Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Jej,Primuś piękny!Taki mały ptysiu z kremem!!!
Smyranko dla Flufcia od młodszego braciszka!
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Primo jest przesłodki!! ..ale ja bym mu zmieniła imię na Pralinek no bo spójrz tylko jakie podobieństwo:
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
ahahaha, faktycznie !
ale nie, już Primek zostanie
on prawdopodobnie od początku zamieszka u mojego faceta, ja później do nich dołączę. ale to jeszcze nic pewnego, zależy czy jego współlokatorzy wyprowadzą się teraz w sierpniu czy w październiku.
Fluffek nie ucieka, je z chłopakami, śpi teraz z którymś w hamaku. wczoraj jakieś piski były, ale ogólnie spokój. jest doobrze
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Klimka, Primo jest piękny! No i w porównaniu z pralinkami... Przesłodki! A ja wiem, co mówię, jestem licencjonowanym anonimowym cukroholikiem Szkoda, że tak nam daleko do siebie, bym Cię nawiedzała z Yarpenem
Dobrze, że Fluffek jest grzeczny, oby dalej sobie tak dzielnie poczynał!
wracam do domu po imprezie, Fluffka nie ma. siedział za łóżkiem
tata mi mówił, że 2 razy go łapał.
dzisiaj jadę na weekend do faceta, więc zamknę Fluffyego z Aresem w osobnej klatce.
mam już dooooość...
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
dawno nie pisaliśmy i nie wrzucaliśmy zdjęć. ale zdjęć nie ma, a napisac mogę
wszyscy żyjemy, Fluffy siedzi sam w klatce, dziewczyny gryzą kuwetę.
a od dwóch dni jest z nami jeszcze jeden szczuras
oto i on :
zawsze będzie przy mnie
~"zapomnialem ze ziarno tez ma uczucia i rodzine.."
~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.
to udo
zdjęcie dziwnie wyszło, bo siedziałam wtedy. i szczurek jest z boku uda
za miesiąc kończymy, bo przy pierwszej sesji wytrzymałam 4,5 godziny i więcej nie dałam rady..