To jest Skandal!
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: To jest Skandal!
Rety, piękny! I zgadzam się, że imię bardzo udane
Szkoda, że jesteście z Lublina (daleko), bo moja Dzika szuka ładnego chłopca na ojca swoich dzieci, a gdy oglądałam zdjęcia, zaczęła z zainteresowaniem obwąchiwać monitor 
Svale, nie rozmnaża się nierasowych szczurów, ani szczurów z zoologicznego. Radziłabym Ci z takimi pomysłami tu na forum nie wyskakiwać.. Niektórzy mogą Cię naprawdę ostro potraktować.
Jeśli chcesz dowiedzieć się, czemu nie należy owych szczurów rozmnażać, polecam lekturę forum.
Jeśli chcesz dowiedzieć się, czemu nie należy owych szczurów rozmnażać, polecam lekturę forum.
hej, nie zamierzam uskuteczniać żadnego chowu wsobnego, nie jestem laikiem (choć napisałam, o Boże, tylko dwa posty!) i mam za sobą 'polecaną lekturę forum'. co do ostrego traktowania, to zauważyłam, że niektórzy tutaj lubią naskoczyć bez zgłębiania szczegółów sprawy. niemniej dzięki za ostrzeżenie. faktycznie ostrożnie tu trzeba, nawet z żartobliwym tonem.
Wolałam ostrzec po prostu, zanim wyniknie kolejna awantura niepotrzebna, których po prostu nie znoszę.. 
Nikt tutaj nie popiera rozmnażania nierasowców z adopcji lub zoologicznego - nieważne czy chów wsobny czy nie.. Po prostu nie jest to tutaj popierane i nie ważne, jak się tłumaczyć będziesz, prędzej Cie zjedzą, niż zaakceptują to.. Ale mam nadzieję, że rozumiesz nasze podejście.. Zwyczajnie nie chcemy psuć genetyki szczurasków, która i tak jest już masakrycznie niedobra.
Nikt tutaj nie popiera rozmnażania nierasowców z adopcji lub zoologicznego - nieważne czy chów wsobny czy nie.. Po prostu nie jest to tutaj popierane i nie ważne, jak się tłumaczyć będziesz, prędzej Cie zjedzą, niż zaakceptują to.. Ale mam nadzieję, że rozumiesz nasze podejście.. Zwyczajnie nie chcemy psuć genetyki szczurasków, która i tak jest już masakrycznie niedobra.
Luz, rozumiem.
Ale w takim razie przyzwolenie do rozmnażania daje się tylko hodowcom, którzy na dobrą sprawę w szczurzą genetykę ingerują właśnie najbardziej. Miejmy nadzieję, że przynajmniej wszyscy dobrze się na niej znają...
Ale w takim razie przyzwolenie do rozmnażania daje się tylko hodowcom, którzy na dobrą sprawę w szczurzą genetykę ingerują właśnie najbardziej. Miejmy nadzieję, że przynajmniej wszyscy dobrze się na niej znają...
- SzczurSkandal
ej no nie kłócić się! czuję się nie dobrze z tym, że piękno mojego Skandala rozpętało taką wymianę zdań
STOP! 
Im lepiej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta...
To nie piękno Skandala, to ja głupoczę gdzie nie trzeba po prostu
Żadne z Was nie ma w tym nic wspólnego
Pozdrawiamy!
Skandal urodziwym młodzieńcem jest
Czekamy na kolegę o nie mniej szokującym imieniu

Czekamy na kolegę o nie mniej szokującym imieniu
- SzczurSkandal
Obiecuję, że jak tylko znajdę mu szczurzego partnera to nie zawiodę Was i imię będzie równie oryginalne! 
Im lepiej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta...
To jest Skandal nad Skandale!
Fajny jest
Czekamy na towarzysza i kolejne fotki 
Fajny jest
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889