Jak wróciłem to połowy słoiczka niebyło a mala próbowała sie odturlać w strone pościeli :lol: Teraz przeżarta nyna u mnie na karku

Cola i Mila
Ja indyka kupię następnym razem :-D Teraz chciałam coś warzywnego, bo ta mała pinda w ogóle owoców i warzyw nie je. Rano dostała pierwszy raz jogurcik - wylizała nawet sianko, o które zachaczyłam łyżeczką... Jutro na śniadanie będzie truskawkowy (dziś odrobinka gruszkowego) :-D

Cola i Mila
No już nie jest taka malutka... Jak na nią patrzę, to nie mogę uwierzyć, że tak szybko rośnie... Niestety, nie lubi być fotografowana i nie mogę jej zrobić takiego zdjęcia, jak np to, które tu doczepiam. Ale się nie poddaję  

Ostatnio zmieniony śr sty 26, 2005 7:51 pm przez douchee, łącznie zmieniany 1 raz.

Cola i Mila
Omg, cola jest prześliczna ! gratuluje małej miss 

Cola i Mila
Moja ksężniczka coraz bardziej mnie zaskakuje... Wczoraj byłyśmy cały dzień same w domu, więc spędziłyśmy go na kanapie. Ja latałam trochę do kompa, a ona spała za poduszką. W rogu umieściłam podstawkę pod kwiaty (kwadratowa, dosyć duża) ze żwirkiem, tak w razie jakby jej się siusiu chciało. Generalnie, bez większych nadziei, że z tego skorzysta. Po kilku godzinach na kanapie pomyślałam, że może włożę ją do akwarium, żeby sobie podjadła i się załatwiła (w sumie to na kanapie co róż znajdowała jakieś kocie chrupki na przykład). Weszła chętnie, ale zaraz stanęła na tylnych łapkach i już chciała wyjść. Miałam zamiar ją wziąść, ale raz tak zrobiłam i zaraz potem osiusiała, kanapę. Tym razem dałam jej więcej czasu, więc po chwili weszła do kuwetki (również kwadratowy podstawek ze żwirkiem), wysiusiała się, wykupkała i z powrotem na rękę i na kanapę. A później :?:  Patrzę sobie, co ona robi, a tu proszę: kicu kicu i już w kuwetce (tej na kanapie)   Dziś zrobiła to samo
  Dziś zrobiła to samo  Grzeczna dziewczynka
 Grzeczna dziewczynka  

Dziś zrobiła to samo
  Dziś zrobiła to samo  Grzeczna dziewczynka
 Grzeczna dziewczynka  
					Ostatnio zmieniony śr sty 26, 2005 7:52 pm przez douchee, łącznie zmieniany 1 raz.

Cola i Mila
A żebyście widzieli, jak mojego męż wymęczyła! On nie lubi łaskotania, jest strasznie wrażliwy pod tym względem. Położył się na kanapie, a ona była tam pierwsza, więc jej trochę przeszkadzał. Ale jak wziął koc, to strasznie jej się to spodobało i zaczęła po nim chodzić. Wszędzie, gdzie się tylk dało.... Co tu się działo...

Ostatnio zmieniony śr sty 26, 2005 7:52 pm przez douchee, łącznie zmieniany 1 raz.

Cola i Mila
Ależ ona jest śliczna, a te wzorki na pleckach - super 

i odszedl syjamski kawalek mnie...
przydeszł balijski...

przydeszł balijski...
- 
				~*vintersorg*
Cola i Mila
Sliczny szcurasek.Rozkoszne w malych szczurkach jest to ze maja takie duze uszka i lapki..i takie pucjhowe futerko...porostu sweeeett^__^taki maly gapcio...piesek moich znajomych tez zwie sie cola i tera dopiero pojelam znaczenie tego imienia ...jest bardzo dobre i nieoklepane takie sa najlepsze... 

To the world,you are a one person.
To a RAT, you are a world. -Charlie S.

To a RAT, you are a world. -Charlie S.
Cola i Mila
Jaka grzeczna i mądra! Wie gdzie sikać 

Cola i Mila
No mówię Wam :-D Dziś w sumie skorzystała z kuwetki kanapkowej trzy razy i ani jednego bobka nie zostawiła poza nią :-D W akwarium też zaczyna chodzić na dół, do kuwetki, ale zdarza jej się nasiusiać tam, gdzie śpi - niestety do kartonu i jego brzeg robi się coraz bardziej nieciekawy... Muszę szybko się za klatkę zabrać, bo kartonik w końcu przegnije, chyba że Mój Skarb przestanie do niego robić :-D

Cola i Mila
Szkoda że Fiona zauważyła że poza klatką też można sikać  :roll:  Trzeba coś z tym zrobić ^^'
Czy po szczurzym moczu zostają plamy ?
edit: Ok, już wiem że nie zostają ;d

Czy po szczurzym moczu zostają plamy ?
edit: Ok, już wiem że nie zostają ;d
Cola i Mila
jak ona urosła????????????????
jejku drożdże jej dajesz czy co?
sliczna!
moje flejtuchy leje gdzie popadnie,ubikacje ma tylko myszka kolczasta i w nia sikała,ale teraz zamienila sobie ja na sypialnie....heheeheh

jejku drożdże jej dajesz czy co?
sliczna!
moje flejtuchy leje gdzie popadnie,ubikacje ma tylko myszka kolczasta i w nia sikała,ale teraz zamienila sobie ja na sypialnie....heheeheh