To jest Skandal!

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Svale

Re: To jest Skandal!

Post autor: Svale »

Rety, piękny! I zgadzam się, że imię bardzo udane :) Szkoda, że jesteście z Lublina (daleko), bo moja Dzika szuka ładnego chłopca na ojca swoich dzieci, a gdy oglądałam zdjęcia, zaczęła z zainteresowaniem obwąchiwać monitor ;)
Blanny

Post autor: Blanny »

Svale, nie rozmnaża się nierasowych szczurów, ani szczurów z zoologicznego. Radziłabym Ci z takimi pomysłami tu na forum nie wyskakiwać.. Niektórzy mogą Cię naprawdę ostro potraktować.
Jeśli chcesz dowiedzieć się, czemu nie należy owych szczurów rozmnażać, polecam lekturę forum.
<3 Paulie <3 Jimi <3 Nero <3 Dante <3 Fabio <3 Nessie <3 Zero <3
Moje koszmary <3
Svale

hej, nie zamierzam uskuteczniać żadnego chowu wsobnego, nie jestem laikiem (choć napisałam, o Boże, tylko dwa posty!) i mam za sobą 'polecaną lekturę forum'. co do ostrego traktowania, to zauważyłam, że niektórzy tutaj lubią naskoczyć bez zgłębiania szczegółów sprawy. niemniej dzięki za ostrzeżenie. faktycznie ostrożnie tu trzeba, nawet z żartobliwym tonem.
Blanny

Post autor: Blanny »

Wolałam ostrzec po prostu, zanim wyniknie kolejna awantura niepotrzebna, których po prostu nie znoszę.. ;)
Nikt tutaj nie popiera rozmnażania nierasowców z adopcji lub zoologicznego - nieważne czy chów wsobny czy nie.. Po prostu nie jest to tutaj popierane i nie ważne, jak się tłumaczyć będziesz, prędzej Cie zjedzą, niż zaakceptują to.. Ale mam nadzieję, że rozumiesz nasze podejście.. Zwyczajnie nie chcemy psuć genetyki szczurasków, która i tak jest już masakrycznie niedobra.
<3 Paulie <3 Jimi <3 Nero <3 Dante <3 Fabio <3 Nessie <3 Zero <3
Moje koszmary <3
Svale

Luz, rozumiem.

Ale w takim razie przyzwolenie do rozmnażania daje się tylko hodowcom, którzy na dobrą sprawę w szczurzą genetykę ingerują właśnie najbardziej. Miejmy nadzieję, że przynajmniej wszyscy dobrze się na niej znają...
Awatar użytkownika
SzczurSkandal

Post autor: SzczurSkandal »

ej no nie kłócić się! czuję się nie dobrze z tym, że piękno mojego Skandala rozpętało taką wymianę zdań :D STOP! :D
Im lepiej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta...
Svale

To nie piękno Skandala, to ja głupoczę gdzie nie trzeba po prostu ;) Żadne z Was nie ma w tym nic wspólnego :) Pozdrawiamy!
ol.

Post autor: ol. »

Skandal urodziwym młodzieńcem jest :)
Czekamy na kolegę o nie mniej szokującym imieniu ;) O0
Awatar użytkownika
SzczurSkandal

Post autor: SzczurSkandal »

Obiecuję, że jak tylko znajdę mu szczurzego partnera to nie zawiodę Was i imię będzie równie oryginalne! :)
Im lepiej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta...
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

To jest Skandal nad Skandale! :D ;)
Fajny jest :) Czekamy na towarzysza i kolejne fotki :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”