Aleksowe Dranie
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Aleksowe Dranie
Za zgodą Karoliny zgapiłam podpis xD
Ze mną Ahri, Fatum i Niva
Za tęczowym mostem Lexie [*], Heureux [*], Yumi [*]
- tahtimittari
- Kontakt:
No to nie wierzę że w paincie narysowałyście : D
pokażta gdzie się takie cuda wytwarza.
pokażta gdzie się takie cuda wytwarza.
No ja w paincie, ale Ola widzę użyła jakiegoś bardziej zaawansowanego programu. Ola śliczniejsze niż moje
Chyba teraz ja zgapię od Ciebie!
pięknusie...

ja rysowałam na tablecie ( dostałam od chłopa na rocznice) w corelu albo w photoshopie robiłam nie pamietam
dla ułatwienia http://www.zazzle.co.uk/sugarvsspice/gi ... 7127409837 prawie wszystkie odmiany już narysowane jak komuś się po prostu nie chce :PP
dla ułatwienia http://www.zazzle.co.uk/sugarvsspice/gi ... 7127409837 prawie wszystkie odmiany już narysowane jak komuś się po prostu nie chce :PP

- tahtimittari
- Kontakt:
Oż, tam się da koszulki z tymi szczurkami zamowić.. szkoda, że takie drogie
i przesyłka pewnie w kosmicznej cenie.

Ja rysowałam myszką po biurku
(dobrze, że nie szczurkiem
) Też mam tablet, ale nie mogę się do niego przekonać...

AAAA! Huskiego nie ma!!aleksa pisze:ja rysowałam na tablecie ( dostałam od chłopa na rocznice) w corelu albo w photoshopie robiłam nie pamietam

Ayumi Tequila <3
- tahtimittari
- Kontakt:
Silver Blaze od bidy może być huskym : >
zawsze można przemalować co nie? xD
Albo uciąć główkę silver blaze i wkleić do silver hooded 

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
- tahtimittari
- Kontakt:
Uciąć główkę.. Toż to takie brutalne.
I by byly jakieś mutanty..
I by byly jakieś mutanty..
Się kurna drastycznie zrobiło xD
dziś byłam na badaniach ;/ od rana wymiotuję dalej niż widzę ;/ i jakaś taka niewyraźna jestem
dziewczyny jak dziewczyny rozrabiają
a co najgorsze Yumi uczy sie złych nawyków od nich i dzisiaj mnie udziabała Gryzak mały ... lex dzisiaj chodziła za mna po całym domu ;d bo jako jedyna sie mnie słucha i chodzi za mną wpatrzona jak w obrazek
nawet moj pies nie jest taki posluszny 
Heureux próbowałam dziś przekonać do szelek i smyczy ale ni jak nie idzie jej założyć tego osprzętu xD
Yumi jest jeszcze płochliwa ale już wchodzi pomalutku na ramię no i daje się głaskać
na dniach ( jak bedzie mi lepiej) zacznę ja uczyć reagowania na imię
w końcu jest dopiero tydzień u mnie i dopiero się oswaja z nowym otoczeniem 
Martwi mnie tylko mój pies ;( Fifka ma juz ponad 11 lat...ostatnio nie chce wychodzic na spacery trzeba ją brać na ręcę ale na dworze i tak nie chce chodzić
no i sika pod siebie a raczej nie trzyma moczu ;/ ;( dzis cały dzień leżała i chyba bolał ją brzuch bo jej tam cos strasznie jeździło i miała taką smutną minę
Pekińczyki zwykle dożywają 15 lat... może ona jeszcze pociągnie te 4 lata
w pon. i ja i ogonki idziemy do lekarza
ja na badania again ;/;/;/ ( co już powoli mnie wkurza) no i szczurki na ostatnie zakraplanie inwermektyny 
dziś byłam na badaniach ;/ od rana wymiotuję dalej niż widzę ;/ i jakaś taka niewyraźna jestem
dziewczyny jak dziewczyny rozrabiają

Heureux próbowałam dziś przekonać do szelek i smyczy ale ni jak nie idzie jej założyć tego osprzętu xD
Yumi jest jeszcze płochliwa ale już wchodzi pomalutku na ramię no i daje się głaskać

Martwi mnie tylko mój pies ;( Fifka ma juz ponad 11 lat...ostatnio nie chce wychodzic na spacery trzeba ją brać na ręcę ale na dworze i tak nie chce chodzić

w pon. i ja i ogonki idziemy do lekarza

- tahtimittari
- Kontakt:
To co za badania Ci robili?
Idź z psiną do weta, może to jakaś nieznaczna dolegliwość - psy tak czasem reagują na ból, czy cóś. A wyleczy się i wróci do normy..
Idź z psiną do weta, może to jakaś nieznaczna dolegliwość - psy tak czasem reagują na ból, czy cóś. A wyleczy się i wróci do normy..
Mi to robili cuda wianki bo na studia mi potrzebne ;/ dziś miałą robione badanie na pojemność płuc a tak po za tym to na pogotowiu mnie ogolnie zbadali ;/ kroplówke dostałam i sa zadowoleni z życia ;/ a ja jak wymiotowałam tak wymiotuję łeb mi rozsadza i bebechy też... żalll w tym moim Zwoleniu... tu nie ma dobrych lekarzy ;/ ale to juz przemilczę żeby nei przekilnać ;/
z psem byliśmy u weta tzn. mama z tata byli... diagnoza: starość i też kurna Amerykę odkrył ;/ mówi ze na to lekarstwa nie ma że stare psy moczu nie trzymają ;/ ( ostatnio ogladałam Zaklinacza psów i było cos o bull terrierzer który nie chciał chodzic na spacery ale dali mu nowego psa i od razu odżył...hmmm mama myśli nad Yorkiem ;/ tego też nie komentuje bo nienawidzę maly ras a tej to juz po prostu nie znoszę ;/ )
z psem byliśmy u weta tzn. mama z tata byli... diagnoza: starość i też kurna Amerykę odkrył ;/ mówi ze na to lekarstwa nie ma że stare psy moczu nie trzymają ;/ ( ostatnio ogladałam Zaklinacza psów i było cos o bull terrierzer który nie chciał chodzic na spacery ale dali mu nowego psa i od razu odżył...hmmm mama myśli nad Yorkiem ;/ tego też nie komentuje bo nienawidzę maly ras a tej to juz po prostu nie znoszę ;/ )
To widzę że mamy podobne problemy. U mojego zauważyłam guza. Mój ma ok. 6 lat a wetka już go wyprawia na tamten świat. W sobotę znowu idziemy... Weź Fifkę do weta ze ściurkami, wet na pewno pomoże... W końcu od tego jest