Moja Frytka,Beata i Farbka
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Co sie dzieje z moim szczurkiem?!
Powiedziałem mamie o tych stronach i powiedziała,że jutro zobaczy. 

jak będzie ładna pogoda to koniecznie musze wziąść Frytke do weta,bo pomimo,że jest u mnie 4 dni to cały czas kicha!Spróbuje odstawić trociny,to może coś sie zmieni     .
 .

.
 .Re: Co sie dzieje z moim szczurkiem?!
dawaj jej vibovit do poidełka i może rutinaceę/echinaceę/lub coś trzeciego, o czym pisał gdzieś Paul Julian.  wet to dobry pomysł, niech ją obejrzy, bo jeśli szczurka z zoologa, to może mieć świerzba lub inne świństwa. 
ale narazie bardzo bym się nie przejmowała, może kichać ze stresu ze zmiany otoczenia. a trociny na pewno zmień na drewniany żwirek Pinio albo coś innego

ale narazie bardzo bym się nie przejmowała, może kichać ze stresu ze zmiany otoczenia. a trociny na pewno zmień na drewniany żwirek Pinio albo coś innego
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja

zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
HURA!!!!!MAMA SIE ZGODZIŁA NA 2 SZCZURKA!!!!!SUKCEEESSS!!!!  

.I zrobie tak,jak kazaliscie
 .I zrobie tak,jak kazaliscie   .
 .  

.I zrobie tak,jak kazaliscie
 .I zrobie tak,jak kazaliscie   .
 .  

No, gratulacje  teraz została tylko klatka!
 teraz została tylko klatka!

teraz została tylko klatka!
 teraz została tylko klatka!Luna :* Diana :* Moje skarbeńki!
<:3)~
Zapraszam do mnie: http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=27677

<:3)~
Zapraszam do mnie: http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=27677
Gratulacje   

Zbieraj teraz na klatkę!

Zbieraj teraz na klatkę!

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Mama jest troche przeciwko żwirkowi dla kotów:mowi,ze jak bedzie zimno,to szczurek sie pod tym nie zakopie.Czy to prawda?

Może mu dać kocyk/ręcznik/szmatki/ręczniki papierowe .. i w tym się zakopie. 
Ja zmieniłam granulki drewniane na bezzapachowy żwirek kilka dni temu i mój szczur nagle przestał się drapać. Więc żwirek wcale nie jest taki zły ;] ... Chociaż mi się wydaje że mama marudzi bo żwirek jest droższy

Ja zmieniłam granulki drewniane na bezzapachowy żwirek kilka dni temu i mój szczur nagle przestał się drapać. Więc żwirek wcale nie jest taki zły ;] ... Chociaż mi się wydaje że mama marudzi bo żwirek jest droższy

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Ona nie wie ile kosztuje zwirek   .A jak dam szczurkiwi kocyk albo koszulke to jej nie zje?
 .A jak dam szczurkiwi kocyk albo koszulke to jej nie zje?
PS:Po 2 szczurka idziemy jutro .
 .

.A jak dam szczurkiwi kocyk albo koszulke to jej nie zje?
 .A jak dam szczurkiwi kocyk albo koszulke to jej nie zje?PS:Po 2 szczurka idziemy jutro
 .
Nawet jak pogryzie i podziurawi to nie zje.

Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Ale moja Frytka chce zjesc wszystko:od koszulki po metalowa lyzeczke   .
 .

.
Zwykle jednak tego nie połykają... To gryzoń. Gryzoń ma do siebie to że gryzie 

Ale byl taki przypadek opisany na forum,ze szczurek zjadl lancuszek   .Po przeczytaniu tego boje sie wkladac cokolwiek do klatki.
 .Po przeczytaniu tego boje sie wkladac cokolwiek do klatki.