Mój wypasiony harem :D

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
elusia

Re: Mój wypasiony harem :D

Post autor: elusia »

oo nie bylo mnie tu dlugo.. jesli ladnie sie usmiechne dostane fotki Zimy i Szyszki?:P

przykro mi z powodu straty Buzki. [*]
i co z tego?
Awatar użytkownika
Isiaczek
Kontakt:

Post autor: Isiaczek »

Podłączam się do prośby :D

I jeszcze domagam się zdjęć PSA! 8)
pusto... :(
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao

"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
Awatar użytkownika
LaCoka

Post autor: LaCoka »

Jak tylko znajdę chwilkę to wrzucę zdjęcia paskudów :)
A Zima (zwana u nas Sachmą ;)) średnio co miesiąc wpycha sobie coś do oka (ostatnio nawet do dwóch jej się udało ::) ) i musimy jechać do weta. Nasza wetka ma teorię, że mała po prostu próbuje w ten sposób zwrócić na siebie uwagę żeby być w centrum zainteresowania ;D

Szyszka zwana Wielka Szu jest boska <3 mieszkają z Pasiem we dwójkę i po prostu godzinami mogłabym ich obserwować <3 jak się cudownie tulą podczas snu, myją nawzajem, jedzą razem. Taka starsza para :D a i Szu wygoliła Pasia, normalnie obcięła mu zębami futerko na głowie :D stwierdziłam, że może Paś miał kryzys wieku średniego i Szu chciała mu zmienić "ymydż" ;D

Isiaczku zdjęcia mojej Muszki na razie niestety nie będzie... walczymy o jej życie, mała jest w kiepskim stanie :'(
Proszę o kciuki dla mojej śnieżnej, długowłosej, psiej kuli :(
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
Isiaczek
Kontakt:

LaCoka pisze:
Isiaczku zdjęcia mojej Muszki na razie niestety nie będzie... walczymy o jej życie, mała jest w kiepskim stanie :'(
Proszę o kciuki dla mojej śnieżnej, długowłosej, psiej kuli :(
Jak to? Co się stało? :'( Maleńka moja kochana, śliczna kuleczko, wracaj do zdrowia! Bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki! Wszystko będzie dobrze! Musi być!

"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
Awatar użytkownika
LaCoka

Nie wiem jak to się mogło stać... tyle razy powtarzałam, bębniłam, darłam się, tłumaczyłam, przypominałam... mojej mamie coś strzeliło do głowy i dała jej kość z kurczaka... stało się najgorsze, rozbita na małe igiełki kość pokaleczyła układ trawienny :'(

Ale walczymy z moim małym yeti z całych sił
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
elusia

Post autor: elusia »

haha pani wetka ma racje pewnie co do zwracania uwagi ;-) to czekam na te ''chwile czasu''
i co z tego?
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

i co z Muszką kochana? :-*
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
LaCoka

Jessica pisze:i co z Muszką kochana? :-*
Dzisiaj już troszkę lepiej, leżała ze mną cały dzień na tarasie :)
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

LaCoka pisze:Dzisiaj już troszkę lepiej
to najważniejsze :-*
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
LaCoka

I jeszcze jutro przyjeżdża Pan na tymczas od Sheeruna a w niedzielę odbieram dwie dziewuszki z forum terrarystycznego
Awatar użytkownika
Isiaczek
Kontakt:

Hmmm, ciekawie kto ostatnio mówił, że w związku z przeprowadzką musisz ograniczyć szczury :P

I oczywiście dalej kciukam za Muchę :-*

Awatar użytkownika
Isiaczek
Kontakt:

*musi*

Sorry, dopiero wróciłam z Warszawy, jestem niewyspana, koty mi nad uchem miauczą i w ogóle jak ja mam się tu skupić nad pisaniem sensownego posta :P

Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

Czemu nie piszesz jak Mucha?

I co u Sznurka? Czytałem, że yss źle się poczuła i niedługo rodzi.. więc pewnie szybko go nie weźmie.. Ogon nie sprawia problemów? Wątpię żeby w ogóle potrafił, no ale.. ::)
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
LaCoka

Wybaczcie, zalatana strasznie jestem ostatnio ;/
Z Muszką już dobrze (odpukać). Łazi, je i wygląda lepiej :)

Sznurek jest miziany i bezproblematyczny :) dzięki bogu ma jajka bo bym nie oddała ;)

A i od niedzieli moje stadko powiększyło się o dwie pięknoty (nie było to planowane, wzięłam je z ogłoszenia na forum terrarystycznym, miałam im zakładać wątek adopcyjny ale się zakochałam i kuniec, nie oddam :P).
Mamusia z córeczką, są cudowne, roboczo zostały nazwane Calypso (mama) i Nanami (córcia) :)
Córa ma na główce serduszko <3
Nanami właśnie wciąga makaron sojowy z mojego talerza :)
Awatar użytkownika
Kameliowa

Post autor: Kameliowa »

no to foty pokaż :P
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.

Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”