Jaki fajny kajtek! Uwielbiam te grubasne uszki i pogniecione wąsiki!
Szczurobajki (mało)polskie
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Paul_Julian
- Kontakt:
Re: Szczurobajki (mało)polskie
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Małe jest rozbrajające całe !
a ta łapka mnie rozrzewniła...
niemniej jednak chyba smile is the best!
I tu też kapitalna łapka , nawet dwie - za jedną luzackie podwieszenie , za pomocą drugiej coś zdaje się wciągamy?
I druga małpiatka tuż obok
Sama bym to dzieciątko zjadła!

niemniej jednak chyba smile is the best!

Sama bym to dzieciątko zjadła!

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Piękne szczurasy
I będziemy rodziną 

Drugą wciągamy makaronik

Sysa, cieszę się bardzo. Twoje niebieskie cudo jest śliczne.Sysa pisze:Piękne szczurasyI będziemy rodziną

Dumnam jest! Teraz tylko czekać.
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Dlatego nie zostaną wypuszczone na wolność, bo są bee łobuzy

Duszka zwichnęła sobie nóżkę tylną, lewą. No co to moje dziecie wyprawia! Wieczorem ktoś ją do wetki zabierze, ja nie dam rady. No i duszka zamieszka w małej, niskiej chomiczej klatce w moim pokoju. Głupiutka dziewuszka.. gdyby kózka nie skakała toby nóżki nie złamała. Ale to jest tak jakby powiedzieć, żeby ptaki przestały latać

Skinner uprawia skoki na wysokość. Przeskoczyła 65cm (grubość 3cm) zaporę

myślałam, że dzieciątko w baseniku lazurowym się pluska- kolejna myśl- to całkiem sprytne dziecki od małego do wody przyzwyczajać

ależ popłynęłam, co?

...czyż nie dobija się koni...?
-
- Kontakt:
A ja normalnie miałam takie samo wrażenie...
I Iwonka,albo zacznij zakładać wreszcie te swoje okulary przepisane przez lekarza,albo nie pij tyle...

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
zwłaszcza na pierwszym, nie?
no wiesz Iwonko, ty to jeszcze ty... ten podeszły wiek na karku
ale ja? okularów nigdy nosić nie musiałam...chyba trzeba się do okulisty przejść
cudny maluch
no wiesz Iwonko, ty to jeszcze ty... ten podeszły wiek na karku

ale ja? okularów nigdy nosić nie musiałam...chyba trzeba się do okulisty przejść

cudny maluch

...czyż nie dobija się koni...?
AAaaaa jaki slodziaaaaak! zakochałam sie w pysku 

Jeeeju, jakie kochane maleństwoo! *rozpływa się*
I tak nieporadnie wygląda..

Wycałuj tam od wujka Sheera!

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
oj biedny łysolek
fajnie by było jakby łysiała na lato a futrzyła na zimę 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
-
- Kontakt:
Ja Ci dam podeszły wiek na karku!!!sssouzie pisze:zwłaszcza na pierwszym, nie?
no wiesz Iwonko, ty to jeszcze ty... ten podeszły wiek na karku![]()
![]()
![]()
ale ja? okularów nigdy nosić nie musiałam...chyba trzeba się do okulisty przejść![]()

Ale tak wracając do tematu,to maluszek na serio na tych lazurowych fotkach wygląda,jakby pływał gdzieś wśród błękitnej wody...

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Cudna ta mała - szczególnie na zdjęciu, na którym się myje...
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy