.
 .To już ich taka natura
Moderator: Junior Moderator

.
 .
 Rano ledwie wyszlam z wanny, usiadlam na kanapie, patrze, a juz Gruby przylazł na kolana, wdrapał sie na ramię. Wącha, wącha... Cos mu nie pasuje...
  Rano ledwie wyszlam z wanny, usiadlam na kanapie, patrze, a juz Gruby przylazł na kolana, wdrapał sie na ramię. Wącha, wącha... Cos mu nie pasuje...  No i zaraz zrobil mi kilka kropel na ramieniu, a potem dokonczył piękną smugą od łokcia do ręki
 No i zaraz zrobil mi kilka kropel na ramieniu, a potem dokonczył piękną smugą od łokcia do ręki  Potem jeszcze noga i obowiązkowo świeża bluzka. Ja juz sie przyzwyczaiłam i wrazenia zadnego to na mnie nie robi.
  Potem jeszcze noga i obowiązkowo świeża bluzka. Ja juz sie przyzwyczaiłam i wrazenia zadnego to na mnie nie robi.  

.
 .
 )  wynoszę ją wtedy do jej domku ale to nić nie daje no i co ja mam robić macie jakieś rady
 )  wynoszę ją wtedy do jej domku ale to nić nie daje no i co ja mam robić macie jakieś rady  ?????????????
?????????????
To normalne, szczur znaczy terenszczurzycaxdd pisze:Stosuje się do waszych rad bo moja Fruźka mi ciągle leje ale to jakos nic nie daje zawsze gdy na mnie nasika a robi to w nietypowy sposób ( przechodzi przez moją ręke no i już mokro mi na ręce i śmierdzi) wynoszę ją wtedy do jej domku ale to nić nie daje no i co ja mam robić macie jakieś rady
?????????????
PS.... Jestem tu nowa i mam od września 2009 r pierwszego szczura więc jeszcze wiem mało no ale po to jest ten blog
 . Szczur to zwierzę stadne, zaadoptuj Fruźce koleżankę. A to nie blog, tylko forum
. Szczur to zwierzę stadne, zaadoptuj Fruźce koleżankę. A to nie blog, tylko forum 

Przeczytaj dział OSWAJANIE
 Przeczytaj dział OSWAJANIE

.
.