Klimatyczna Szajka
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Klimatyczna Szajka
Babli, niestety nie. Obecnie sprowadzam szczury z innej hodowli i Tazmanie mi nie po drodze 

-
- Kontakt:
oja *_*
Raila, a po ile mają fuzziczki ? niedługo imieniny, a tatuś wie, że mi się marzy golas....
Raila, a po ile mają fuzziczki ? niedługo imieniny, a tatuś wie, że mi się marzy golas....

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
- Mucha321
- Kontakt:
Ja wtrącę troszkę nie na temat.
ajm sori..
Raila = Nakota? ;>
Jak tam moje dwa rozrabiaki? Niedługo ich zabiorę.

Raila = Nakota? ;>
Jak tam moje dwa rozrabiaki? Niedługo ich zabiorę.
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA

Nie pytałam, ale sądzę, że nie zapłacisz wiele. W innej hodowli płaciłam 10 lub 15 euro, czyli 40 lub 60 zł za ciurka. Tyle, że hodowla Tazmanie mieści się niedaleko Prahy w Czechach, także trzeba by transport znaleźć. Choć może ja się wypowiadać nie powinnam, bo już drugi raz sprowadzam ze Słowacji szczuraki i nawet zbytnio tyłka nie muszę po nie ruszać 
Mucha, oczywiście. Głupia byłam i tu dałam sobie inny nick
Rozrabiaki mają się świetnie, właśnie wcinają żarełko i czekają na Ciebie z utęsknieniem 

Mucha, oczywiście. Głupia byłam i tu dałam sobie inny nick

-
- Kontakt:
kurczę. może udałoby mi się zaciągnąć rodziców do Czech na wycieczkę. już chyba ze trzy lata ich proszę żebyśmy się przejechali do Pragi 

bez szczurków...
- Mucha321
- Kontakt:
Nakota, napisz do administracji, to Ci zmienią nick. 
klimejszynówna, fuzzika się zachciało? Ja w calej swojej szczurzej karierze miałam tylko 2 fuzziki. <3 Cudowne są!

klimejszynówna, fuzzika się zachciało? Ja w calej swojej szczurzej karierze miałam tylko 2 fuzziki. <3 Cudowne są!
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
+ RESZTA TOWARZYSTWA
+ RESZTA TOWARZYSTWA

Klimek, jak Ci się uda zaciągnąć rodziców to ja mogę pogadać z Blanką. Fuzziole są dumbo, trzy samiczki - agouti, russian blue agouti i dove
Osobiście fuzzika miałam tylko na tymczasie. Wielką fanką to ja ich nie jestem, ale miło wspominam ten grzejniczek

Osobiście fuzzika miałam tylko na tymczasie. Wielką fanką to ja ich nie jestem, ale miło wspominam ten grzejniczek

Ja mam nadzieję namówić tatę na wycieczkę pod Pragę...
Jakby burmek był. mm..
Raila, a Ty z Sunny Rats ściągasz kogoś czy z innej?

Raila, a Ty z Sunny Rats ściągasz kogoś czy z innej?

Babli, jest facecik burmek
Tak, z Sunny Rat. Ściągnęłam już samczyka, teraz sprowadzę jego siostrę i drugiego samczyka. W domu mnie zabiją, ale co ja poradzę, że ja plany hodowlane mam...

Tak, z Sunny Rat. Ściągnęłam już samczyka, teraz sprowadzę jego siostrę i drugiego samczyka. W domu mnie zabiją, ale co ja poradzę, że ja plany hodowlane mam...

A ja chcę samiczkę i za miesiąc
teraz burmka też jest. ale właśnie Blanka pisała mi, że nie ma chwilowo wolnych burmisiów, ale mają być.. więc czekam!
Zakładasz hodowlę
?

Zakładasz hodowlę

Babli, zawsze możesz uciąć jajka
Chociaż może nie, przydałby się burmek jakiś do hodowli, do linii Cat, o!
Pewne rzeczy zmusiły mnie do myślenie o założeniu hodowli. Nie wiem co z tego wyjdzie, bo aktualnie nie za wiele wiem na temat hodowania, trzeba jeszcze posprowadzać samiczki, znaleźć im kawalerów, a wymagania mam i w PL praktycznie nie ma szczurów, które by mi pasowały do planu. Także to póki co odległe plany

Pewne rzeczy zmusiły mnie do myślenie o założeniu hodowli. Nie wiem co z tego wyjdzie, bo aktualnie nie za wiele wiem na temat hodowania, trzeba jeszcze posprowadzać samiczki, znaleźć im kawalerów, a wymagania mam i w PL praktycznie nie ma szczurów, które by mi pasowały do planu. Także to póki co odległe plany

-
- Kontakt:
Klima,fuzza!!!Tak,Ty musisz mieć fuzza!!!Toż to takie ciapciajstwo cieplutaskowe!!!
No i tak ze dwa od razu,samiczkę dla dziewczyn i chłopczyka dla jajecznych do towarzystwa!No i tak od razu byłoby pełne 30,bo te 28 to jakoś tak nijako i niepełnie brzmi...
30 i ani jednego więcej!!!Serio,bo pomyślę,żeś wariatka...

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
-
- Kontakt:
Raila, jeśli uda mi się ich namówić na wycieczkę, to dam znać
jeszcze jest kwestia płacenia za szczurasa, ale to jakoś by uszło
fuzziolka dumbolka panieneczka.. marzenie moje !

jeszcze jest kwestia płacenia za szczurasa, ale to jakoś by uszło

ale... ja kocham szczurze jajka, ale tylko kudłate ! łysych nie chcęNietoperrr... pisze:Klima,fuzza!!!Tak,Ty musisz mieć fuzza!!!Toż to takie ciapciajstwo cieplutaskowe!!!No i tak ze dwa od razu,samiczkę dla dziewczyn i chłopczyka dla jajecznych do towarzystwa!No i tak od razu byłoby pełne 30,bo te 28 to jakoś tak nijako i niepełnie brzmi...
30 i ani jednego więcej!!!Serio,bo pomyślę,żeś wariatka...
![]()
![]()

fuzziolka dumbolka panieneczka.. marzenie moje !

bez szczurków...
O, jaka wybredna..ale... ja kocham szczurze jajka, ale tylko kudłate ! łysych nie chcę![]()

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
-
- Kontakt:
Normalnie mój Zgredek strzelił focha,odwrócił się swoją łysą dupą i zamachał na do widzenia łysymi jajkami złośliwie...
A łysych jajek się nie przytula,tylko łysego szczura!O!!!Jajka to taki gratis
A łysych jajek się nie przytula,tylko łysego szczura!O!!!Jajka to taki gratis

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek