Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
hehe skądś to znam xD
mi się wczoraj najbardziej podobalo jak dałam moim arbuza xD i tak śmiesznie ruszały łapkami żeby je wysuszyć bo arbuz był baaardzo soczysty ja dzisiaj moim będę robić przemoblowanie no i oczywiście zdjęcia co by Cię i inny forumowiczów uszczęśliwić
Ze mną Ahri, Fatum i Niva
Za tęczowym mostem Lexie [*], Heureux [*], Yumi [*]
Obowiązkowo... Bo naprawdę poważnie się zastanawiam nad kupnem większej klatki, więc intensywnie podglądam "umeblowania" innych. Wiem, że kalkulatorowo moja na te trzy szczęścia wystarcza, ale mnie się ciągle wydaje że one biedne tak się tam tłoczą. Poza tym jakaś nieustawna jest. Jedyny problem jest z berbeciem, bo ona to jeszcze spokojnie "wyspaceruje" z klatek o większym rozstawie prętów. A te o mniejszym są albo drogie, albo małe Echhh...
a do jakiej kwoty? bo ja jestem na prawde zadowolona z mojej a z tedo co widzialam sa na allegro po 130zl, a jest jeszcze opcja 80x80x40 i ona jest na 4 sztuki w mojej teoretycznie wg kalkulatora 3 ale dziewczyny mowily ze i 4 by sie zmiescily a jak dobrze ustawisz i pieterka porobisz to bedzie luz
Ja generalnie ze swojej też jestem zadowolona. Ale chciałabym żeby dziewczyny miały więcej miejsca, bo nie, nigdy przenigdy więcej, ale może kiedyś ktoś u nas jeszcze zostanie na stałe. Tak marzę o łysolku... Co prawda opieram się ze wszystkich sił i na pewno Ruby będzie ostatnia, ale kto wie co wypadnie Poza tym nie zawsze mam dla dziewczynek tyle czasu ile bym chciała, więc kiedy nie mogę ich wypuścić miałyby więcej miejsca w klatce na szaleństwa. Wogóle to chciałabym kupić wolierę... Dlatego ciągle się waham i nie mogę zdecydować...
no wiesz ja mam klatke o wymiarach 80x40x70 kupioną na allegro za 145 zl (doszly do tego półki, schodki poidełko tunel i 2 miski)
i teoretycznie w kalkulatorze jest na 3 szczurki ale bede musila zmienic uklad półek bo wydaje mi się strasznie mała... popołudniu im zmienię wystrój
a mi to sie marzy wacik czarnooki
No cooooo Ty... jak wacik to tylko z całym tym swoim urokiem czerwonych oczątek. Te oczka są pięęęękne. Dlatego Ruby, bo już by stanęło na dwóch. No widzisz Ola, ja mam taką samą klatkę, tylko już trzy doopy tam siedzą, dlatego mi się wydaje że je trzymam w nieludzkich warunkach Posprzedaję może jakieś rzeczy typu stare klaciory i może coś się uzbiera...
no pomysł masz dobry sprzedaj coś i kombinuj wczoraj w Wawie widziałam śliczne klatki i woliery ale kurna ostepy miedzy prentami byly duże na tyle że nawetdorosły szczur chyba by przelazł
No właśnie... I to spory problem jest. Bo wszystko w sumie da się kupić, ale cena czasem jest nie do zaakceptowania. Ja osobiście zarabiając minimalną krajową 600 zł za klatkę nie dam na 100%. 300 to dla mnie sporo. Dlatego rozglądam się raczej za jakąś okazją na allegro. No i właśnie się zastanawiam nad co niektórymi ofertami i czy jest to teraz konieczne i wogóle.
nie wiem moze moje szczurzyce sa jakies wybitnie male (no haszczanka to jest bo to mlode jeszcze) ale jakos ich jest... malo w tej klatce po za tym juz narzeczonemu susze glowe o jeszcze jedna widzicie co wyscie ze mnie zrobily na tym forum??!! chcialam tylko dwie... TYLKO DWIE!! xD
Giętka zobaczymy kiedy do Ciebie się wprowadzi kolejna lokatorka wtedy też będziesz mieć ciasno ale kochanych ogonków nigdy nie za wiele Tobie Ola też dwa będzie mało u mnie miała być jedna, absolutnie z konieczności druga. Póki co już są trzy i nadal nie wiem po co mi większa klatka...