Za to Beza może rządzić sama na hamaczku, tylko chlodno, nikt nie grzeje w zadek.
Moja włochata heroina. Trzymaj się, Berciku!
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- Paul_Julian
- Kontakt:
Re: Moja włochata heroina - powrót po długiej nieobecności
Koszyk sie chyba zaraz urwie 
Za to Beza może rządzić sama na hamaczku, tylko chlodno, nikt nie grzeje w zadek.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
- Dulcissima
Dzisiaj smutne wieści.. z Ninją nie jest tak dobrze, nie udało się zaleczyć, konieczna będzie jednak operacja. Klucha ma ropomacicze, wg lekarza bez sterylizacji się nie obejdzie. Jutro jedziemy na krojenie 
Za TM: jedna psia i 25 szczurzych duszyczek ['] ['] [']
Moje stadko: Carbon, Freja, Perełka, Gruba Berta, Fuf & Mort, Wiesio, Pyrek & Skwarek <3
Moje stadko: Carbon, Freja, Perełka, Gruba Berta, Fuf & Mort, Wiesio, Pyrek & Skwarek <3
-
Cyklotymia
To kciukole trzymam... Daj znać potem czy się wszystko udało.
- Dulcissima
A, i nie dodałam jeszcze, że Bezogonka ma to samo, co Luna - ropień w okolicy cewki moczowej.. jakaś epidemia tego w Łodzi chyba panuje. Wczoraj jej to powyciskałam, dostała kropelkę nurofenu dla dzieci. Dziś u doktor nie dostała antybiotykku, tylko tolfine przeciwzapalnie, i zalecenie przemywania nadmanganianem.
Znowu się wszystko po kolei wali :/
Z lepszych informacji - spokojniejsza labinka dostała imię na przekór swojemu charakterowi - Gadzinka
Znowu się wszystko po kolei wali :/
Z lepszych informacji - spokojniejsza labinka dostała imię na przekór swojemu charakterowi - Gadzinka
Dołączam swoje kciuki... Zdrowia dla szczurzynek i spokoju dla ich Pani.
- Dulcissima
Ninja już po operacji. Wybaczcie, nie mam siły pisać dużo, jeszcze sama się rozchorowałam
Na razie mała jest dość osłabiona, ledwo co się rusza. Podaję jej nutridrinka i zieloną herbatę z łyżeczki, trzymam na brzuchu, pod polarem, żeby miała ciepło.
Na razie mała jest dość osłabiona, ledwo co się rusza. Podaję jej nutridrinka i zieloną herbatę z łyżeczki, trzymam na brzuchu, pod polarem, żeby miała ciepło.
Uff, wreszcie jakieś info. Buziaki ślę dla bidulki!Dulcissima pisze:Ninja już po operacji. Wybaczcie, nie mam siły pisać dużo, jeszcze sama się rozchorowałam![]()
Trzymamy kciuki za rychły powrót do zdrowia. Ninji i Twój...
kciukam za malenstwo i za Ciebie
i podtrzymuje zaproszenie
i podtrzymuje zaproszenie
ADHD z ogonem i jajcami 
-
Cyklotymia
Na brzuchu i pod polarkiem, toż to ciepły raj! W takich warunkach na pewno fajnie się do zdrowia dochodzi
Kciukam!
my również kciuki trzymamy 
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
- Dulcissima
Ninja dalej potwornie osłabiona. Jeszcze musiałam jej dziś zrobić kłujkę z antybiotyku (i tu cieszę się, że na początku tego roku nauczyłam się robić zastrzyki podskórne... ciągłe jeżdżenie do weta byłoby zbyt stresujące, i dla zwierzaków, i dla mnie.. i tak już prawie mieszkamy w lecznicy
)
Ledwo co pije, podaję jej w strzykawce zieloną herbatę zmieszaną z roztworem glukozy. Nutridrinka z łyżeczki pije, ale połowa spływa jej po brodzie i zasycha. Mała ledwo co ma siłę podnieść łapki i przetrzeć nosek, oczu już nie daje rady domyć. Cały czas lekko podchodzą porfiryną, co jakiś czas przecieram je wilgotnym wacikiem. Dałam jej maleńki kawałeczek tuńczyka, potem jabłuszko. Oba musiałam trzymać w ręku, bo sama nie jest w stanie przytrzymać sobie jedzonka łapkami. Strasznie się o nią martwię..
Ledwo co pije, podaję jej w strzykawce zieloną herbatę zmieszaną z roztworem glukozy. Nutridrinka z łyżeczki pije, ale połowa spływa jej po brodzie i zasycha. Mała ledwo co ma siłę podnieść łapki i przetrzeć nosek, oczu już nie daje rady domyć. Cały czas lekko podchodzą porfiryną, co jakiś czas przecieram je wilgotnym wacikiem. Dałam jej maleńki kawałeczek tuńczyka, potem jabłuszko. Oba musiałam trzymać w ręku, bo sama nie jest w stanie przytrzymać sobie jedzonka łapkami. Strasznie się o nią martwię..
Nadal ślemy mnóstwo pozytywnej energii!
Będzie dobrze. Innych myśli nie można dopuszczać! Wszyscy tu trzymamy za nią mocno kciuki. A Ty dalej ją grzej pod polarkiem i podsuwaj pod nosek najlepsze smakołyki...
- Dulcissima
Problem w tym, że smakołyków nie bardzo chce jeść. Ot, poskubie kawałeczek banana czy jabłka, albo liźnie jogurtu. Muszę wykombinować jakiś sposób, żeby wmusić w nią więcej wody - strzykawkę już przestała lubić i odpycha ją łapkami. Spróbuję z soczystymi owocami/warzywami.